Bringásbarát a Palace Garden - Siófok

Bringásbarát szórakozóhely lett a Palace Garden, ami miatt érdemes jobban körülnézni náluk eme sportág szerelmeseinek is, mivel amellett, hogy sokak szerint a Palace Pizzéria készíti a környék legjobb pizzáját, most még bringapont és frissítőállomás is üzemel náluk, mely felfrissülést kínál az aktívan pihenő családoknak és a sportot komolyan űző, edző bringásoknak egyaránt.

Bringásbarát a Palace Garden

Bringásbarát a Palace Garden

A létesítményben minden adott a biciklisták igényeinek kielégítésére: a Bringaponton lezuhanyozhatnak a fáradt biciklisták, miközben a kerékpárjuk biztonságos tárolása is megoldott. Egy mini kerékpárszerviz-állomás szintén várja a problémás kétkerekűeket, pumpával, és egyéb szerszámokkal felszerelve.

Az étteremben a már jól ismert finom saláták, hamburgerek és pizzák mellett, már különböző táplálékkiegészítőket és izotóniás termékeket is árusítanak, amelyekkel feltankolhatnak a bringások, ha egy kis extra energiára, vagy némi vitaminpótlásra vágynak.

Különböző ízekben kínálják a mostanság nagy népszerűségnek örvendő jeges vitaminbombát, a smoothiet a Palaceban, ami náluk már természetes, hipoallergén, glutén-, tej- és laktózmentes változatban is kérhető.

Bringásbarát a Palace Garden

A sornak ráadásul még mindig nincs vége, mivel biciklis eseményekről, rendezvényekről is informálódhatnak a betérők, sőt, a nagy kerékpáros versenyek televíziós közvetítéseit is megnézhetik a Palace Garden berkein belül, hogy teljes legyen a kiszolgálás.

2015. július