Ez az új módszer a szemüveglencse tisztítására

Minden szemüveges ismeri azokat a kellemetlen, bosszantó pillanatokat, amikor bepárásodik a szemüveg vagy a rá kerülő apró szennyeződésektől elhomályosul a látás, de épp elfogyott a tisztítókendő és nincs kéznél semmi, amivel hirtelen orvosolni lehetne a problémát. Az Essilor termékével, a Peeps-el teljesen újszerű megoldást kínál a szemüveglencse tisztításra.

Essilor Peeps

Forrás: styleoptika.hu

hirdetés

A szemüvegesek álma lehet új termékük, a Peeps, amely jelentősen leegyszerűsíti és megkönnyíti a napi szemüveg tisztítást. Azoknak biztosan a kedvence lesz, akik belefáradtak a macerás tisztogatásba és unják, hogy a tisztító folyadékok rendszeresen a táskába ömlenek vagy, hogy a mikroszálas törlőkendő hamar elkoszolódik.

A termék, a fényképezőgép objektív tisztításban használatos Lenspen szemüveglencse tisztításra kifejlesztett változata. Az Essilor modellje kis méretének köszönhetően rendkívül praktikus, szükség esetén mindig kéznél van, hiszen könnyedén elfér akár a zsebben vagy egy női retikülben.

hirdetés

A II. generációs PEEPS termékek tisztítófej kialakítása már nem teljesen kerek, hanem egy részen szögletes. Ez a kicsi, de kreatív változtatás bármely típus tisztítását tökéletessé teszi, legyen szó akár teli, damilos vagy fúrt szemüvegkeretről. Használata gyors és egyszerű, nem karcolja a lencsét. A forradalmi újításnak köszönhetően nincs szükség többé sem törlőkendőre, sem tisztítófolyadékra.

Ez úgy lehetséges, hogy a Peeps rendelkezik egy puha, kecskeszőrből készült porecsettel, amellyel könnyedén eltávolíthatók a szemüveg felületéről a porszemcsék. A professzionális tisztító egy speciális, aktív szén technológiával varázsolja tisztára a szemüveglencsét. Az Essilor Peeps tisztító párnácskái aktív szénnel vannak átitatva, így minden alkalommal, amikor visszadugjuk a tokjába, újra felfrissül ez az aktív réteg, így akár több százszor is használható. A kupak tehát tartályként funkcionál, ebben található az aktív szenes száraz tisztítóanyag. Ennek a technológiának köszönhetően a tisztítás teljesen karcmentesen elvégezhető, a különböző szennyeződések, zsírfoltok könnyedén eltávolíthatók. A termék a napszemüveg lencsékhez is kiválóan használható.

hirdetés

Ha úgy érzi, hogy ezt a megoldást Önnek találták ki, akkor a Peeps szemüveg tisztítóval kapcsolatosan kérjen bővebb információt a budapesti Style Optika munkatársaitól.

Szponzorált tartalom

Forrás: styleoptika.hu

2018. október