Az orrod alakjának otthoni megváltoztatása LEHETSÉGES


Üdvözlöm, Károly doktor vagyok, egy ismert városi klinika vezető plasztikai sebésze. A szakterületemen több mint 15 éves orvosi gyakorlattal rendelkezem. Évente több száz műtétet végzek, amiért az emberek hajlandóak sok pénzt fizetni. Sajnos sokan nem tudják, hogy az esetek 80%-ában nem is lenne szükség műtétre! A modern orvostudomány már régóta képes korrigálni bármilyen hibát a megjelenésben plasztikai műtét nélkül.

A plasztikai sebészet egy gyors, drága és rendkívül veszélyes átalakítási módszer. Eredetileg az volt a célja, hogy a születési rendellenességekkel vagy sérülések után kialakult rendellenességeken segítsen.

DE... AZ ORVOSOK HIHETETLENÜL JÖVEDELMEZŐ ÜZLETET CSINÁLTAK BELŐLE, ÉS BEUTALÓ NÉLKÜL, CSAK A KLIENS KÉRÉSÉRE VÉGEZTEK MŰTÉTEKET. Ezért vannak ilyen következményei:

Orrplasztikai hibák

A szépségipar gondoskodik arról, hogy az arckorrekció számos nem sebészeti módszere ismeretlen maradjon, és ma az egyikről fogok beszélni.

Hat hónappal ezelőtt megkeresett egy nő, aki orrplasztikát kívánt végeztetni, egyszerűen szólva - megváltoztatni az orra formáját. Egy 20 éves (!), meglehetősen csinos lányról volt szó. De úgy gondolta, hogy kampós orrú. Amikor megkérdeztem tőle, hogy miért tartja "csúnyának" az orrát, azt mondta, hogy a jelenlegi trend a "csinos kis orr".

Szakemberként elmondtam neki, hogy az orra formája anatómiailag tökéletes, és az ő esetében a műtét csak árthat. De hogyan bizonyítsuk be az ellenkezőjét valakinek, aki megvan győződve az ellenkezőjéről. Így van, nem lehet.

Ekkor úgy döntöttem, hogy más alternatívát javaslok neki - az orra hegyét és egy púpját kissé kiigazítom ezzel: Rhinofix.

Mi a Rhinofix?

Rhinofix orrkorrigátor

Ez egy speciális sín, amely plasztikai műtét nélkül segít megváltoztatni az orr alakját. Sokoldalúan alkalmazható, és sokféleképpen tud segíteni:

  • szűkíti az orr alakját
  • rövidebbé teszi az orrot
  • eltávolítja az egyenetlenségeket és a dudort
  • beállítja a csúcsot
  • megváltoztatja az orrszárnyak alakját
  • visszaállítja a szimmetriát

Rendszeres használat esetén a Rhinofix 2-4 hónap alatt segíthet elérni a kívánt eredményt TRAUMATIKUS HATÁS vagy bármilyen kellemetlen érzés nélkül.

A szakértők már régóta felismerték a Rhinofix terméket a plasztikai sebészet 100%-os alternatívájának, annak ellenére, hogy több tucatszor olcsóbb és teljesen ártalmatlan. De érthető módon a használata nem hoz a szépségiparnak az orrplasztikához hasonló nyereséget.

Ezért az ezekről szóló információkat gondosan titokban tartjuk. A páciensem kezdetben szkeptikus volt a Rhinofix termékkel kapcsolatban, de meggyőztem arról, hogy az eredmény minden elvárásának meg fog felelni. Ráadásul nem kell tartania az egészségügyi kockázatoktól és nem kell sok pénzt költenie.

Részletesen elmondtam neki, hogyan kell viselni a Rhinofix terméket a kívánt eredmény eléréséhez, és három hónap múlva újra időpontot adtam neki.

Látható, milyen hatást ért el viszonylag rövid idő alatt:

Fiatal nő orrkorrogátor használata után

A különbség az ELŐTTE és az UTÁNA között óriási. Nem vagyok benne biztos, hogy a hogy a műtéttel jobb hatást tudna elérni: a páciens orra láthatóan egyenesebb lett, a dudor szinte eltűnt, és a hegy formájának korrigálásával az orra is rendezettebbnek és elegánsabbnak kezdett tűnni. És mindez:

  • MŰTÉT NÉLKÜL
  • FÁJDALMAK, VÉRALÁFUTÁSOK ÉS DUZZANATOK NÉLKÜL
  • DRÁGA MŰTÉT UTÁNI TERÁPIA NÉLKÜL

Tapasztalt orvosként, aki a páciensek egészségét mindenek fölé helyezi, mindenkinek ajánlom ezt a merevítőt, aki meg akarja változtatni vagy javítani az orr formáját. Megerőltetésmentes, gazdaságos és biztonságos az egészségre nézve. Ma ez az egyetlen alternatívája a plasztikai műtéteknek, ami valójában sokkal hatékonyabb.

FONTOS: Megrendelhető a Rhinofix egy erre szakosodott weboldalon:

Rhinofix rendelés gomb

Szponzorált tartalom