A fotómodell titkai: vékony derék pár perc alatt


Hogyan lettem karcsú 2 perc alatt? Mi a darázsderekú fotómodellek titka?

Kovács Aranka szuper alakja több ezer kedvelést söpört be az Instagramon. A követők csak találgatni tudtak, hogyan sikerült a fotómodelleknek ilyen alakot elérni - edzőterem, diéta vagy plasztikai műtét? Ma Kovács Aranka elmeséli a teljes igazságot az alakjáról.

Insta fotó

A pletyka szerint több műtéti beavatkozáson is átestél már.

Aranka: Soha nem volt műtétem. Az alakomat az aktív életmódomnak és az állandó önkontrollnak köszönhetem. De persze megvan a magam titka.

Hadd találjam ki - valami különleges edzéstervet követsz?

Aranka: Nem. Csak otthon edzek kétszer egy héten. Egyáltalán nincs időm edzőterembe járni. Az edzéstervemben nincs semmi különleges: guggolások, hasizom gyakorlatok, fekvőtámaszok, nyújtások.

Szóval akkor biztosan nagyon szigorú diétán vagy?

Aranka: Megint tévedsz! Mindent megeszek, csak nem nagy mennyiségben. 30 perce például ettem egy csokis jégkrémet.

Akkor mi a titkod?

Aranka: Fűzőt hordok, egész pontosan Waist Trainert a ruhám alatt. Vele tökéletesen mutat az alakom! A fűző egy pillanat alatt vékonnyá és keskennyé varázsolja a derekam. Ennek következményeként a mellméretem is megnő és a csípőm is kerekebben mutat. Imádom ezt a hatást, amikor szűk ruhákat viselek.

Waist Trainer ruha alatt

Ezt sosem gondoltam volna. De ez nem azt jelenti, hogy az alakod rosszabbul mutat a fűző nélkül?

Aranka: Átlagos az alakom, nem szoktam rá panaszkodni. Ugyanakkor mindig is vékonyabb derekat és formás combokat akartam. Konzultáltam edzőkkel és azt mondják, mindezt torna nélkül nem érheted el - elvégre nem cserélheted le a csontvázad! Persze eltávolíttathatsz két bordát és behelyezhetsz implantátumokat a csípődbe, de ez nálam kizárt. A Waist Trainer jó választás. A segítségével néhány perc alatt könnyedén csodaszép alakom lehet! Most is rajtam van.

Waist Trainer viselve és dobozolva

Tényleg? Nem is látom.

Aranka: Igen, nem látható a ruha alatt. Mindig olyan fűzőt választok, ami illik a ruhám színéhez. Már van fekete, kék és rózsaszín fűzőm. Már újat is rendeltem - egy bézst - kifejezetten az egyik új ruhámhoz.

A fűzők általában rendkívül merevek, vastagok és nagyon kényelmetlenek.

Aranka: Ez nem egy szokványos fűző. Rugalmas, sűrű szövetanyagból készült. Nagyon jól feszül és tartja az alakot. A fűző bélése 100%-ban pamut. Nagyon puha és kellemes a tapintása, valamint remekül szellőzik. A fűző rendkívül biztos rögzítéssel rendelkezik, ami hurkokat jelent és amikből három sornyi is rá lett varrva. Így magad választhatod meg a feszességet, amivel a fűző a testedhez tapad. Én most is viselem a Waist Trainert és közben nem is érzem, hogy rajtam van. Nagyon kényelmes!

Waist Trainerrel az Instán

Most minden követőd és a többi fotómodell is meg fogja venni ezt a fűzőt. Nem félsz a konkurenciától?

Aranka: Az összes fotómodell, akit csak ismerek viseli már. Azokkal a lányokkal szeretném megosztani a titkomat, akik még nem ismerik ezt a fűzőt. Örülök, ha nektek is segít abban, hogy karcsúbbak, szebbek, kívánatosak és szexik legyetek. A Waist Trainerrel mindez pofonegyszerű! Szeretném, ha minden lány csodaszép lenne és tetszene neki az, amit lát a tükörben.

Waist Trainer termék rendelés gomb

Szponzorált tartalom