hirdetés

Mivel lepd meg a szeretteidet karácsonyra?

Elképesztő sebességgel száguld felénk az év vége, és vele együtt a karácsony is. Érdemes időben kapcsolni, és elkezdeni az ajándékok beszerzését, hogy ne az utolsó pillanatokban kelljen stresszelni emiatt. Ha az ajándékot interneten keresztül rendeljük, akkor még bőven van idő a kiszállításra is. Nem kell a szállító cégek túlterheltségével számolni, azaz nem kell attól félni, hogy majd csak a két ünnep között érkezik házhoz a megrendelt karácsonyi ajándék. Ha személyesen ugrunk neki a projektnek, néhány nappal karácsony előtt, akkor jó eséllyel a bevásárlóközpontok tömött parkolóiban fogunk hosszasan helyet keresgélni, a kinézett ajándékból pedig lehet, hogy az utolsó darabot is elkapkodták már, mire odaérünk. Aztán jöhet az örökzöld "alternatíva", a klasszikus zokni, vagy dezodor és tusfürdő kombináció... Nincs ezzel sem baj persze, ezekre is szükség van, de azért ennél lehetünk egy kicsit kreatívabbak, ötletesebbek is!

Military telefontokok

Minden ember egyedi, és a családtagjaink, szeretteink között sincs ez másként. Van azonban köztük egy közös pont, ami leegyszerűsítheti az egész ajándékbeszerzési tortúrát. Ez pedig nem más, mint a mobiltelefon. Kikerülhetetlen eszköz, így mindenki használ mobilt. Van, akinek egyszerűen csak egy munkaeszköz, és van, aki csak szimpla kapcsolattartásra használja, illetve megint van, aki komplett szórakoztató központként veszi igénybe. Napi szinten használjuk, miért ne ajándékozhatnánk olyasmit, ami ezzel kapcsolatos? Egy egyszerű kiegészítőt, ami praktikus, hasznos, sokszor használják, és nem a szekrény tetején porosodik, mint egy üveg jó minőségű bor, amit sosem bontanak fel, mert annyira szuper. Egy füst alatt - akár egy rendeléssel, kényelmesen otthonról beszerezheted ezeket a cuccokat, és megspórolhatod az év végi rohanást az ajándékokért!

Hiperaktívaknak

Ők azok, akik földön-vízen sportolnak, szívesen kirándulnak, pecáznak, vadásznak, vagy csak egyszerűen a természetet járják. Ide tartoznak azok is, akik iparoskodnak, vagy olyan munkát végeznek, ahol a telefon veszélynek van kitéve. Itt jön képbe a karácsony, mert most meglepheted a fenti csoportba tartozó szerettedet például egy ütésálló tokkal. A jó minőségű ütésálló tok több rétegből áll. A belső réteg rugalmasabb anyagból készül, ami tompítja, elnyeli a telefont érő energiát "becsapódáskor". A külső réteg pedig merev, ellenálló anyagból van, ez látja el a páncélzat szerepét. Mivel ezeket a tokokat kifejezetten az adott telefontípusra gyártják, tökéletesen illeszkednek a telefonra. Nincsenek rések, nem lötyög rajta, pont olyan, mintha ráöntötték volna. A kezelőszervek (gombok, csatlakozók, stb.) szabadon vannak, ahogyan a kamerák is, és egyáltalán nem akadályozza a telefon használatát.

Akik mindig épp lemerülnek

Power bank

Itt nem éppen a búvárkodásról van szó, hanem a telefon töltöttségéről. Biztos, hogy van olyan személy a családi/baráti körödben, aki mindig azzal kezd egy beszélgetést, hogy: "Gyorsan, mert mindjárt lemerülök!". A jelenség nem feltétlen azért van, mert szereti kicentizni, és egy százaléknál a töltőre rakni. Lehet, hogy olyan hobbit űz, vagy olyan életmódot folytat, ahol egyszerűen nincs kéznél mindig egy konnektor. Esetleg a szabadban dolgozik, vagy olyan terepen, ami nem helyhez kötött. Nekik lesz a nagy kedvencük egy power bank. Ezzel a kütyüvel bárhol tölthetik a merülőben lévő telefonjukat. A power bankok nem igényelnek nagy helyet, és több csatlakozási lehetőséggel vannak felvértezve. Ez azt jelenti, hogy többféle eszközt is tölthetnek vele. Aki pedig folyamatosan úton van, neki egy szuper autós töltő hidalhatja át ezt a problémát. Nem lesz olyan, hogy lemerül az éppen navigáló telefon! Családosokat célszerű olyan hosszabbítós autós töltővel meglepni, ami több csatlakozóval is fel van szerelve. Ezzel egyszerre több kütyüt tudnak tölteni, akár a hátul ülő utasok is. A hosszú utak során is mindenki nyomogathatja a telefonját, tabletjét, az áramellátás folyamatos lesz.

Zenekedvelőknek

A zenét is mindenki szereti - igaz, eltérő irányzatokat. Ha a meglepni kívánt illető esetleg sportol is, akkor telitalálat lehet egy vezeték nélküli bluetooth füles. Aki kocog, vagy bármilyen "magányos" sportot űz, az pontosan tudja, hogy a fülben dübörgő kedvenc zene mennyire motiváló tud lenni. Főleg jó minőségben, anélkül, hogy mindenféle vezetékbe gabalyodna mozgás közben. Ha pedig a zene több embernek kell, hogy szóljon - akkor elő a partymotorral, azaz egy szép nagy bluetooth hangszóróval! Hordozható, sok órányi bulihangulatot biztosít egy töltéssel, IPX5 vízállósági besorolással rendelkezik, és még fényeffektusokkal is fokozza a hangulatot!

Bluetooth hangszóró

Ez csak néhány egyszerű ötlet, ezeken kívül számos kiegészítővel meglepheted a szeretteidet, barátaidat, mint például egy stílusos szíj okosórához, lencsevédő mobilhoz, minőségi védőtok laptophoz, selfiebot, stb.) Azt azonban ne feledd, hogy bármilyen eszközhöz vásárolsz kiegészítő ajándékot, mindenképp tájékozódj előtte, hogy az adott készülék kompatibilis-e a kiválasztott meglepivel!

Szponzorált tartalom

2023. december 8.