Január havi pszichoroszkóp

Az ember pszichéjére, elméjére, nagy hatással lehetnek januárban is a csillagok, s ez alapvetően határozhatja meg a dolgainkhoz való hozáállásunkat.

Az asztrológia természetéből fakadóan, már-már természetes, hogy a csillagok állása a pszichénkre is hat, s azon keresztül az egész életünk folyására, mindennapjainkra. A pszichoroszkóp a csillagok eme, pszichénkre gyakorolt hatására reflektál, s próbálja megjósolni, vajon a jövőben mire számíthatunk.

Ágyon hasaló lány, kávéval, reggelivel - Január havi pszichoroszkóp

Forrás: pxhere.com; Foró: Q000024; Link: https://pxhere.com/en/photo/1633001

Kedves Kos!

Hatalmas lendülettel veted bele magad az új évbe, aminek meg is lesz a jutalma. Ez az elhivatottság nagy lendületet adhat a munkádnak, ám ilyenkor gyakran előfordul, hogy életünk egy másik területe figyelemhiányt szenved. Esetedben ez szerelmi életedre lehet negatív hatással. A legjobb, amit tehetsz, hogy nem utólag próbálod orvosolni a károkat, hanem megpróbálod bölcsen megelőzni a bajt. Naptáradba már jó előre rögzíts olyan időperiódusokat, amik csak arra vannak, hogy a párodra szánd a kicsípett időt. Ilyenkor légy vele 100%-ig, figyelj rá teljes lényeddel, így biztosan nem fogja semmilyen szakmai előmenetel a párkapcsolatod vesztét okozni.

Kedves Bika!

Az év eleji kaotikus indulást főként a környezetedben lévő embereken tapasztalhatod leginkább. Nehézséget okozhat számodra eligazodni közöttük és az általuk teremtett szférában, mely lelkileg is megviselhet. Egyetlen stabil dolog azonban biztosan lesz az életedben és ez a magánéleted. A szűk család, barátok, szerelmed azok az emberek, akikre most bizton támaszkodhatsz. Keress támaszt bennük. Bármilyen káosz is vegyen körbe a világban életed más területein, ne félj oda fordulni, ahol stabil pontot látsz, kapaszkodni ott, ahol fogódzkodót találsz.

hirdetés

Kedves Ikrek!

Úgy tűnik a január nem a legkönnyebb hónap lesz ebben az évben, de azért nem reménytelen a dolog! A feje tetejére állhat minden és pénzügyileg sem leszel a helyzet magaslatán, sőt, akár váratlan kiadások is tovább ronthatják a hangulatodat. Ne keseredj el és szokj le arról, hogy azt gondolod: a holnap jobb lesz, mint a ma. Inkább készíts tervet, vésztervet és póttervet is, minden eshetőségre, valamint tárazz be néhány spórolós kajareceptet a hónap végére, hogy akkor se kelljen az energiáidat felesleges dolgokra pocsékolni, s amellett, mégis mindened meglegyen. Koncentrálj inkább teendőidre, szeretteidre, hiszen a feszültebb időszakban könnyebb otthon is konfliktust generálni, ám, ha ezt sikeresen megúszod, a családod inkább erősíteni fog, mintsem gyengíteni ebben a nehéz időszakban. A jól megtervezett élet boldogságot eredményez és a nehézségek által személyiséged is sokat fejlődhet.

Vörös hajú, szép nő - Január havi pszichoroszkóp

Forrás: pixabay.com; Fotó: Jerzy Górecki; Módosította: Seres-Nagy Richárd; Licenc: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required); Licenc link: https://pixabay.com/service/license/; Link: https://pixabay.com/photos/girl-beauty-woman-ruda-picture-5268191/

Kedves Rák!

Azt mondják, az új év kezdetén, szilveszterkor a legkönnyebb új életet kezdeni. Ez neked most nagyon is kapóra jöhet. Indulj tiszta lappal az életed minden olyan területén, ahol úgy érzed, erre nagy szükség lenne. Itt az ideje az elhatározásnak, de ne feledd, ne hagyj szemtanúkat - vagyis, ha tiszta lap, akkor tényleg vágj el minden szálat és ne nézz vissza. Emellett tudd, az újrakezdés nem megy egyik napról a másikra. tűzz ki magad elé kisebb részcélokat és kis lépésekben haladj. Így tudod a leghatékonyabban elérni azt a célt, amit már oly rég óta dédelgetsz.

Kedves Oroszlán!

Életedben egy olyan pont jöhet, amikor számot kell vetned. Egy életesemény felhívhatja figyelmedet a múltban elkövetett hibáidra, amiken vagy tudsz, vagy nem tudsz változtatni, de mindenesetre hosszú távon tanulhatsz belőlük. Hidd el, a beismerés sokkal jobb, mintha meggyőznéd magad arról, hogy nem is a te hibád az egész, vagy, hogy nem volt más választásod. Merj bocsánatot kérni, ha van kitől, javítani, ha van min, mert nem biztos, hogy az életben túl sokszor adódik lehetőség ilyesfajta megújulásra, ám most a csillagok kifejezetten kedveznek mindennek.

Kedves Szűz!

Élvezd ki a január minden percét. Nagyon jó, termékeny időszak elé nézel, ami remek. Ezt azzal koronázhatod meg, ha valóban átéled ezeket a pillanatokat és élvezed az utolsó percig. Az életedben bekövetkező változások pedig csakis a javadra fogják fordítani az idő folyamát, tehát, ha meg is rettennél némelyiktől, ne tedd, minden rendben lesz. A rendelkezésedre álló időt pedig fordítsd önfejlesztésre - szabadulj meg egy rossz szokástól, olvass el egy verset, tisztítsd meg az életedet a kacatoktól.

Hóban fekvő lány - Január havi pszichoroszkóp

Forrás: pixabay.com; Fotó: Free-Photos; Módosította: Seres-Nagy Richárd; Licenc: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required); Licenc link: https://pixabay.com/service/license/; Link: https://pixabay.com/photos/woman-model-posing-outdoors-918458/

Kedves Mérleg!

Ne most hozd meg életed nagy döntéseit, mert ez a hónap abszolút nem alkalmas erre. Bármi, ami kockázatos lehet, azt halaszd el egy kicsit későbbre, valószínűleg így több időd is lesz átgondolni a számodra kínálkozó lehetőségeket. Ehelyett inkább koncentrálj a már meglévő, bejáratott dolgokra és stabilizáld azokat. Hidd el, ha kitartasz a hónap végéig és megszilárdítod jelenlegi alapjaidat, körvonalazódhat idővel, hogy valójában mit és pontosan hogyan is tudsz elérni, ami lelki stabilitást adhat.

Kedves Skorpió!

Míg anyagilag stabil, egészségileg kissé kétséges hónap lehet a január. Mindenképpen érdemes odafigyelned testi egészségedre, akár ellenőriztetni azt a megfelelő szakemberrel. Bár valószínűleg semmi komolyra nem kell számítanod, mégis ez a kis felfedezés jó lesz arra, hogy felhívja a figyelmedet arra, hogy ne csak akkor figyelj magadra, ha valami bajt észlelsz, hanem akkor is, ha a megelőzésre kell koncentrálni. Fektess nagyobb hangsúlyt a sportra ebben az évben, ha januárban kezded, biztosan egész évre elég lesz a kitartásod.

Kedves Nyilas!

Kreativitásod virágozni fog az év elején, ami azt eredményezi, hogy a munkád során teljes bedobással tudsz jelen lenni. Annak érdekében, hogy ez a sok érdekes, jó gondolat ne vesszen el és később, egy sivárabb időszakban, ne bánkódj azon, hogy milyen ötlettelen vagy, írd le őket részletesen, bármilyen apróságnak, vagy egyértelműnek tűnik is, mert ez bizony a későbbiekben sokszor megmenthet, főként, ha az életed több területén is szükséged van kreativitásra - legyen az munka, párkapcsolat, család, vagy hobbi.

Lány otthon - Január havi pszichoroszkóp

Forrás: pexels.com; Foró: Elias de Carvalho; Link: https://www.pexels.com/photo/photography-of-woman-sitting-on-chair-1207497/

Kedves Bak!

Amennyiben szeretnél tanulni valamit, úgy a január kiváló alkalom erre. Fitten, frissen tudod belevetni magad az új dolgokba, ami nagyon hasznos lesz jelenlegi munkád, vagy további céljaid elérése érdekében. Ezt a hónapot a magánéletedben fellépő pesszimizmusod árnyékolhatja be némileg, de ha úrrá tudsz lenni az indulataidon és meg tudsz bízni abban az emberben, akit szeretsz, akkor nem lesz gond, csak ne feledd, nem véletlenül szeretted meg, bízhatsz benne még akkor is, ha minden jel másra utal. Dolgozz azon, hogy derűs és optimista legyél.

hirdetés

Kedves Vízöntő!

Nehéz időszakon vagy túl. Sok minden történt az elmúlt hetekben, amik kikezdtek és megkeményítettek és esetleg pszichésen is megterheltek. A sornak azonban az évváltással még nincs vége. Az élet nem áll meg csak azért, mert eltelt egy év. A legjobb, ami erőt adhat, az, ha szem előtt tartod azokat a jó dolgokat, amiknek tudsz örülni, amik a kellemetlen dolgok közepette bújnak meg, amiket talán észre sem veszünk, de mindig ott vannak velünk és átsegítenek minden nehézségen. Ne engedd át magad a negatív gondolatoknak. Néha egy jó könyv, a szeretteink, a pozitív hozzáállásunk, vagy egyszerűen csak az, ha jó szorosan bezárunk magunk mögött néhány ajtót - a lényeg, hogy most ezekbe kapaszkodj erősen és akkor hamarabb jóra fordulhat majd minden. Kitartás!

Kedves Halak!

Nyugodt, szeretetteljes, békés hónapnak nézel elébe. Nem kell számítanod hatalmas csalódásokra, de a világot sem most fogod megváltani. Egyszerűen csak jó lesz és ez neked pont megfelel. Szereted, ha minden rendben van körülötted és nem is keresed a "bajt". Ezt a nyugalmat úgy tudod a legjobban kihasználni, ha azokra koncentrálsz magad körül, akik nem ennyire szerencsések és segíted őket ott, ahol csak tudod, így nekik is megteremtve egy kis könnyedséget a nehéz napok során. Arról nem si szólva, hogy a magad életében is szaporíthatod ezzel a jót, hiszen most tökéletesen fog működni a régi bölcsesség: "Jó tett helyébe jót várj!".

december 22. - január 19. - Bak január 20. - február 18. - Vízöntő február 19. - március 20. - Halak március 21. - április 19. - Kos április 20. - május 20. - Bika május 21. - június 21. - Ikrek június 22. - július 22. - Rák július 23. - augusztus 22. - Oroszlán augusztus 23. - szeptember 22. - Szűz szeptember 23. - október 22. - Mérleg október 23. - november 21. - Skorpió november 22. - december 21. - Nyilas