Hétköznapi gyönyör (18+)

Gyakran előfordul egy kapcsolatban, hogy a női partnernek nehezen, vagy egyáltalán nem sikerül átélnie a szeretkezés folyamán a teljes gyönyör élvezetét. Ennek számos oka lehet, rohanó életünk, stressz, időhiány, fáradság stb., de ha sikerül rászánnunk magunkat a szexuális együttlétre, íme, néhány tipp, ami segíthet, hogy megéljük, átéljük a szerelmeskedés nyújtotta élvezetet a szürke hétköznapokon is!

Hétköznapi gyönyör (18+)

Forrás: pixabay.com; Fotó: Valeriya Boltneva; Licenc: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required); Link: https://pixabay.com/photos/adult-beautiful-bed-bedroom-2807094/

A legtöbb munkahelyen alapvetően nehéz lenne erotikus impulzusokat gyűjtenie az embernek magába, azonban az elménk sok mindenre képes. Amikor már a végéhez közeledik napi kötelezőnk, bátran fantáziáljunk vad dolgokról, amelyek felizgatnak minket, legyenek bármilyen vagányak is. Ezt az aktus során szintén megtehetjük, ha éppen nem is a legfantasztikusabb együttlétünk töltjük partnerünkkel, gondoljunk olyan korábban átélt érzéki mozdulatokra, érzésekre, melyek nagyon beindítottak minket és máris hasonló hatást érhetünk el!

Fogadjuk el testünket

A nők esetében a szexualitás hangsúlyosan a fejben dől el (szemben a férfiakkal, akik inkább közvetlenül a testük fizikai ingerein keresztül élik meg mindezt), tehát fontos a lelki stabilitásunk. Ha az együttlét során szorongunk, és azon töprengünk, vajon szépek és kívánatosak vagyunk e, akkor gondolataink ellehetetlenítik az érzékekre való odafigyelést.

Bármilyen testi adottságokkal is rendelkezzünk, amikor szerelmi együttlétre kerül sor, vetkőzzük le az egészségesnél nagyobb gátlásainkat, viselkedjünk igazi bombázóként és engedjük, hogy partnerünk szabadon szerethessen minket. A problémás testtájakkal ráérünk máskor foglalkozni!

Hétköznapi praktikák

Akár a tartós, akár az alkalmi kapcsolatok hívei vagyunk, a változatosság a szexben is gyönyörködtet. A hétköznapi vásárlások során számos esetben találhatunk olyan termékeket, melyek nem kifejezetten szexuális segédeszközök, ám némi kreativitással egyszerűen azzá változtathatók, így miért ne használhatnánk őket egy "szimpla hétköznapon" is! Természetesen ezt mindenkinek a fantáziájára bízzuk, csak az intim egészségünkre károsakat kerüljük.

Érintés, kicsit másként

Összebújás előtt simogassuk, kényeztessük párunkat úgy, hogy az ne csak neki, hanem nekünk is jól essen! A hatás garantáltan nem marad el és a végére egy öngerjesztő előjátékot kapunk, mely partnerünkre kettősen fog hatni, nem csakhogy jobban esik majd neki, hanem elvarázsolja, ahogy látja rajtunk, élvezzük, amit csinálunk. Nem beszélve arról, hogy az így nyert idő alatt jobban ráhangolódhatunk az élvezetekre.

Intim torna

Végezetül manapság számos intim torna létezik, melyek segítenek testünk mindennapi karbantartásában, megismerésében, lelki egyensúlyunk megtartásában és még jól is esnek. Ezek egyik nagy előnye, hogy többek között a hüvelyizomzatot erősítik és segítenek azon időszakokban is megőrizni aktivitását, amikor nem túl élénk szexuális életünk. Bátran csemegézzünk tehát a repertoárból és nem fogunk csalódni!

2012. március