A Legnagyobb Hazugságok, Amiket A Nők Mondanak

A hazugság valótlanság állítása más(ok) vagy önmagunk félrevezetése céljából. A vallások a hazugságot bűnnek tekintik. Az általános etikai normák szerint is elitélendő a hazugság, hiszen huzamosabb ideig nem tudna fennmaradni az olyan emberi közösség, amelynek tagjai legalább a mindennapi élet alaphelyzeteiben nem bíznak az egymással folytatott kommunikáció hitelességében. Alexandriai Kelemen ókori keresztény filozófus szerint a hazugság megengedhető, ha felebarátunk hasznára van. Hazugság az igazság elhallgatása, elferdítése, illetve a valótlanság állítása megtévesztés céljából. A szándékosság fontos tényező, így megkülönböztethető a tévedéstől./Wikipedia/

A Legnagyobb Hazugságok, Amiket A Nők Mondanak

Szinte hihetetlen, de egy amerikai kutatás szerint a férfiak 220-szor hazudnak naponta. Persze a nőket sem kell félteni, ők 180-szor lódítanak 24 óra leforgása alatt. (Forrás: Pixabay.com/ID 366308)

hirdetés

A nők és és a férfiak is egyaránt hazudnak szinte hihetetlen gyakorisággal. Egy felmérés szerint akár naponta 200-szor is elhagyhatják szánkat a valóságot némileg elferdítő mondatok. Egy másik vizsgálat azt állítja, hogy a férfiak kétszer többet hazudnak, mint a nők. Egy biztos, hazugságaink legnagyobb részét önkéntelenül, rutinból követjük el, illetve olyan kínosnak gondolt dolgok miatt, amiket nem szívesen vállalunk fel, mely hazugságtípus főként a nőkre jellemző.

"Senki nem tud úgy hazudni, mint egy férfi... legfeljebb egy nő." /Georges Feydeau/

hirdetés

A következő videóban a legnagyobb, leggyakoribb női füllentések, hazugságok kerülnek felsorolásra, de vigyázat! - mindez igencsak őszintén.

hirdetés

2018. december