Extrém idomok (18+)

Az ember szereti az extrémitást és ez nincs máshogy az ágyban sem. Sőt, vannak, akik csak az igazán érdekes formákat kedvelik. Sokat lehet olvasni arról, hogy hány nő plasztikáztatja meg a szeméremajkait, hogy azok minél esztétikusabbak legyenek, de sok férfi pont azt szereti, ha a nő nem a megszokott, átlagos kinézetű szeméremmel rendelkezik.

Extrém idomok (18+)

A szőr is nagyon megosztja a köztudatot, hiszen mára sokan szinte undorítónak gondolják, ha valaki akár csak egyetlen szál szőrt is magán felejt, pedig a fanszőrzetnek nem csak hogy pszichológiailag van nagy jelentősége a felnőtté válásban, de egészségügyileg sem véletlenül tette oda a természet. Emellett a nemi szervek szőrzete rengeteg feromont, illatot felerősít, amitől a szexuális együttlét is mind kéjesebbé válik. Szerencsére sokan még ennek a régimódi divatnak a hívei, így nekik lehetőségük nyílik arra, hogy kipróbálják a dzsungel, tar, csík és még számos fazont.

Férfiaknál a furcsaság a hímvessző méretében és kinézetében nyilvánul meg, hogy görbe, vagy túl hosszú, esetleg rövid, a feje vastagabb, vagy a töve. Akárhány fajta, mind másra jó.

Ötleteljünk egy kicsit, hiszen ez célszerszámok tárházát sorakoztatja fel a kísérletezni vágyóknak. A görbe azért lehet jó, mert olyan helyekre is eljut, ahová más, egy egyenes, soha nem fog, így megfelelő pózban könnyedén megközelítheti például azt a bizonyos G-pontot. A hosszúval el lehet játszani, mert sok minden ráfér, például egy kéjgyűrű, vagy kettő, és még akkor is lesz mivel a női partnert kényeztetni.

A kicsi fájdalommentesen hatol be az anális részre, és orális kényeztetése sem igényel nagyobb erőfeszítést. Aztán itt van a kicsi cici nagy cici esete. Melyik is a jobb? Mindegyik, a lényeg, hogy a viselője tudja viselni és szeresse, akkor a partner is szeretni fogja.

A fentieknél természetesen vannak jóval furcsább esetek is, mint például egy hölgy két vaginával, vagy extrém hosszú, 72 cm-es szeméremszőrzet, vagy a hüvely, mely 15 kg-ot fel tud emelni, vajon milyen lehet a szorítása? A jó hír azonban az, legyen bármilyen érdekes is a nemi szervünk, biztosan talál rajongókat, és amíg nem okoz problémákat a viselése, egy percig se szégyelljük, hisz nem vagyunk ott sem egyformák... És ez így természetes!

2013. július