Hogyan legyünk vonzók és szexik?

A szexuális vonzerő mindenkiben ott lakozik, csak sokaknál nagyobb munkát jelent előcsalogatni. Íme, néhány tipp, mégis hogyan tehetjük meg ezt!

Szép szemű, szexi fiatal nő

Forrás: pixabay.com; Fotó: Panagiotis Lymperopoulos; Licenc: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required); Licenc link: https://pixabay.com/service/license/; Link: https://pixabay.com/photos/outdoor-jeans-woman-young-fashion-1097951/

Talán sokan úgy gondolják, hogy a szexuális vonzerő a tökéletes testben, az általunk viselt ékszerekben, vagy épp ruhákban mutatkozik meg. Pedig ez az, ami egyáltalán nem helytálló. A szexuális vonzerő ugyanis a kisugárzásunkon, a viselkedésünkön, a sokszor tudat alatt végzett tetteinken múlik.

Amennyiben jól érezzük magunkat a bőrünkben, az mások számára is láthatóvá válik. Ezt azonban nagyon könnyű mondani, gyakorlatban azonban annál nehezebb véghezvinni.

Légy önmagad!

Tulajdonképpen a csapból is az folyik, hogy fogadd el a külső-, valamint a testi-, lelki adottságiadat úgy, ahogy vannak. De vajon, hogyan csináljuk ezt? Szakemberek azt mondják, minden emberben lakozik egy nőies és egy férfias én. A különbség csak az, hogy a kettő közül valamelyik domináns. Sokáig lehet küzdeni azzal, hogy a meghatározó lényünket elnyomjuk, ám egy idő után ebbe nagyon bele lehet fáradni.

Neked sem szabad ezzel küzdeni. Lehetsz nő, kissé férfias énnel, ez még nem jelenti azt, hogy ne lehetnél vonzó mások szemében. Valóban igaz, hogy minél inkább elfogadod magad, mások számára is annál inkább válsz vonzóvá. Lehet nem mindenkinek tetszel, ám ez nem is lehetséges!

Az érintés fontossága

Lehetsz magabiztos és közben törékeny, hiszen ez nem a gyengeség jele. Sőt, minden férfiban ott van az oltalmazó én, amely vágyik arra, hogy megvédje a szerelmét. Amennyiben neked is jól esik néha megmutatni az érzékeny oldaladat, ne félj megtenni azt.

Na és mivel mással lehetne ezt legjobban a másik tudtára adni? Az érintéssel, amely a szakértők szerint sokkal vonzóbb, mint akár egy csábos pillantás. Nem kell ettől megijedni. Elég egy apró érintés a karra, vagy épp a kézfejre.

Ne légy túl kritikus!

Sajnos a nők esetében jellemzőbb, hogy a másikat kritizálják, rosszabb esetben akár ki is nevetik az illetőt. Ez egyáltalán nem vonzó. A tolerancia, illetve a megértés viszont annál inkább! Arról nem is beszélve, hogy magadat is jobban fogod érezni attól, ha kedves vagy a többiekkel. Mások becsmérlése azon kívül, hogy egyáltalán nem szexi, sokkal több energiába kerül.

Ne építs hatalmas falakat magad köré!

Elsőre talán csábítónak tűnik a megközelíthetetlen nő fogalma, pedig az igazság az, hogy ez sokkal inkább ijesztő. Persze az, hogy légy megközelíthető, még nem azt jelenti, hogy mindenki számára fel kell fedned a titkaidat, vagy épp kiadni teljesen magad.

Sőt, igenis meg kell húznod a határokat, hiszen az, hogy valaki ismerkedni próbál veled, még egyáltalán nem jelenti azt, hogy be is fog fűzni téged! Ám nem szabad hatalmas falakkal körbevenned magad, és mindenáron elzárkózni a másik elől.

Persze ez azzal is járhat, hogy megbántanak, de ne feledd, könnyen meglehet, hogy a zárkózottság miatt egy életre szóló boldogságot szalasztasz el.

Káromkodás? Felejtsd el!

Néha mindenkivel megesik, hogy kicsúszik a száján egy-két csúnya. Ezzel nincs is semmi baj. Arra viszont nagyon kell ügyelni, hogy ne legyen minden második szavunk az a bizonyos b betűs ige... Ez a férfiakra éppúgy igaz, hiszen náluk sem túl vonzó a túlzott káromkodás, ám nők esetében még kevésbé!

Pócz Nikolett

2017. május