A legszexisebb bikinik, melyekkel biztosan hódíthatunk

Ha nyár, akkor strandolás, hiszen, a tikkasztó melegben, nincs is jobb annál, mint csobbanni egyet valahol. Míg azonban a pasik többsége számára itt ki is merül a dolog, nőként már kissé bonyolultabb a helyzet, hiszen hajlamosak vagyunk igenis ügyet csinálni abból, milyen bikini is állna jól nekünk, miben érezhetnénk magunkat mi is igazán jól!

Szexi bikinis lányok - Balaton

Forrás: Pixabay.com; Fotó: matolcsi70

Íme, néhány bikini fazon típus, minta és szín, melyet biztosan értékelni fognak rajtunk a férfiak, s így mi is kielégíthetjük majd általuk tetszés iránti szüntelen vágyunkat!

Háromszög, vagy string bikini

A háromszög bikini az egyik legnépszerűbb fazonú fürdőruha, ami nem is csoda, hiszen sokféle alakra is jól áll, ráadásul éppen hogy csak annyit takar a női testből, ami eléggé sejtelmessé teszi ahhoz a maradékot, hogy felizgassa a továbbiak iránt a férfiak fantáziáját, így gyakorlatilag, ezzel a modellel, nem lehet mellényúlni.

Szexi háromszög, vagy string bikini

Háromszög, vagy string bikini

Még tovább fokozható a fent említett hatás, ha olyan darabot választunk, amelyik egyszínű, s élénk, piros, citromsárga, hófehér, kék esetleg pasztell, vagy ciklámen.

A fehérebb bőrhöz inkább a sötétebb, míg a napbarnított idomok kiemelésére inkább a világosabb színek alkalmasak, de adott esetben pont fordítva is tökéletesen működhet a dolog.

Pánt nélküli, cifra mintás bikini

A pánt nélküli bikiniknek igen sokféle fazonja és fajtája létezik, s mind igencsak mutatós.

Szexi pánt nélküli, cifra mintás bikini

Pánt nélküli, cifra mintás bikini

Kevesen gondolkodnak azonban bikini vásárláskor cifra, színes mintákban, pedig eme egyszerű szabású darabok, némi színvilággal feldobva nagyon is vonzóak lehetnek.

Szexi pánt nélküli, cifra mintás bikini

A minket megcsodáló férfiak felé ráadásul az efféle fürdőruha-költemények, tudat alatt, azt sugározzák, hogy nem csak egy vonzó lányra/nőre vetődött tekintetük, hanem egy igazán izgalmas, vidám személyiségre is, e kettő pedig százszázalékosan beindítja a férfiakat!

Csipkés, fodros bikinik

Sokan kissé túl "soknak", vagy éppen idejétmúltnak tartják a különféle fazonú fodros, csipkés bikiniket, pedig, ha jól választunk, a hatás különleges, egyedi és fergeteges lehet!

Szexi csipkés, fodros bikinik

Csipkés, fodros bikinik

A legegyszerűbb, egyszínű, fodros, csipkés modellek remekül kiemelik a nőiességet, ráadásul különösen vonzzák a férfitekintetet, mivel igencsak hajaznak a bugyiban és melltartóban előttük botorkáló, szűzies és izgató nőre.

Szexi csipkés, fodros bikinik

Mivel a férfiak igazi "ragadozók", vonzza őket a mozgás, s, ha már mozgás, mi lehetne csábítóbb, mint néhány, a dekoltázsunkat kiemelő, a hűsítő nyári szellőbe lengedező rojt...

Szexi csipkés, fodros bikinik

Persze, a sort akár a végtelenségig folytathatnánk e csipkés, fodros fazonok esetében, de a lényeg talán esetükben az, hogy mindenképpen olyat válasszunk közülük, ami a leginkább harmonizál a kisugárzásunkkal, azaz, amiben igazán önfeledten érezzük magunkat.

Szexi csipkés, fodros bikinik

Leopárdmintás bikini, újragondolva

A leopárdmintás bikini első hallásra egy olyan típusnak tűnhet, melyről szinte már berögződés: csak keveseknek áll jól. Ezen mintának azonban rengeteg újragondolt változata is van, melyek közül könnyen meglepődhetünk, milyen jól is állhatnak nekünk.

Szexi leopárdmintás bikini

Leopárdmintás bikini

Arról nem is beszélve, hogy a férfiak eme "ragadozó bőrbe bújtatott" falatka fürdőruháktól egész egyszerűen megőrülnek!

Merjünk csábítani, még, ha nem is érezzük magunkat tökéletesnek!

Sokan elkönyvelik, hogy na, jó, persze, könnyű úgy bikiniben vonzónak, szexisnek lenni, s a fenti modellek valamelyikét választani, ha az ember "ideális testi adottságokkal" rendelkezik, ám ez koránt sem így van!

Szexi xxl bikinis lányok

Nem is gondolnánk, hogy mennyire könnyen elcsavarhatjuk akár, mondjuk ki, moletten is a férfiak fejét a strandon, ha hozzánk illően választunk bikinit, kiemelve nőiességünket, s így "felfegyverezve", magabiztosan végigsasszézunk az orruk előtt!

2015. július