Íme, a legstílusosabb karácsonyi manikűrök

Az ünnepek közeledtével remek alkalom nyílik arra, hogy az ember egy kicsit a külcsín terén is kilépjen a megszokott hétköznapokból és teret engedve a fantáziájának. Ennek jegyében, az alábbi manikűr ötletek nem csak kreatívak, de igencsak stílusosak is, tehát bátran felfesthetjük őket például egy karácsonyi parti, vagy épp randevú alkalmával.

Karácsonyi manikűrök

hirdetés

Klasszikus, piros körmök, egy kicsit másképp

Az egyik legelegánsabb és persze nem utolsó sorban, legegyszerűbb módja a karácsonyi manikűrnek, ha a hétköznapokban is viselt, és a nőiesség örök szimbólumának tekintett, hódító, piros körmöket dobjuk fel az egyik újunkon, vagy akár mindegyiken egy kedves, karácsonyi figurával, vagy dekorral.

A művelet amellett, hogy pillanatok alatt kész, rendkívül látványos és szemet gyönyörködtető lehet!

Karácsonyi manikűrök

Karácsonyi manikűrök

hirdetés
Karácsonyi manikűrök

Hull a pelyhes

Meglepő, de világos alapon is alkothatunk szolid, de annál szexisebb karácsonyi körmöket. Erre alkalmas lehet például egy átlátszó, vagy bézs alapra, melyre aztán, egyszerű, fehér festékkel, apró hópelyheket festünk fel.

Kicsit macerás, na és persze, némi kézügyességet és türelmet is igényel a dolog, ugyanakkor a végeredmény garantált és igen exkluzívra sikeredhet.

Karácsonyi manikűrök

Szürke karácsony?

Bár az embernek többségének elsőre a karácsonyról nem éppen a szürke szín jut eszébe, hacsaknem a hó mentes ünnepre gondol, ugyanakkor mégis körmön viselve, rendkívül kreatív és látványos lehet ez a szín, arról nem is szólva, hogy igencsak széles skálán passzol sok mindenhez.

Karácsonyi manikűrök

Karácsonyi manikűrök

hirdetés
Karácsonyi manikűrök

Szürke, fehér és Rudolf

Ha már a szürkénél tartunk, érdemes megjegyezni, hogy remekül variálható ez a szín a fehérrel, egészen egyedi hangulatot varázsolva körmünknek, s ha még egy kedves kis pirosorrú szarvassal is megdobjuk a dolgot...

Karácsonyi manikűrök

Kék alapon, fehér hópelyhek

A kék egy nagyon jó alap az ünnepi manikűrhöz, hiszen, mondjuk fehér hópelyhekkel díszítve, nagyon meghitt, téli estés hangulatot kölcsönöz.

Karácsonyi manikűrök

Karácsonyi manikűrök

Ha karácsony, akkor örökZÖLD

Kétségtelen, hogy a karácsony nélkülözhetetlen színe a fenyő-zöld, mely már önmagában is ünnepi hangulatú lehet, hát, ha még egy kis színt is viszünk a dologba!

Karácsonyi manikűrök

Arra azonban figyeljünk, hogy ez a szín nem minden bőrszínhez megy, inkább csak a világosabbhoz, így, ha sötétebb tónusú a bőrünk, vagy télen is kedveljük a bizonyos fokú barnaságot, inkább más, világosabb árnyalatokban érdemes gondolkodnunk, hogy végül tökéletes legyen az összhatás.

2016. december