Extrém szerelmi légyott helyszínek (18+)

A szeretkezés már önmagában is igen kellemes időtöltés, ám mint sok egyéb más területen, a változatosság e tevékenység esetében is gyönyörködtet. Nyugodtan engedjük tehát szabadon fantáziánkat! Lássunk most néhány olyan helyszínt, ahol őrjítő perceket tölthetünk kedvesünkkel!

Extrém szerelmi légyott helyszínek (18+)

Főzzünk ki valamit!

A konyha önmagában nem a szerelmeskedés fő helyszíne, mindenesetre könnyen azzá válhat egy finom étel készítése közbeni várakozási idő élvezetes kitöltésére. Az ínycsiklandó illatok amúgy is felborzolják érzékeinket, és a különféle pultok igencsak kényelmes alapot biztosíthatnak ahhoz, hogy kedvesünk olyan részeinket is könnyen stimulálhassa, melyek a hálószobában nehezebben hozzáférhetőek. Kis fantáziával az élmény garantált!

Éjszakai játszadozás

A játszóterek, bár nappal más célt szolgálnak, éjszaka könnyen válhatnak a szerelmesek játékszerévé. Előnyük többek között, hogy számos olyan tereptárgy található bennük, melyek sokat segíthetnek különféle extrém pozitúrák kivitelezésében, sőt, mint általában a nyilvános helyszínek a "csak nehogy valaki meglásson" izgalmával is fűszerezik együttlétünket. Mindazonáltal azért igyekezzünk ódzkodni a közszeméremsértés durva kimerítésétől.

Vadregényes táj

Bárhova is kirándulunk, vagy utazunk, mindenhol akadnak gyönyörű természeti csodák, s ha már kedvesünk is kéznél van és rajta kívül senki, akkor mért állnánk meg csak szemünk gyönyörködtetésénél!

Ne késlekedjünk hát s például egy magaslati ponton, a mi is törjünk a csúcsra, parancsoljuk magunk mögénk egyetlenünket (ami ellen valószínűleg neki sem lesz kifogása) és élvezzük tovább a mesés látványt, amíg érzékien el nem homályosul minden...

Dugó, kicsit másként...

A forgalmi dugó általában kellemetlen jelenség, éppen ezért korántsem élvezetes belekerülni. Ha azonban párunk éppen velünk tart, a várakozást könnyen kihasználhatjuk egy kis intim cirógatásra, kényeztetésre, esetleg a sötétített ablakú autók esetében sok egyéb másra is! Ez a kis intim torna ráadásul jó hatással lesz a közlekedés okozta feszült idegeinkre is!

Próba indul!

A próbafülkék a próba helyszínei! Alkalmasint azonban (ha csak kamera éppen nem figyel) mást is felpróbálhatunk frissen válogatott ruháinkon kívül, hogy lássuk, "hogy áll". Az ilyesfajta idegen helyek varázsa, egészen elképesztő lehet és nem utolsó sorban a vásárlást is igencsak feldobja egy kis élvezet! Adott esetben, ha már a fülkéknél tartunk, egy tóparti öltözőfülke is nyomot hagyhat az emberben...

ErKÉLY jelenet

A különféle erkélyeken és balkonokon nem csak "ártatlanul" szemlélődhet az ember! Könnyen válhatnak kellemes és izgalmas helyszínné egy romantikus szerelmi aktushoz, természetesen csak azt követően, miután a szomszédság már kellően elcsendesedett.

Labirintus

Sok romantikus régi kastély, esetleg alkalmi rendezvény helyszín, vagy kalandpark rendelkezik például bokrokból művészien kialakított, vagy éppen kocka szénabálákból rögtönzött labirintussal, s ha kellően útvesztő az építmény (és igencsak kevesen tartózkodnak benne), akkor egy-egy eldugott részében további zegzugok is "feltárásra kerülhetnek" bennük!

MENET jegy

Ha éppen például elfüggönyözhető kabinokkal rendelkező vonattal utazunk hosszabb távra, akkor könnyen megoldhatóvá válik, hogy az alapvetően kényelmetlen zötykölődést praktikusan felhasználjuk egy őrjítő menet öl tánc segédleteként. Végül is menet jegyet váltottunk...!

A lista szinte a végtelenségig folytatható lenne, az itt felsoroltak csupán csak egy kis ízelítőként szolgálnak, hisz az emberei fantázia kimeríthetetlen! Érdemes azonban megjegyezni, hogy bárhol is kapunk egy izgalmasnak tűnő alkalmon, arra igyekezzünk azért ügyelni, hogy a számunkra kellemes percek másoknak ne okozzanak kellemetleneket.

2012. június