hirdetés

Hogyan szabadulhatsz meg a ráncoktól a Dermapen kezelés segítségével?

Megszabadulni a ráncoktól, ez komoly? Igen, teljesen! Mégpedig orvosi szike és ráncfelvarrás nélkül. Azért ez jól hangzik, igaz? Főleg, hogy már kozmetikai szalonokban is elérhető a kezelés. A megoldás a szervezet öngyógyító folyamatainak beindítása, melynek eredményeképpen bőrünk textúrája javul és simább, feszesebb, fiatalosabb lesz. Na, de hogyan érhetjük el, hogy ezek az öngyógyító folyamatok elinduljanak és ezáltal megújuljon a bőr – ez itt a legfőbb kérdés. Máris megadjuk rá a releváns választ!

Dermapen kezelés

A Dermapen képes stimulálni a szervezetet?

Így igaz! A Dermapen tulajdonképpen mikro méretű tűjével mikrosérüléseket hoz létre, amiknek a begyógyításához a bőr „kénytelen” a saját intelligenciájához nyúlni. Azaz a dermapen kezelés során a bőrön létrehozott "kontrollált sérülés" hatására az öngyógyító, regenerációs folyamatok visszavonhatatlanul beindulnak. S ez itt a lényeg. Ugyanis ennek köszönhetően jelentős mértékben mérséklődnek az idősödő bőr látható jelei.

Ugyanakkor a változás megtapasztalásához elengedhetetlen némi idő. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy a ráncok távozása nem azonnali, ellenben pár hét után már egyre inkább észlelhető a változás. Hogy ennek mi az oka? Roppant egyszerű a válasz: az arcbőrnek szüksége van egy kis időre a regenerálódáshoz. Ha ezt megkapja, akkor önnön intelligenciájának köszönhetően megkezdődik a bőr megújulása belül és kívül egyaránt. A legjobb eredmény eléréséhez több alkalommal szükséges ismételni a kezelést, két-három hetente. S ahogy az eljárás újra, és újra ismétlődik, úgy válik egyre egyértelműbbé és megmásíthatatlanabbá az átalakulás.

A Dermapen mikrotűs kezelés tulajdonképpen egy kollagén indukciós terápia, ami bőrmegújító és megfiatalító eljárás. A korábban sokak által ismert, kedvelt Dermaroller kezelés továbbfejlesztett, profi változata.

Mit jelent az, hogy az öngyógyító folyamatok beindulnak?

Kicsit távolinak, sőt rejtélyesnek hathat az a tény, hogy a kezelés hatására az öngyógyulás megkezdődik. De vajon mit is takar ez konkrétan? Nos, a szervezet eltávolítja a sérült kollagént, elasztint, majd a kollagéntermelődés fokozódik és az aktuális kollagénállomány teljesen lecserélődik. Egy új, egészséges szövet képződik, így a bőr hidratáltsága, ruganyossága kézzel foghatóvá válik. Mivel az eljárás hatására a bőr tónusosabbá, feszesebbé válik, ezért ezzel párhuzamosan a ráncok elhalványulása is érzékelhető, ahogy a pórusok összeszűkülése is.

Igen ám, de itt nemcsak arról van szó, hogy a mikrotűk által okozott sérülések egyfajta indikátorokként funkcionálnak. Mert ez csak az egyik hatás. A másik, hogy a szúrt csatornákon keresztül különböző tápláló komponensek jutnak a bőrbe, mint például hyaluronsav, argirelin, vagy különböző vitaminok, ásványi anyagok. Ezek a hatóanyagok penetrálnak a bőr mélyebb rétegeibe és szinergikusan fejtik ki hatásukat a makacs ráncok elsimítása és a bőr hidratálása során.

Mi történik a dermapen kezelés után?

A bőr pirossága egy-négy napig még tapasztalható, aminek a mértéke idővel csökken, ahogy a gyógyulás egyre intenzívebbé válik a háttérben. Az eljárás után napozni, szoláriumozni tilos, a bőrt pedig hat-nyolc héten át erősen ajánlott fényvédő krémmel ápolni. Három napig a sportolás, a szaunázás és az úszás tiltólistás tevékenységek. Ezen kívül a bőr hidratálására ildomos fokozottan odafigyelni.

Szponzorált tartalom

2023. január 28.