Nők blogja - Hogyan nézzünk ki tökéletesen álmaink ruhájában?


Kovács Zsófi írása

Sziasztok! Az "esküvős" történetemet szeretném megosztani veletek. Valószínűleg minden nőnek van egy ilyenje. Az én sztorim sajnos messze áll a romantikusságtól, de remélem hasznára válik az olyan lányoknak, akik gyönyörűek akarnak lenni, de közben kényelmesen is szeretnék érezni magukat a nagy napon.

Kislány korom óta tudtam, milyen ruhát viselek majd az esküvőmön! Az akartam, hogy nőies legyen, pántok nélkül, kivágott hátrésszel. De amikor eljött a választás ideje, semmi ilyesmit nem találtam a ruhaszalonokban. Eldöntöttem, hogy magamra szabatom álmaim ruháját.

Fiatal menyasszony

A kép csak illusztráció! - Forrás: pixabay.com; Fotó: Scott Webb; Licenc: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required); Licenc link: https://pixabay.com/service/license/; Link: https://pixabay.com/photos/wedding-bride-jewelry-wedding-dress-1594957/

Pontosan tudtam, milyet akartam, szóval könnyen el tudtam magyarázni a dolgot a ruha készítőjének. Kiválasztottuk az anyagot és a szabó elkészítette a ruha vázlatát. Ezután annyi dolgom volt csak, hogy alkalmanként elmenjek hozzá, hogy rám igazítsa a ruhát.

Minden jól ment, nem is kellett sokszor elmennem hozzá. Az alakom meglehetősen átlagos, kis melleim vannak, de azért hordok melltartót. Természetesen megértettem, hogy a ruhát nem lehet melltartó nélkül hordani, de ezzel csak az esküvő napján akartam foglalkozni. Az alkalmakkor, amikor rám szabták a ruhát, mindig viseltem melltartót. Annyira gyöngyőrűen állt rajtam! De, ahogy azt már sejthetitek, nem ment minden simán...

Egy héttel az esküvő előtt, hazavittem a ruhát és úgy döntöttem, még egyszer felpróbálom, hogy lássam hogy néz majd ki rajtam a nagy napon. Az új cipőimet hordtam, levettem a melltartóm, felpróbáltam a ruhát és valami szörnyűt láttam:

Esküvői ruhapróba

A ruha felső része valami gusztustalanul nézett ki! A melltartó nélkül a mellkasom laposnak és szélesnek tűnt. Emiatt pedig egy hatalmas LYUK volt a ruha felső része és a kebleim között!

Bepánikoltam - hogy fogom ezt megoldani? Felvettem egy pánt nélküli melltartót, így jobban nézett ki, de a ruha háta mélyen ki volt vágva, szóval a melltartó látszott és lehetetlen volt elrejteni. Természetesen már késő volt átszabatni a ruhát, szóval online kezdtem el ötletek után nézni. Az egyik fórumon az javasolták, hogy szerezzek egy sálat vagy valamilyen anyagot, amivel elfedhetem a hátam...

Egész este sírtam, mert egy ilyen kendő vagy sál az egész kinézetem tönkretette volna. Először is, nem látszana a szépséges hátam; másodsorban pedig az esküvő nyáron tartottuk, szóval a plusz ruházathoz túl meleg lett volna. Viszont semmi sem tehettem. Másnap elrohantam a ruha készítőjéhez, hogy csináljon nekem menyasszonyi kendőt.

Persze, hogy ki voltam borulva. Még az esküvő napján sem tudott semmi felvidítani. Egy barátnőm jött el a nagy nap reggelén, hogy segítsen belebújni a gyűlölt ruhakölteménybe. Amikor a barátnőm meglátta a kendőt, teljesen meg volt lepve és megkérdezte, hogy miért van rá szükség. Alig tudtam visszatartani a könnyeim, míg elmagyaráztam neki, hogy hibát követtem el, és ezért a szépségemet és komfortérzetemet is fel kellett áldoznom.

"De hát ezt két másodperc alatt megoldjuk!"

mondta, és gyorsan hazaszaladt. Két, összekapcsolt szilikon melltartókosarat hozott nekem. A neve FlyBra volt, egy briliáns találmány nőknek, ha engem kérdeztek!

FlyBra szilikon melltartó

Abban a pillanatban, hogy felvette, rájöttem: megoldódott minden! A ruha most már jól állt rajtam, a melltartó pedig teljesen láthatatlan volt: semmi pánt, vagy csat a hátrészen. Emellett, a FlyBra meg is emelte a kebleim, sokkal csinosabbá téve ezzel a megjelenésem. Ez volt a lehető legjobb ötlet, mert így a ruhám tökéletesen nézett ki!

FlyBra melltartó használat közben

Azon gondolkoztam, hogy vajon miért nem látok ilyeneket a boltokban. Aztán egy barátom elmondta, hogy az eredeti FlyBra-t nem árulják boltokban és csak a hivatalos weboldalról lehet megrendelni. Egyszer úgy döntött, hogy rendel egy olcsóbb melltartót Kínából. Nagyjából úgy nézett ki, mint a FlyBra, de valójában csak egy utánzat volt. A keblei nagyon izzadtak, mert a melltartó nem engedte át a levegőt, emellett pedig mindig le is csúszott.

FlyBra melltartó és egy utánzata

Meg kellett hát rendelnie az eredetit, a hivatalos online boltból. Elsőre egyértelmű volt a különbség, ahogy felvette! Rendelt még egyet, de soha nem hordta, mert az első is nagyon strapabíró volt, nem vesztett minőségéből. Én pedig ezt már el is hiszem neki!

Esküvői kép

Mondanom sem kell, az esküvőm napja csodálatos volt, mert a főhősnő (azaz én) szuperül érezte magát. Annyi bókot kaptam aznap, és nem csak a vőlegénytől. A FlyBra-t hordtam majdnem 12 órán keresztül, és ez idő alatt semmilyen kellemetlen érzést nem tapasztaltam (semmi nyomás, fájdalom, vagy dörzsölés). Elképesztő!

Másnap, meg is látogattam a weboldalt, ahol ezt a szuper terméket árulták, és megrendeltem a saját FlyBra-m. Most már a FlyBra-t hordom minden ruhámhoz és nem értem, hogy tudtam a sok kényelmetlen ruhát viselni azelőtt, folyamatosan dörzsölő pántokkal, kapcsokkal és drótokkal. Ez tehát az én történetem lányok. Ne essetek az én hibámba! Rendeljétek meg a FlyBra-t és viseljétek bármely ruhátokkal: sokkal jobban fognak kinézni rajtatok, erről biztosíthatlak benneteket. Legyetek szépek és csábítóak. Puszi!

FlyBra melltartó rendelés gomb

Kovács Zsófi