Ezt nem kellett volna... (18+)

Gyakran ösztöneink irányítanak minket egy-egy forró pillanatban, s csak később jövünk rá, mekkora hibát is vétettünk. Vajon milyen hatással lehet egy ilyen rossz döntés a további életünkre? Megbánás, s számos kellemetlen pillanat lehet a következménye annak a valaha történt pásztorórának, melyben mindkét fél önakaratából vett részt.

Ezt nem kellett volna... (18+)

Forrás: pixabay.com; Fotó: earthnut; Licenc: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required); Licenc link: https://pixabay.com/service/license/; Link: https://pixabay.com/photos/woman-nude-bed-girl-adult-3206677/

Csalódás

Van úgy, hogy nem egy heves szerelem az, ami az ágyba visz minket. Kapcsolatot létesítünk egy olyan személlyel, akivel közös az érdeklődési körünk, de nincs meg az a bizonyos szikra. Ilyen esetben, ha nem mérjük fel előre a terepet és beszéljük át szexuális elvárásainkat, bizony nagyot csalódhatunk. Ekkor nem csak egy kellemetlen élménnyel leszünk gazdagabbak, de sok esetben egy jó baráttal szegényebbek is.

Ex-szex

Az egyszer már jól bevált kedvesnél nincs is jobb, főleg, ha nem a teljesítménye volt a szakítás oka, így hát nagy a kísértés mindenegyes újralátás alkalmával egy kis örömködésre. Azonban ne feledjük, a régi, fájó emlékek hamar visszatérhetnek, s a sebek újra felszakadhatnak. Főként akkor veszélyes ez a viselkedés, ha nem csak ketten vagyunk a játékban, hiszen ekkor az új kapcsolat másik szereplője is sérül. Ilyen esetekben a régi szerelem feltörő érzelmei által igen sebezhető és kiszolgáltatott helyzetbe is juthatunk, így könnyen kihasználva és átverve érezhetjük majd magunkat.

Haragból soha

Előfordul, mikor az aktuális párunkat a pokolba kívánjuk, s egy szörnyű veszekedés után más karjában keresünk/találunk támogatást. Van úgy, hogy újdonsült ismerősünk képtelen lakatot tenni a szájára, s botlásunkat szemérem nélkül meséli úton-útfélen, s ez hamar kedvesünk fülébe is eljut, mi pedig mentegetőzhetünk, pedig, valljuk be, nem is volt olyan nagy szám az ideiglenes vigasztaló.

A felejthető nem felejt

Egy parti alkalmával, olyan emberrel is összejöhet egy kis móka, akivel amúgy nem is terveztük volna. De mi van, ha ő tervezett velünk, s későbbi elhúzódásunkkal nem csak a szívét törjük össze, de ha ez a kis baki a közvetlen környezetünkből valakivel történik, például a munkahelyen, akkor megkeserítheti mindennapjainkat is az eset. Így ne legyünk restek feltérképezni partnerünk valódi szándékait, mielőtt szexre kerülne a sor.

Szüzesség volt, nincs

Az első szerelem nem mindenkinek jön könnyedén, és akinek igen, neki sem garantált elsőre a tökéletes szexuális élmény. A körültekintés, partnerünk ismerete, a beszélgetés, s a magunkkal és partnerünkkel szembeni türelem ebben az esetben elengedhetetlen mindenki számára, hogy az első élmény ne frusztráló incidensként maradjon meg bennünk, rányomva bélyegét egész életünk összes együttlétére.

2013. december