Mivel őrjíted meg a barátaidat a csillagjegyed szerint?

Mindannyiunk személyiségének vannak jobb és kevésbé jó elemei, nézd meg, te mivel bosszantasz leginkább másokat a horoszkópod szerint!

Barátnők fekszenek egy stégen

Forrás: pexels.com; Fotó: Gianne Karla Tolentino; Módosította: Seres-Nagy Richárd; Licenc: Pexels; Licenc link: https://www.pexels.com/hu-hu/license/; Link: https://www.pexels.com/hu-hu/foto/napos-divat-nyar-baratok-58592/

Kos

Állandóan új dolgokat próbálnál ki, és alig vagy képes nyugton maradni. A visszafogottabb barátaid számára a gyakran vakmerőségbe torkolló bátorságod és a rámenősséged egyaránt kimerítő lehet.

Bika

A részletekért való rajongásod és az alaposságod nem ismer határokat! Ez remek tulajdonság - ha nem viszed túlzásba. Ha nagyon szőrszálhasogató vagy, az bizony idegesítő...

Ikrek

Az egész életed sürgés-forgás, no és persze "móka és kacagás". De mi van akkor, ha mások éppen lehangoltak? Ilyenkor bizony nagyon megsértheted őket azzal, ha nem vagy elég tapintatos és megértő.

Barátnők fekszenek a fűben

Forrás: pixabay.com; Fotó: Adina Voicu; Módosította (vágta): Seres-Nagy Richárd; Licenc: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required); Link: https://pixabay.com/photos/women-friends-meadow-lying-girls-1487825/

Rák

Úgy tűnhet, neked nincs rossz tulajdonságod, hiszen mindenkivel türelmes vagy és megértő. Mindenkivel - csak éppen valószínűleg magaddal nem. Ennek megfelelően gyakran lehetsz túlzottan szerény vagy panaszkodós, ami mások hangulatán is ronthat.

Oroszlán

Nagyon ötletes vagy és kreatív, ami jó dolog. De érdemes lehet figyelned rá, hogy néha mások ötleteit is dicsérd és fontold meg, ne légy túl önfejű.

Szűz

Nagyon rendes vagy és nagyon visszafogott, nem szereted a konfliktusokat. Mégis, ha valakinek szüksége lenne a segítségedre, érdemes lehet az ő kedvéért kockázatot vállalni - hiszen enélkül mit ér a barátság?

Négy barátnő nevetve piknikezik

Forrás: pexels.com; Fotó: Elina Fairytale; Módosította: Seres-Nagy Richárd; Licenc: Pexels; Licenc link: https://www.pexels.com/hu-hu/license/; Link: https://www.pexels.com/hu-hu/foto/szeretet-emberek-piknik-pihenes-4833957/

Mérleg

Nagyon kiegyensúlyozott és nyugodt vagy, ezért bizonyára barátok nélkül is jól megvagy. Ha azonban vannak barátaid, gyakran túl "távolinak" tűnhetsz nekik, ezért néha nem árt bensőségesebb beszélgetésekben is részt venned.

Skorpió

Néha az elveidet fontosabbnak tarthatod, mint a barátaidat, amivel megsérted őket. Mérlegelj - valóban mindig az elveid érnek többet, vagy a barátaidnak is jut hely az életedben?

Nyilas

A barátaid körében nagyon népszerű vagy, mert vicces vagy, és hamar felvidítod őket. A felületes "haverságon" azonban csak akkor tudsz átlépni, ha hajlandó vagy a mókázást félretéve kissé mélyebb barátság után nézni.

Két barátnő nevetve sétál

Forrás: pexels.com; Fotó: Savannah Dematteo; Módosította: Seres-Nagy Richárd; Licenc: Pexels; Licenc link: https://www.pexels.com/hu-hu/license/; Link: https://www.pexels.com/hu-hu/foto/gyaloglo-falfirka-baratok-nok-2346701/

Bak

Egyeseket elrettenthet a túlzott határozottságod, és hajlamos vagy mások véleményét elnyomni. Ha ezen változtatsz, remek társaság lehetsz.

Vízöntő

Nagyon lelkiismeretes vagy és gondoskodó, ezért sokan szeretnek téged, de a barátaiddal kapcsolatban érdemes lehet néha a felhőtlen szórakozásra is egy kis időt fordítanod és nem csak segítened őket.

Két barátnő nevetve felugrik

Forrás: pexels.com; Fotó: YURI MANEI; Módosította: Seres-Nagy Richárd; Licenc: Pexels; Licenc link: https://www.pexels.com/hu-hu/license/; Link: https://www.pexels.com/hu-hu/foto/baratok-nok-homaly-mozgas-2597365/

Halak

Jól kiismered az embereket, és nagyon érzékenyen reagálsz minden örömükre és bánatukra, ezért igazi remek jó barát lehetsz. Nem árt azonban, ha ügyelsz rá, hogy ne sértődj meg minden apróságon - a túlzott érzékenységed alááshatja a legtöbb kapcsolatodat, ha nem figyelsz.

december 22. - január 19. - Bak január 20. - február 18. - Vízöntő február 19. - március 20. - Halak március 21. - április 19. - Kos április 20. - május 20. - Bika május 21. - június 21. - Ikrek június 22. - július 22. - Rák július 23. - augusztus 22. - Oroszlán augusztus 23. - szeptember 22. - Szűz szeptember 23. - október 22. - Mérleg október 23. - november 21. - Skorpió november 22. - december 21. - Nyilas