"Ha eddig azt mondogatták neked, hogy lehetetlen kikúrálni a hátadat és az ízületeidet 50 éves kor felett, akkor jó ha tudod, hogy ez nem igaz!"


Fájós hát

Forrás: pixabay.com; Fotó: Roger YI; Módosította: Seres-Nagy Richárd; Licenc: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required); Licenc link: https://pixabay.com/service/license/; Link: https://pixabay.com/illustrations/back-pain-pain-spine-body-ache-5318474/

Kaszás Martin szakértővel beszélgettünk

Kaszás Martin a modern kinezioterápia (neurológia és ortopédia) alapítója, mely az izom és vázrendszer krónikus betegégeinek és sérüléseinek kezelésére kidolgozott alternatív módszer. Ez az új módszer nem a gyógykészítmények szedésén, vagy fűző viselésén alapul, hanem sokkal inkább a saját szervezetünk és az abban rejlő öngyógyítási potenciál jobb megértésén. Munkatapasztalat: több mint 30 év.

"Tartsd észben ezt az egyszerű igazságot és senkire ne hallgass: az ízületi betegségek időskorban is gyógyíthatóak."

Ez a szakértő azt állítja, hogy képes azt az osteochondrosist is meggyógyítani, ami 18 éven ezelőtt alakult ki, és azt is, ami csak néhány hónapja. Ami az ízületi fájdalmat illeti, megfelelő kezelés mellett 4 nap alatt eltűnik! 48 éves praktizálása során minden ilyen állítását bizonyítani tudta, azáltal, hogy megmutatta hogyan működik a gyakorlatban. Egy magyar, népszerű TV csatornán adott élő adást követően (ahol, a "Hogyan tartsuk kortól függetlenül egészségesen ízületeinket" témát feszegető műsorban szerepelt), a jól ismert szakember, Kaszás Martin beleegyezett, hogy interjút adjon nekünk.

- Üdvözlöm Kaszás Úr. Árulja el, igaz-e az az állítás, hogy az ízületi betegségek és az osteochondrosis elkerülhetetlenek az idősek számára?

- Üdvözlöm Zsuzsanna. Ez természetesen nem igaz. Az idősek számára csupán az elkerülhetetlen, hogy túlságosan is megbízzanak az olyan orvosokban, akik már legalább 10 éve próbálják meggyógyítani őket, de soha nem sikerül nekik. Valójában kortól függetlenül nagyon jól kezelhetőek az ízületek, a porcok és a teljes csontváz rendszer. Ez pedig nem valamiféle csoda, csupán tudomány.

Ha az ember ismeri a titkot és egy kis erőfeszítést tesz az önfegyelem irányába, képes otthon is gyorsan kikúrálni a betegséget - ahogy azt többezer kezeltem meg is tette már.

- És mi a titok?

- A titok annak megértésében rejlik, hogy miért vannak fájdalmaink. Összességében több mint 147 különböző lehetséges oka lehet az osteochondrosis és az arthrosis orvosi enciklopédiákban felsorolt változatainak kifejlődésére, ám a következmény minden esetben ugyanaz: az ízületek, a csigolyák és a porcok elvesztik a rugalmasságukat, ezért fájdalom jelentkezik. A rossz vérkeringés miatt pedig egyszerűen elkopnak.

Ez tehát minden titok, mi pedig úgy gyógyítjuk meg az ízületeket, hogy helyreállítjuk azok vérellátását.

- De általánosan ismert dolog, hogy szinte lehetetlen helyreállítani a vérkeringést 45 éves kor felett?

- Ez teljes nonszensz. Én egy sérülés után keltem fel a tolószékből és ez sokkal súlyosabb volt annál, mint hogy elmúltam volna 45 éves.

- Másokat is megmentett már attól, hogy tartósan mozgáskorlátozottakká váljanak?

- Igen, ráadásul nem egy esetben. A legtöbb hozzám forduló átlagos ember, akik betöltötték már 45. életévüket és a kor előrehaladtával delült ki a betegségük. Ők többségében mind hasonló problémákkal érkeznek hozzám: osteochondrosis, arthrosis, radiculitis, idegbecsípődés. Ezek a betegségek kimeríti az embert és nem hagyják, hogy normális életet éljen.

Az emberek fájdalomra panaszkodnak, még gyalogolni is nehezükre esik. Ők átlagos állampolgárok, nem sportolók vagy rokkantak. Jajgatnak, hogy "Miért én? Mit tettem?" Én pedig csak annyit felelek ilyenkor minderre: "kérem, hagyja abba a panaszkodást és kezdje el helyreállítani a vérkeringését".

- Hogyan állítható helyre a vérkeringés ebben a korban?

- Ezidáig a betegeimet egy komplex mozgásprogrammal kezeltem, mely 96 gyakorlatból áll és edzőket is bevontam a terápiába. Ez egy hihetetlenül hatékony módszer, de nagyon hosszú ideig tart és igecsak megerőltető.

Fáj, nehéz és az embereknek nincs idejük lemenni az edzőterembe. Mindig is hittem abban, hogy létezik egy könnyebb és modernebb módszer és végre rátaláltam.

- Milyen érdekes! Mesélne az olvasóinak róla?

- Természetesen. A mi központunk volt az első Magyarországon, mely tanúsított hozzáférést kapott egy teljesen új, az osteochondrosis és ízületi fájdalom elleni készítményhez. El kell ismerjem, hogy amikor először hallottam róla, én is csak nevettem, mert nem hittem a hatékonyságában. De aztán le voltam nyűgözve a tesztjeink eredményeitől - 4 567 betegnek sikerült teljesen megszabadulnia az addig fennálló, kínzó panaszaitól, ami több mint az összes bevont páciens 94%-a. 5,6%-uk jelentős javulást érzékelt és csak 0,4%-uk nem vett észre változást a készítmény alkalmazásának hatására.

- Miféle készítmény ez?

- Én egy egyedi gyógykészítményről beszélek, melynek neve: Ostex. Ez voltaképpen egy krém, aminek a segítségével szinte azonnal, nem több mint 4 nap alatt elfelejthetjük a hát- és ízületi fájdalmakat és néhány hónap alatt még a legelhanyagoltabb eseteket is kikúrálhatjuk vele.

A formula kifejlesztésre több mint 360 millió forintot költöttek és további 3 milliárd 640 millió forintot fizettek a készítmény országos terjesztésének jogáért.

- Tehát ez azt jelenti, hogy a Ostex csak Magyarországon kapható?

- Per pillanat, igen. Ám hamarosan már Európa szerte kapható lesz.

- Hogyan működik ez a csodálatos krém?

- Nincs ebben semmi csoda, ez, mint már említettem: színtiszta tudomány. Az Ostex krém 3 hatékony összetevőből áll, melyek az idős sejtekkel kapcsolatba lépve 7-szer gyorsabb működésre serkentik őket, így a sejtek fokozatosan megújulnak.

Ha csupán egyetlen egyszer alkalmazzuk az érintett területen, több mint 930 000 sejtet aktiválunk, melyek jó szolgálatot tesznek a véráramlás serkentésénél. Így működik a kezelés. A legfontosabb dolog itt a rendszeresség.

- Ez meggyőzően hangzik. De szükség van egy másik magyarázatra is, nevezetesen, hogy mit jelent ez az átlagos betegségekkel rendelkező emberek számára?

- Ez azt jelenti, hogy a középkori magyar orvostudomány végre a múlté és 1-2 hónap alatt otthon is kikúráltjuk már bizonyos betegségeinket. Az Ostex krém nem rendelkezik fagyasztó vagy érzéstelenítő hatással, hanem újraindítja a szervezetet, méghozzá sejt szinten. Megszünteti a fájdalom kiváltó okát és visszaállítja az ízületek és a gerinc eredeti, normál állapotát. A beteg nemcsak a tünetektől szabadul meg, hanem megszűnik a betegség kiváltó oka is, azaz a gyenge vérkeringés, melyet a lassan elhaló sejtek idéznek elő.

Ez a krém már a legelső napon beindítja a szervezet regenerációs rendszerének működését. Emellett csökkenti a fájdalom tünetegyüttesét is, melyet azonnal érezhetünk. 2-3 héten belül a kezelés véget ér, de ne felejtsük el, hogy a visszaesés megelőzése érdekében időnként érdemes megismételnünk a kezelést.

- Kizárólag az arthrosis és az osteochondrosis gyógyításában segít a Ostex krém?

- Nem, éppen ezt próbálom megértetni mindekivel: sejt szinten fejti ki a hatását és így helyreállítja a véráramot. Bármilyen ízületekhez és gerinchez fűződő betegséget gyógyít: arthrosis és arthritis, faridegzsába, reuma, ideggyökér-gyulladás, gerinccsigolya sérv. Sérülések, traumák, zúzódások, törések, sőt ficamok is beletartoznak ebbe, tehát a krém kimagaslóan hatékony minden esetben.

- Ez egy rendkívül érdekes gyógyírnak tűnik. Valóban megszünteti az összes felsorol betegséget és nem csak a fájdalmat csillapítja?

- Az Ostex krém (a kezelés korai szakaszában) csillapítja a fájdalmat, majd végül teljesen megszüntetni a betegséget. Ne értsen félre, szeretem a mozgást és a sportokat, nem fogom abbahagyni, de a legtöbb betegemnek a krém a legkönnyebb, leghatékonyabb és legelérhetőbb kezelési módot jelenti, hiszen nincs ezzel mindenki, minden korban így.

- Úgy vélem, sokan kíváncsiak rá, hol lehet ezt megvásárolni?

- Szerettük volna gyógyszertárakban árulni a terméket, de nem tudtunk megegyezni a gyógyszerészekkel, mivel a krém ronthatja az üzletüket. Az emberek éveken át vásárolják a gyógyszereket és egyre több és több olyan beteg jelenik meg, akinek kezelésre van szüksége - a gyógyszerészeknek pedig valójában ez kedvez.

Mindennek tükrében mostmár csak kizárólag a hivatalos honlapon keresztül értékesítjük. Persze, ennek is van némi előnye: mivel közvetlenül adjuk el a terméket, közvetítők nélkül, így a kiskereskedelmi árnál alacsonyabb áron értékesíthetjük azt, ami kb. 4,7 %-kal olcsóbb hozzáférést jelent, mintha viszonteladókkal forgalmaznánk ezt a készítményt.

A szállítás postai úton történik, utánvétes fizetéssel és mivel ez egy otthoni kezelés, így nem igényel szakorvosi felügyeletet. Viszont azt mondom, nyugodtan kételkedjenek. Próbálják ki a más gyártók által előállított készítményeket, ha szeretnék őket összehasonlítani. Teljesen biztos vagyok benne, hogy még csak távolról sem találnak az Ostex-hez hasonlót, már ami a hatékonyságát illeti.

- Köszönöm az interjút, Kaszás Úr! Van esetleg még valami más, amit hozzá szeretne tenni az olvasóinknak, mielőtt befejeznénk az interjút?

- Igen! Természetesen. Szeretném olvasóik figyelmét felhívni arra, hogy a hát és ízületi fájdalmak egyre fiatalabb korban jelentkeznek, azaz nemcsak az időseknél. Még az enyhe, de rendszeres fájdalmak is olyasmit jelezhetnek, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni. Mindennek ellenére a legtöbb szakértő nem fogja javasolni, hogy már az első, enyhe tünetek megjelenésekor kezeltesse magát, én azonban igen.

UI.: Kaszás Úr úgy döntött, hogy az első 50 vásárlónak kedvezményesen adja az Ostex! Lépjen be a hivatalos oldalra és talán Önnek is szerencséje lesz!

Az interjút készítette: Meszes Zsuzsanna

Ostex krém
Ostex termék rendelés gomb

Szponzorált tartalom