Ragyogó és sima bőr egyszerűen

Háztartásunkban számos olyan alapanyag megtalálható, melyek jó szolgálatot tehetnek, mikor éppen elfogy a bőrradír, vagy a hidratáló. Az egyik ilyen igen sokoldalú alapanyag az őrölt kávé.

Ragyogó és sima bőr őrölt kávéval

Forrás: pixabay.com; Fotó: Alexandr Ivanov; Módosította: Seres-Nagy Richárd; Licenc: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required); Link: https://pixabay.com/photos/girl-portrait-beauty-model-eyes-2771001/

hirdetés

Ahogy reggelente mindannyiunkat felébreszt, úgy képes bőrünket is pillanatok alatt felpezsdíteni, eltünteti a szem alatti táskákat és gyulladáscsökkentő hatása is ismert. Emellett tökéletes bőrradírként is funkcionál, így hamar megszabadulhatunk az elhalt hámsejtektől, miközben bőrünk felfrissül.

Egy egyszerű, otthon elkészíthető maszkkal mindezt elérhetjük. Nem kell hozzá más, mint 1 evőkanál finomra őrölt kávé és 1 evőkanál kókuszolaj, vagy kókuszzsír. Ezt a két alapanyagot egyszerűen keverjük össze, masszírozzuk a bőrünkbe, hagyjuk hatni néhány relaxáló percig, majd mossuk le.

hirdetés

Ez a maszk garantáltan puhává és selymessé varázsolja bőrünket, nem tartalmaz semmiféle hozzáadott mesterséges anyagot és testünk bármely részére használhatjuk akár zuhanyzás közben is és még az ára is barátságos.

2015. június