Best Of Nőnapi Ajándékok

Március 8-án, a Nemzetközi Nőnap alkalmából szinte az egész világ a nőket ünnepli. Ezen a napon számos helyen ajándékkal szokás kedveskedni a körülöttünk sürgő-forgó fáradhatatlan hölgyeknek, s bár bizonyára a legkisebb megemlékezésnek is nagyon örül mindenki, a legnagyobb ajándék azonban mégis az, ha minden nő azt kapja ilyenkor, amire leginkább vágyik. Ám ezt nem mindig könnyű kitalálni, éppen ezért létrehoztuk ezt a kis válogatást, amelynek bármely eleme biztos siker lehet a megajándékozottak körében.

hirdetés

Parfüm

Talán nincs is olyan nő a világon, aki ne szeretné a minőségi, finom illatokat. Sokszor azonban az igazán érdekes illatok borsos áruk miatt a boltban maradnak.

Parfümök

Forrás: pixabay.com; Fotó: Hope_first; Licenc: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required); Link: https://pixabay.com/photos/perfume-cosmetics-women-2445617/

Egy ilyen különleges napon viszont nagyszerű ajándék lehet egy üvegcse illat, vagy, ha nem ismerjük kedvesünk ízlését, egy nagyobb összegű, parfümre váltható ajándékkártya.

Dekoráció

A nők számára az otthon dekorálása egy véget nem érő folyamat. Minden év/évszak hoz olyan új designer darabokat, amiknek mindig van helye a lakásban. Legyen az egy különleges váza, díszpárna, kínáló tál, vagy akár egy új bútordarab, biztos sikere lesz.

Dekoráció

Forrás: pixabay.com; Fotó: p_kennedy123; Licenc: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required); Link: https://pixabay.com/photos/staging-real-estate-tulips-white-2816464/

Természetesen ebben az esetben is választhatják az ajándékkártyás megoldást a bizonytalanabb férfiak.

hirdetés

Ékszer, kiegészítő

Minden nő életében vannak pillanatok, események, amikor egy kicsit csinosabb szeretne lenni és ekkor nagyon jó szolgálatot tehet egy-egy különleges kiegészítő, ékszer.

Ékszer, kiegészítő

Forrás: pixabay.com; Fotó: StockSnap; Licenc: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required); Link: https://pixabay.com/photos/hand-arm-flower-design-decor-2593342/

Azoknak, akik nem annyira rajongnak az ékszerekért, remek ajándék lehet egy elegáns óra, vagy egy napszemüveg, akik viszont igen, azoknak egy szép lánc, vagy karkötő lehet a legjobb választás.

Romantikus vacsora

Rohanó világunkban, ahol egymás után pörögnek a napok, hónapok, évek, elfelejtünk kettesben lenni, kiengedni, csak egymásra koncentrálni.

Romantikus vacsorára megterített asztal

Forrás: pixabay.com; Fotó: Terri Cnudde; Licenc: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required); Link: https://pixabay.com/photos/love-valentine-valentines-day-1951386/

Ezeken a jeles napokon az ember teret engedhet a rég kikopott randiknak. Egy romantikus vacsora akár otthon, akár étteremben kellemes színfolt és remek ajándék lehet a szürke hétköznapok után.

hirdetés

Wellness

Manapság az egyik legnagyobb ajándék talán az, ha időt kapunk. Olyan időt, amit teljes egészében magunkra fordíthatunk, amikor feltöltődhetünk.

Wellness

Forrás: pixabay.com; Fotó: sonja_paetow; Licenc: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required); Link: https://pixabay.com/photos/wellness-massage-relaxation-1021131/

Ennek tökéletes formája lehet egy illatgyertya, teázó szett, egy kellemes, relaxáló fürdő, masszázsolaj egy jó masszírozással egybekötve, vagy akár egy wellness hétvége.

Csokoládé, virág

Sokak szerint elcsépelt, de mégis, ha nincs, hiányzik. A csoki, bonbon, virág mind olyan ajándék, ami szinte kötelező. Mindegy, hogy van valami nagyobb, drágább, de ha nincs csoki és virág, nem is érdekes az egész.

Csokoládé, virág

Forrás: pixabay.com; Fotó: pasja1000; Licenc: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required); Link: https://pixabay.com/photos/chocolates-valentine-s-day-tulips-3141165/

Persze fogyózó hölgyeknek inkább virág a jó választás, akik pedig ellenzik a vágott csokrokat, a cserepes változatnak ők is biztosan örülni fognak.

Seres-Nagy Katalin

2019. március