Vége a kopaszodásnak és a ritka hajnak!


Most bárkinek újra erős, vastag szálú és dús lehet a haja

A hajhagymák aktív regenerációjának új módszere a nők és férfiak ezreit szabadítja meg a ritkuló haj és a kopaszság problémájától. Már több mint 14 ezer a kezelésben résztvevő felhasználó erősítette meg gyenge és elhalt hajhagymáit 28 nap alatt. Ennek eredményeként teljesen megállt a hajhullás, és több mint 67%-kal dúsították frizurájukat kevesebb, mint egy hónap alatt. Új, vastag és erős szálak - még hosszan tartó kopaszság, ritkulás és hajhullás után is. Hogyan lehetséges ez?

Kopaszodás ellen

Forrás: Trichovell

A professzionális kozmetikai magazinok ezt a kezelést "a trichológia áttörő eredményeként" emlegetik. Formájának köszönhetően mind a nők, mind a férfiak megállíthatják a hajhullást annak okától függetlenül (vitaminok, stressz, hormonális rendellenességek, genetikai hajlam), majd 28 napon belül 67%-kal dúsítják a frizurát.

Több hónapos bonyolult laboratóriumi kutatás után kifejlesztettek egy természetes, biztonságos és könnyen használható formulát az intenzív hajnövekedésre. Ez a formula aktiválja és helyreállítja a halott szőrtüszőket is és stimulálja az őssejteket új haj előállításához. Így biztosítja az erős haj intenzív növekedését a ritkás és majdnem kopasz területeken is. Ennek eredményeként mindenki frizurája fényes és vastag lehet – még akkor is, ha korábban teljesen kopasz volt.

hirdetés

A kezelést már a kiskereskedelemben is elérhető Trichovell néven. A formulának könnyű használatú tapasz formája van, amelyet éjszakára a tiszta fejbőrre kell ráragasztani – a halántékra, nyakra, homlokra, vagy fül mögé. Használata teljesen biztonságos a test és a fejbőr számára, amint azt a párizsi francia kutatóközpont további kutatása is bizonyítja. A korpásodás, a fejbőrgyulladás és egyéb betegségek mellett is biztonságosan használható. Ezek a vizsgálatok azt is kimutatták, hogy a kezelés több mint 98%-os hatékonysággal rendelkezik. Ennek köszönhetően a 25-73 évesek mindössze 28 nap alatt látványos eredményeket értek el a hajhullás elleni küzdelemben.

Életkoruktól, a túlzott hajhullás okozta problémák okától és meglétének idejétől függetlenül, hajuk már nem gyenge, nem vékony szálú, nem ritkás és nem kopaszodnak!

"A hajam már 32 éves korom után elkezdett hullani. Azt hittem, ez normális - szinte minden férfi előbb-utóbb elkezd kopaszodni. Néhány év elteltével ezek a kopasz foltok a fejem búbjáig nyúltak, és ott, ahol még mindig volt hajam, egyre ritkásabb lett! Szégyelltem, hogy úgy nézek ki, mint a saját apám. Öregnek, csúnyának éreztem magam, elvesztettem férfiasságom. Végül úgy döntöttem, hogy vállalom a kockázatot, felvettem 1,5 millió forint kölcsönt hajbeültetésre. Nagyon le voltam törve. A kezelés fájdalmas és hosszú volt, és hat hétig tartott, mire rendbe jöttem. Mondom, mindegy, túlélem, de legalább el fogom kerülni a megaláztatást. Azonban nem tartott néhány napig és egy haverom rám mutogatott "Emil, ember, valami hullik a fejedről!". A hajam egész csomókban hullott! Azt hittem, elásom magam a föld alá, otthagyom a munkám. Majd odajött hozzám egy férfi, aki nagyon hasonlított egy barátomra, Viktorra, bár valahogy mégis másképp nézett ki. Hirtelen rájöttem! Viktor kopasz, mint a térdem, ennek a fickónak meg dús, egészséges haja van! És azt mondja nekem: "Emil, figyelj, tudod, hogy hasonló problémám volt. Van egy új, teljesen forradalmi hajnövesztő megoldás, amelyet Trichovell-nek hívnak. Próbáld ki!" - Most már tudom, hogy ha nem használtam volna ezt a kezelést, életem nagy hibáját követtem volna el. Mindössze négy hétig tartott amíg eltűntek a kopasz területek és a fejem búbján is haj nőtt. Végre úgy nézek ki, mint amennyi vagyok, tetszek a nőknek! Nagyon köszönöm!"

A hajnövekedés arányát 80%-kal növelte, valamint 140%-kal javította a haj és a fejbőr tápláltságát. A Trichovell-el történő kezelés következő napjaiban ezek az emberek észrevették, hogy több száz úgynevezett babahajszáluk vagy új hajszáluk nőtt. Ezután megfigyelték, hogy a kopasz foltokat lassan egyre több hajszál fedi el, míg a maradék haj legalább 67%-kal vastagabb, dúsabb és fényesebb.

Természetesen az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, a használó szervezetének hatóanyag felhasználásától függően, tehát a kezelés nem minden hajtípusra bír azonos hatással.

hirdetés

A kúra eredményeként teljesen megszűnt a hajhullás problémája, és nagyobb önbizalmat szereztek. De ez még nem minden. A 28 napos kezelés után a vizsgálatban résztvevők egyhangúan elismerték, hogy visszatért hajuk vastagsága, dússága és egészsége.

"Elmondhatom magamról, hogy tényleg 6 éven át küzdöttem a kopaszodással és több módszert kipróbáltam. Többéves stresszes munka megtette a magáét, és elkezdett hullani a hajam, a korom is befolyással volt. Az összes csodára vagy féléves fizum ment rá és ez nem is sok, bár egy szimpla, tisztességesen dolgozó embernnek… De semmi sem változott. Egyszer csak, kb. három hete kaptam a lányomtól ezeket a tapaszokat és kidobtam a francba minden más szaros szert. Mintha új hajam nőtt volt meg!! azt nem tudom hogy mindenkinél működik e, de nálam biztos!érdemes kipróbálni"

A kúra dokumentált eredményei:

A Trichovell kúra dokumentált eredményei

A kúra dokumentált eredményeinek grafikonja (Forrás: Trichovell)

1. hét - a hajhagymák és a fejbőr gyökeres táplálása, az új hajat termelő őssejtek aktiválása, az elhalt hajhagymák stimulálása;

2. hét - 80%-kal gyorsul a hajnövekedés, 240%-kal nő az új hajszálak átlagos vastagsága;

3. hét - megjelenik a babahaj, a frizura kb. 67%-kal lesz dúsabb;

4. hét - új, sűrűbb hajkorona stabilizálása, egészséges és sűrű haj megjelenése.

hirdetés

Szponzorált tartalom