A külső akkumulátorok, azaz a power bankok

Ma már mindenki használ különböző elektronikus kütyüket, elég ha csak a mobiltelefonokra gondolunk. Kevés olyan embert találni manapság, aki nem használja a mobiltelefont.

Külső akkumulátor - power bank

Forrás: 1001 Reklámajándék

Márpedig aki használja, az gyakran szembesül vele, hogy idő előtt lemerül, vagy csak szimplán többet használta az általánosnál, és emiatt lemerült az akkumulátora, ami így azonnali töltésre szorul. De nem mindig megoldott, hogy azonnal tölteni tudjuk azt, egy töltő segítségével.

Ilyenkor a legpraktikusabb megoldás egy külső akkumulátor használata. Ha van nálunk egy ilyen akkumulátor, akkor tudjuk biztosítani a mobiltelefonunk energiaellátását és nem kell arra várnunk, hogy végre eljussunk egy konnektorig. A mobiltelefonunk mellett használhatjuk az akkumulátort laptopunkhoz, tabletünkhöz is, melyek szintén töltésre szorulhatnak.

Mindenképpen érdemes szert tenni egy ilyen hordozható energiáforrásra, melyet könnyen magunkkal vihetünk bárhova, és nem lesz szükségünk konnektorra, hogy az áramellátást biztosítsuk az elektromos kütyünk használatához.

Milyen szempontokat vegyünk figyelembe külső akkumulátor vásárlásánál?

Itt is, ahogy mindenhol máshol is, elsőként említendő a minőség. Pont emiatt nem célszerű használtat venni, mert a használat során ezek az eszközök folyamatosan veszítenek élettartalmukból. Itt is érvenyes az, hogy érdemes a jól megbízható márkák között szemezgetnünk. Gondoljunk inkább egy jó befektetésre power bank választásakor és ne a spórolás legyen a fő szempont, mert lehet, hogy ezáltal sok bosszúságtól kíméljük meg magunkat.

A kapacitás sem elhanyagolható. Nekünk kell tudnunk, hogy mi az, amire szükségünk van, milyen töltöttségi szintre lehet szükségünk, ha esetleg lemerülne a készülékünk. Nem biztos, hogy mindenkinek fontos, de van akinek igen: a külső megjelenés. Számtalan külső akkumulátor van jelenleg a piacon, így ha mégis a külső megjelenés (is) fontos, akkor könnyen választhatunk megannyi különböző külső adottságokkal rendelkező akkumulátor közül. Nyilván fontos, hogy a külső megjelenés ne menjen a használhatóság kárára.

A power bank nagyon ötletes reklámajándék lehet, egyszerűen emblémázható, így könnyen el tudjuk helyeztetni rajta cégünk logóját, ezzel hirdetve és népszerűsítve a brandünket.

Mit tehetünk, ha nem tölti a telefonunkat a power bank?

Legtöbbször a csatlakozással lehet a hiba. Lehet, hogy alapból nem megfelelő a csatlakoztatás, vagy éppen megsérült a csatlakoztató rész, és emiatt nem tudjuk tölteni a telefonunkat. Ha ez már költségesebb szerelést igényelne, akkor jobban járunk, ha egy új külső akkumulátort szerzünk be, mivel ezek manapság nem olyan drága dolgok, mint azt gondolnánk. Az egyik legjobb döntés lehet még, ha eleve olyan power bankot veszünk, melynek több kimeneti csatlakoztatója van és különböző csatlakoztatást igénylő elektronikai eszközökhöz is könnyen használhatjuk. A kiválasztott darabot pedig könnyen emblémáztathajuk is az 1001 Reklámajándék segítségével, így tökéletes reklámajándék válhat belőle.

Szponzorált tartalom

Forrás: 1001 Reklámajándék

2018. október