5 női testrész, amiért bolondulnak a férfiak

Joggal kíváncsi az ember arra, hogy vajon testének mely tájai azok, amelyek leginkább vonzzák a férfiak tekintetét, hiszen, ezeket kiemelve, sokkal magabiztosabban, na és persze, nagyobb sikerrel járhatunk, szívünk választottjánál. Lássuk, miért is bolondulnak a pasik a legjobban!

5 női testrész, amiért bolondulnak a férfiak

A csábítás elsődleges fegyvere a test

Mellek

Amióta világ a világ, s létezik férfi és nő, kétségtelen, hogy a formás keblek abszolút az elsők között szerepelnek, amit szívesen megnéznek rajtunk a pasik. S, hogy miért? A nők melle már az ókorban is a termékenység szimbólumaként jelent meg, s minden bizonnyal, evolúciósan is ez lehet az indíttatása annak, hogy a férfiak annyira oda vannak érte, hiszen a mutatós, domború kebel, tudat alatt, egyértelműen majdani ?jól táplált utódokat? feltételez. Természetesen, ahogy mindenben, itt sem egyformák a férfiak, mindenki mást és mást szeret, így azoknak sem kell véka alá rejteniük domborulataikat, akik kisebb mellekkel rendelkeznek, hiszen azoknak is bizton és bőségesen akad majd rajongó táboruk, hála a biodiverzitásnak!

Hogyan emeljük ki kebleinket?

Bár nincs tökéletes recept, mindazonáltal, a leginkább azon megoldások keltik fel a férfiak figyelmét, melyek csak éppen hogy sejtetnek, se nem túl kitárulkozóak, se nem túl rejtőzködőek, így egy teljesen ízléses szabással rendelkező topp, vagy bikini tökéletes választás lehet.

5 női testrész, amiért bolondulnak a férfiak

A keblekért bolondulnak a pasik a leginkább

És még egy jó tanács: amennyiben tehetjük, a ruha alatt, minél természetesebben viseljük kebleinket, tehát hanyagoljuk a melltartót. Ez esetben a leginkább garantált a siker!

Lábak

Ha valamiért, hát a női lábakért igazán bolondulnak a férfiak, csak prezentálás kérdése az egész! Mivel úgy tekintenek rájuk, akár a mennyország kapujára, minél vonzóbb, selymesebb és szexisebb a kapu, annál inkább vágyakoznak bebocsátást nyerni rajta.

Hogyan emeljük ki lábainkat?

Amennyiben alapvetően is hosszú lábakkal rendelkezünk, azok esetében a minél természetesebb ?viselés? lehet a favorit, míg, ha rövidebb futóművekkel vagyunk megáldva, egy combközépig, esetleg térdig érő, lágy anyagból készült, egyszínű szoknya, vagy rövidnadrág lehet a tökéletes választás.

Ha bőrünk színét, vagy esetleges hibáit szeretnénk ?jobb színben? feltüntetni, úgy a harisnya nagy segítségünkre lehet, ugyanakkor ellenségünké is válhat, ha rosszul választunk, ugyanis a férfiak e tekintetben, nem igazán kedvelik az élénk, rikító színeket. A legjobb, ha egy egyszínű fekete, vagy necc harisnyát húzunk, de egy egyszerű fehér, vagy enyhén mintás darabbal is osztatlan sikert arathatunk, ha jól illik az összhatáshoz.

5 női testrész, amiért bolondulnak a férfiak

Az ápolt láb igazán csábító

És még egy jó tanács: egy esetleges kiegészítő, mondjuk bokalánc, vagy éppen egy tetoválás tökéletesítheti az összképet, ugyanakkor, eme utóbbival, rendkívül óvatosan bánjunk e területen, ugyanis, bár sokat dobhat, de ugyanakkor, nagyon sokat is ronthat, ha nem jó mintát választunk!

5 női testrész, amiért bolondulnak a férfiak

Dobjuk fel nyáron egy szexi bokalánccal

Nyak

Sokan alábecsülik ennek az igencsak finom bőrrel és vonallal rendelkező testrész csáberejét, pedig egy jól megválasztott felső mellett, fedetlenül hagyott női nyak, rendkívül csábító lehet az ellenkező nem képviselői számára.

5 női testrész, amiért bolondulnak a férfiak

Akadnak persze olyanok is, akik szeretnék ki is emelni, s ezzel még vonzóbbá, csábítóbbá tenni eme erogén zónájukat egy szép nyaklánccal, vagy akár egy tetoválással, azonban, főleg ez utóbbival vigyázat, mert lehet, hogy a kevesebb több, arról nem is szólva, hogy, ha rosszul választunk, az még akár ronthat is az összképen, sem, mint javítana. Itt is talán a legjobb a természetesség, azzal nem lehet félrenyúlni.

Poci és csípő

Kétség kívül, az egyik leginkább férfiszem akasztó női testrész, a has tájék és a csípő, melyek esetében, tán meglepő, de kifejezetten szeretik a férfiak, ha egy kicsit íves, azaz gömbölyödik! Olyannyira igaz ez, hogy sokuk úgy van vele, inkább nagyobb, de formás/arányos legyen, mintsem lapos, vagy túl vékony. Mindettől függetlenül, ahány ember, annyi ideál, tehát bátran viseljük itt is, amink van, annál is inkább, mivel előbb-utóbb így is úgy is eljutunk majd szívünk választottjával az ágyig, s ott már igencsak nehéz lenne takargatnunk a pocinkat és csípőnket, tehát jobb is, ha nyílt kártyákkal játszunk már a kezdet kezdetén, természetesen, ha az időjárás is engedi.

Hogyan emelhetjük ki leginkább a hasunkat?

A fedetlen valóság kézenfekvő, de ezt is fel lehet turbózni, egy kis kreativitással, példának okáért, egy tetoválással, piercingel, de talán egy kevésbé drasztikus, viszont annál különlegesebb megoldás áll a lista élén, mégpedig a deréklánc, ami rendkívül lázba képes hozni a férfiakat!

5 női testrész, amiért bolondulnak a férfiak

Az sem baj, ha egy kis felesleg is van hasunkon, hiszen sok férfi számára ez is nagyon szexi

5 női testrész, amiért bolondulnak a férfiak

A haslánc felhívja a figyelmet a női test szép íveire

5 női testrész, amiért bolondulnak a férfiak

Ebből a gyönyörű testékszerből, mára már számtalan típus áll rendelkezése, így kedvünkre válogathatunk a stílusok között, sőt, akár nap, mint nap, váltogathatjuk is őket a nyár folyamán.

Szem

A szem a lélek tükre, ahogy a mondás tartja, s bizony, nagy igazság van ebben, ugyanis gondolnánk, vagy sem, egy igéző szempár, elárul mindent és talán éppen ezért, örökre képes az embert rabul ejteni!

5 női testrész, amiért bolondulnak a férfiak

A szemünket ráadásul, nem csak festéssel, vagy más egyéb módszerekkel, de kacér, játékos pillantásokkal is nagyon feldobhatjuk, így, ha megtanuljuk jól használni ezt a természetéből fakadóan, télen-nyáron fedetlen szexepilünket, bámulatosan hatásos fegyverre tehetünk szert.

5 női testrész, amiért bolondulnak a férfiak

2016. július