Az idei ősz divat trendjei a fémes és az avarszínek

2016 őszén, sokunk örömére, nem, hogy a háttérbe szorulnánk a fémes darabok, hanem éppen ellenkezőleg! Csodás, őszi és avarszínekben pompázva, igencsak divatosnak és trendinek számítanak, de természetesen, hódítanak az olyan örök klasszikusok is, mint a fekete, vagy az kék.

Divat 2016 ősz

Hódít a fémes és az élénk színek

A leginkább jó hír a fémes színek rajongóinak, hogy idén ősszel, már nem csak az esti partira csíphetik ki magukat kedvencükkel, hanem a napi viseletben is divatba jöttek az efféle ruhadarabok, melyek közül a leginkább a félvállas a trendi.

Az ősz színeivel, mint amilyen az avarszín, a barna, vagy éppen az arany, tökéletesen harmonizál a fémes csillogás, de ezek drapp változatai is igen népszerűek a divatdiktátorok körében, s, ha valami igen extrával szeretnénk feldobni öltözékünket, annyi már biztos, hogy a rózsakvarccal is bátran operálhatunk.

Hogy teljes legyen a hatás, ezek remek kiegészítője lehet egy olyan klasszikus választás, mondjuk kabát formájában, mint amilyen a kék, melynek főként az élénk árnyalatai jöttek divatba leginkább.

Sok tervező más, élénk színekkel is variált, olyannyira, hogy csakis ezeket válogatták be legjobb darabjaik közé, így igazán különleges kollekciók születtek.

Divat 2016 ősz

Az etnikus stílusból az indián a trend

A minták közül, most is megunhatatlan a kockás, de az etnikus stílus sem tűnt el a nyárral, mely esetében ezúttal az indián törzsek hódítanak!

2016. október