Népszerű

"Amikor a visszerek megakadályozzák, hogy teljes életet éljen. A csodákra kell hagyatkoznia!" Exkluzív interjú a csodák legendás mesterével!Takács Árpád

Ma egy nagyon különleges vendéggel találkozunk, egy neves magyar szakértővel, egy olyan emberrel, aki új innovációkat fedezett fel a flebológia területén, ismerjék meg Takács Árpádot.

Budapesten születtem és nőttem fel. 1975-ben végeztem el az egyetemet, ahol megismertem a jelenlegi feleségemet. Az érsebészet területén dolgoztam 2009-ig.

hirdetés

- Nagyon érdekes, mi volt 2009-ben?

A feleségemnél 2007-ben III. stádiumú visszérbetegséget diagnosztizáltak. Elismerem, hogy ez fordulópont volt az életünkben. Ez volt az az időszak, amikor nagyon szenvedtem, mert végig kellett néznem, ahogy szenved a beteg feleségem.

Egy régi gyerekkori barátomra gondoltam, aki körülbelül hat hónappal ezelőtt hasonló betegségben szenvedett. Felhívtam a barátomat, tudni akartam, hogyan kezelték és hogy van most. A felesége válaszolt a hívásra. Telefonon keresztül nem akart válaszolni semmilyen kérdésre, ezért megegyeztünk, hogy személyesen találkozunk.

Másnap, amikor találkoztunk, rögtön láttam, hogy sírt! Nagyon megdöbbentem.

- Mi történt? - kérdeztem.

- A férjem... meghalt! Egy héttel ezelőtt. Trombózist kapott. A konyhámban sírt.

- Hogyan lehetséges ez? Hiszen még fiatal volt.

- Hát úgy! A műtét után a visszerek szövődményekkel tértek vissza. Három hete derült ki, hogy a trombózis súlyosbodni kezdett, és egy héttel ezelőtt... megtörtént...

Mintha áramütés ért volna! Megkérdeztem tőle, hogyan kezelték, mik voltak a tünetek. Mindent elmagyarázott. Megemlítette ugyanannak a terméknek a nevét, amelyet a feleségem és én is kipróbáltunk. De nem segített neki! Megműtötték. Egy hónappal később a betegség szövődményekkel kiújult.

hirdetés

Nem igazán akartam, hogy a feleségemet megműtsék. A halogatás azonban nem volt opció - minél több idő telt el, annál rosszabb lett a helyzet. Nem tudtam nézni, ahogy a feleségem szenved. Egyre rosszabbul volt.

- Keresett más megoldást is?

Amikor megtudtam, hogy a feleségem néhány éven belül elveszítheti a lábát a visszérbetegség utolsó stádiuma miatt. Ezért elkezdtem kutatni. Tanulmányoztam a visszerekkel kapcsolatos összes kutatást mindenféle módon, közvetlenül vagy közvetve. Csak fiziológia. Pszichológiát és biokémiát nem tanultam. A pénzem nagy részét arra költöttem, hogy Európa legjobb szakembereitől tanuljak. És jobban megértettem a visszerek problémáját.

2009 decemberében sikerült összegyűjtenem az összes tudást, amit hosszú idő alatt felhalmoztam. Ezért kipróbáltam néhány összetevő kombinációját, és felfedeztem egy olyan terméket, amely mindenféle visszérproblémától megszabadított.

hirdetés

De várt rám egy kihívás. Amikor a szükséges alapanyagok egyszerűen nem álltak rendelkezésre az országban. Így hát Európa számos országából kerestem és rendeltem ezeket az összetevőket. Németországot is beleértve. Egy hónap múlva megérkeztek a megfelelő összetevők. De váratlan dolgok kezdtek történni. Egyetlen cég sem akarta gyártani azt a terméket, amelyet használni akartam. De szerencsére egy főiskolai barátom kisegített. 3 hét múlva megkaptam a kívánt terméket. Aztán a feleségem elkezdte kipróbálni.

Akkor nagyon boldog voltam.

- Mi történt?

A feleségem minden nappal kezdett jobban lenni. A 7 napos kúra után már képes volt egyedül elmenni a boltba, és vidám mosoly jelent meg az arcán. Valami, ami annyira hiányzott. Mert az a mosoly már régen eltűnt az arcáról. Korábban fájt a lába a visszerek szövődményei miatt. Most egy idő után a lábán lévő összes sérülés eltűnt. A duzzanat is elmúlt. Volt egy ultrahangvizsgálat, és kiderült, hogy az érrendszere újra normális és egészséges! Alig hittem a saját szememnek. A diagnózis azt mutatta, hogy a feleségem sokkal jobb egészségi állapotban van. Most már nagyon boldog vagyok. Igazi győztesek vagyunk!

- Nagyon jó barátja van. Az önök története jó példa hazánk népe számára. Mit csinált ezután?

Valójában eleinte csak élveztük az életet, és minden pillanatot együtt töltöttünk. Ebben az időben a feleségem terhes volt a lányommal, és valóban hálás vagyok a barátomnak, amiért segített létrehozni ezt a terméket neki. A visszerek nagyon rossz hatással vannak mind a terhes nő, mind a baba vérereinek egészségére.

Egy este a feleségem megkérdezte: "Hány embernek van Magyarországon vagy Európa-szerte problémája a visszerekkel?" Statisztikákat kerestünk, és azt találtuk, hogy sok ilyen beteg van. Magyarországon több mint 1 millió ember szenved a visszerek különböző fajtáitól.

hirdetés

Aztán feltett egy kérdést, ami örökre megváltoztatta az életemet. "Tudsz nekik segíteni, ahogy nekem segítettél? Kérlek, tedd őket boldoggá." Újra beleszerettem, amikor ezt mondta nekem. Ez a nő a legcsodálatosabb ember az életemben. Természetesen egyetértek. Körülbelül 3 évembe telt, hogy kifejlesszek egy terméket, a neve Neoveris - egy mindenki számára elérhető megoldás.

- Ez egy nagyon megható történet. Kérem, mondjon többet erről a termékről.

A feleségemmel egy olyan megoldást alkalmaztunk, amelyet még ezelőtt senki. A Neoveris egy innovatív termék, amely a következő természetes kivonatokból készült:

 • Ginkgo biloba kivonat. Segít helyreállítani a normális vérkeringést. Kivonja a méreganyagokat a vénákból és helyreállítja az érfalak rugalmasságát.

 • Kamilla kivonat. Kellemes illatot ad a krémnek és serkenti a vérkeringést. Tisztítja az erek falát. Segít az érrendszeri betegségek esetén azáltal, hogy pótolja a vérrögök megszüntetéséhez hasznos anyagokat.

 • Szibériai boróka kivonat. Segít leküzdeni a fertőzéseket és megszünteti a gyulladásos folyamatot, amely a visszereket okozza.

 • Zsurló kivonat. Segít normalizálni a vérkeringést.

 • Olajkő kivonat. Kisimítja a bőrt és serkenti az új sejtek képződését.

 • Ginseng. Védi a szöveteket, csökkenti a vérrögképződést és csökkenti a vérnyomást.

 • Méhméreg kivonat. Segít enyhíteni a fájdalmat és más kellemetlen tüneteket. A véráramlás fokozásával és a lábak és vádli duzzanatának csökkentésével megelőzi a visszeres vénákat is.

 • Szőlőmag kivonat. Antioxidánsokat tartalmaz, amelyek védik a sejteket a káros anyagoktól, és csökkentik a visszerek előfordulását.

Sajnos ezek az összetevők hazánkban nem állnak rendelkezésre. Ezért más európai országokból kell importálnunk őket.

hirdetés

A Neoveris krém egyediségének köszönhetően segít mindenféle visszérprobléma leküzdésében.

- Ez hihetetlen. Ön egy igazi újító. Hogyan sikerült ezt elérni?

Talán elfelejti, de nagyon sokáig dolgoztam ezen. Jövőre leszünk 10 évesek, és ez idő alatt 17934 ember kapott segítséget, és elfelejtette, hogy mi is az a visszér probléma.

A feleségem nem akar hasznot húzni belőle. Mi csak azt szeretnénk, hogy mindenki egészséges legyen. Néha úgy gondolom, hogy ez a közjó érdekében történik. Az évfordulónk alkalmából most megállapodtunk egy "kedvezményes ajánlatról", amelyet évente csak egyszer kínálunk. Nagy eladásokat tartunk, és termékeinket 50%-os kedvezménnyel rendelheti meg.

- Hol tudom megrendelni a Neoveris krémet?

Sajnos ez a termék nem kapható az általános gyógyszertárakban. A csendes-óceáni országokban azonban még mindig kapható. Nem minden termék, amelyet a gyógyszertárban árulnak, jó minőségű, ráadásul a betegség megszüntetése helyett mellékhatásokat okozhatnak.

A cikk alján közzétettünk egy megrendelő gombot, amellyel közvetlenül megrendelheti a terméket. Felhívjuk figyelmét, hogy ez csak évente egyszer érhető el.

- Szeretne még mondani valamit olvasóinknak?

Nemrég a feleségem úgy döntött, hogy a Neoveris terméket kiosztja mindenkinek, akinek pénzügyi problémái vannak. Ezért van egy különleges promóciónk. A Neoveris 50%-os kedvezménnyel rendelhető meg.

hirdetés

A "Visszérmentes élet" kampány ma kezdődik.

Tavaly nagy volt az érdeklődés, és 45 perc alatt eladtuk az összes Neoveris terméket; azt jósoljuk, hogy idén több megrendelés lesz, és a promóció 30 perc alatt véget ér.

Jó egészséget kívánok mindenkinek, hiszen az egészség mindennél értékesebb.

- Mindenkinek sok szerencsét!

Szakértő a flebológia területén: A nőknél a visszerek veszélyes kórképet jelentenek. De ma már könnyű otthoni körülmények között megszüntetni

Takács Árpád az egyetlen hazai szakértő a flebológia területén, akit rendszeresen meghívnak előadni Európa és Ázsia vezető tudományos intézményeibe és klinikáira.

- Mit tanácsolna most a visszerekre?

- Van egy nagyon jó termék, amely még az előrehaladott visszérbetegségekkel is képes megbirkózni, a Neoveris, amelyet még 2020-ban fejlesztett ki a magyarországi Flebológiai Intézet. Mivel hazai termékről van szó, és az Intézet nem folytat kereskedelmi tevékenységet, a gyógyszertárakban kaphatókhoz képest fillérekbe kerül, és valóban segít!

hirdetés

- Tudna konkrét példákat mondani a visszerek ezzel a termékkel történő megszüntetésére?

Igen, természetesen. Több száz esetet tudnék mondani, de most csak azokra szeretnék koncentrálni, amelyek a legjobban bizonyítják a kúra előnyeit:

Férfi, 54 éves - Az erek teljesen helyreálltak. A kúra időtartama két hét.

Visszerek terápiája egy nőnél. 44 éves. - A kínzó fájdalom, amely 2 évig kísérte a beteget, teljesen megszűnt. Az erek helyreálltak.

Visszerek terápiája. Nő, 62 éves. - A Neoveris 1 hónapos használata után. Az erek teljesen regenerálódtak.

A képeken jól látható, hogy a Neoveris nemcsak a tüneteket enyhíti, hanem a visszerek regenerációs folyamatait is beindítja. Ennek eredményeként az erek teljesen regenerálódnak.

hirdetés

A felmérések eredményei szerint a Neoveris a visszerek megszüntetésének fő eszköze. És az a nagyszerű, hogy otthon is használható. Sokan nem akarnak szakemberhez fordulni. Ez érthető, különösen a közelmúlt eseményeinek fényében. A eoveris segít megszabadulni a visszerektől önállóan.

- A Neoveris gél vagy tabletta?

Ez egy olyan speciális termék, amely megállítja a visszerek kialakulását, és egy különleges formulának köszönhetően regenerálja azokat. A Neoveris tudósaink egyedülálló, szabadalmaztatott fejlesztése. Ilyen termék a világon sehol máshol nem létezik.

Ráadásul ez nem egy vegyi alapú készítmény, hanem egy teljesen természetes termék, amely kizárja az allergiás reakciókat és az alkalmazás során felmerülő egyéb problémákat, amelyek szintén megterhelik a szervezetet, mivel arra kényszerítik, hogy feldolgozzon egy sor különböző kémiai vegyületet.

- Ha a Neoveris nem kapható a gyógyszertárakban, hogyan lehet hozzájutni?

Ez nagyon egyszerű, a Neoveris terméket megkaphatja, ha kapcsolatba lép a Flebológiai Intézettel a hivatalos weboldalon keresztül vagy az alábbi űrlap kitöltésével. A termék rendszeresen részt vesz különböző akciós programokban, ami valóban szociális termékké teszi.

hirdetés

A Neoveris például most részt vesz a "Visszérmentes élet" elnevezésű speciális programban, ahol 50%-os KEDVEZMÉNNYEL juthat hozzá. Most azt javaslom, hogy hasonlítsa össze a gyógyszertárak polcain lévő termékek áraival.

A Neoveris még a visszeresség legelőrehaladottabb esetein is segít, ezért a betegség súlyos formájával küzdők számára is ajánlott. Megelőző jelleggel is alkalmazható.

Szeretném megosztani egy felhasználói felmérés eredményeit a Neoveris alkalmazása után. Sokakat kellemesen megleptek. Az előrehaladott visszérbetegségben szenvedő betegek számára igazi életmentő lesz.

1. A Neoveris hatékonysága, amelyet a standard módszerrel számoltak ki (a felépült betegek száma a részt vevő betegek teljes számához viszonyítva egy 570 fős csoportban), a következő volt:

 • A fájdalom megszüntetése - 99%

 • A lábduzzanat csökkenése - 98%

 • A lábak nehézségének és a kellemetlen érzés csökkenése - 99%

 • Nincs több telangiektázia - 98%

 • A visszerek megszüntetése - 93%

 • A hiperpigmentáció megszüntetése - 96%

2. Nemkívánatos mellékhatásokat, beleértve az allergiás reakciókat, nem észleltek.

3. A Neoveris készítményt a visszerek elleni küzdelemben vezető termékként ismerik el.

A terméket Magyarországon kívül Európában a Német Flebológiai és Hematológiai Központ is tanúsította. A klinikai vizsgálatok teljes mértékben megerősítették a magyar adatokat. A németek még magasabb felépülési arányt is elértek. Az európai és az ázsiai országok is nagy érdeklődést mutatnak a termék iránt. Kivétel nélkül minden vizsgálat azt mutatta, hogy a termék rendkívül magas szintű hatékonysággal rendelkezik.

hirdetés

- Szeretne még valamit mondani olvasóinknak, mielőtt befejeznénk az interjút?

Az egyetlen dolog, amit szeretnék mondani, hogy ne rohanjanak a korai halálba, vigyázzanak az egészségükre. Lehet, hogy nem is tudják, hogy visszerek vannak kialakulóban. Észrevétlenül kezdődik: gyorsan elnehezülnek és elfáradnak a lábak, edzés után duzzanat jelentkezik, érháló alakul ki, és a lista még hosszan folytatható. A végén észre sem veszi a számos egészségügyi probléma kialakulását. Nem is beszélve a trombózis kialakulásával általában együtt járó hirtelen fellépő halálesetekről. Ne várjon addig, amíg túl késő lesz! Kezdje meg a megelőzést vagy a kúrát most. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy ezt mindenki megtehesse.

UPD: Nem hirdetünk termékeket, és nem adunk meg linkeket hozzájuk. De sok olvasónk kérésére most kivételt teszünk, mivel a termék nagyon népszerűvé vált a hír miatt. Számos hamisított termék jelenik meg a piacon. Úgy döntöttünk, hogy közzéteszünk egy linket a termék hivatalos megrendelőlapjához a gyártói kedvezménnyel.

Gomb

hirdetés

Szponzorált tartalom