40 után a körömgomba a szepszis és a rák előjele! Mentse meg és gyógyítsa meg magát: egy termék, amelyre akár 50%-os KEDVEZMÉNYT is kaphat.


A körömgomba gyakran vezet vérrákhoz és belső szervi károsodáshoz. A körömgombás betegek 78%-a 40 és 50 éves kora között hal meg.

Józsa Lajos: "Személyesen fogok gondoskodni arról, hogy mindenki, akinek körömgombája van, megkapja a terméket."

Körömgomba ellen

"Jegyezzenek meg egy egyszerű igazságot, és ne hallgassanak senkire: a körömgombától mindig meg lehet szabadulni, még akkor is, ha már nagyon idősek."

A "Gomba- és Rákmentes Magyarország" program immár két hónapja tart. Sok kérdést kapunk a megvalósítással kapcsolatban, ma interjút közlünk a program koordinátorával, Józsa Lajossal. A neves tudós hozta létre a programot, és személyesen felügyeli annak munkáját, hogy ne fordulhasson elő igazságtalanság a gombaellenes készítmények elosztásában. Emlékeztet, hogy a program hivatalosan csak 2024 -ban indul.A "Nemzet egészsége" Alapítvány döntése alapján a program keretében az ország minden lakosa akár 50 százalékos kedvezménnyel juthat hozzá a körömgombától való megszabadulást segítő legújabb készítményhez.

hirdetés

Tudósító: "Üdvözlöm, Józsa úr. Miért van szükség az alapítvány által finanszírozott külön program elindítására? A hagyományos módszerek már nem képesek megbirkózni a körömgombával?"

Józsa Lajos: Jó reggelt! Tény, hogy a gombák elleni küzdelemben ma alkalmazott módszerek közül sok már 20-30 évvel ezelőtt elavult volt. Igen, persze, egykor korszerűnek számítottak. De a gomba folyamatosan alkalmazkodik, alkalmazkodik azokhoz a szerekhez, amelyeknek el kellett volna pusztítaniuk. És azok a készítmények, amelyek egykor csúcstechnológiának számítottak, a legjobb esetben is csak rövid időre szüntetik meg a gombafertőzés külső jeleit. Egy kúra elvégzésével a beteg javít a köröm megjelenésén, de a gomba "mátrixa" nem kerül eltávolításra. Vagy egyszerűen az egész körmöt eltávolítják, ami csak átmenetileg véd a betegség ellen. A spórák továbbra is tovább élnek a szervezetben. Ami végül további szöveti regresszióhoz és súlyos szövődményekhez vezet,egészen a szepszisig és a rákig. Ezt a megközelítést azonban hazánkban még mindig gyakran alkalmazzák. Egyes új módszerek nagy nehézségek árán honosodtak meg.

hirdetés

Így amikor megtudtuk, hogy Magyarországon kifejlesztettek egy új terméket, amely hatékonyan segíthet a körömgomba elleni küzdelemben és a szövődmények megelőzésében, úgy döntöttünk, hogy külön promóciós programot indítunk. Ennek logikája nagyon egyszerű: ahelyett, hogy megpróbálnánk meggyőzni a gyógyszertárakat, hogy vegyék át az új terméket (amivel kapcsolatban nagyon szkeptikusak), létrehozunk egy rendkívül hatékony mechanizmust, amellyel a terméket az ország bármely pontján eljuttathatjuk a betegekhez. Ha a körömgomba új megoldását gyógyszertárakon keresztül forgalmaznák, szerintem még 2-3 évbe telne, mire eljutna az emberekhez. Mi 2022 végén próbáltuk ki ezt az új megközelítést, a "Nemzet egészsége" Alapítvány határozatának megjelenése után pedig azonnal elkezdtük a forgalmazást.

Tudósító: "Azt mondta, hogy a körömgomba szövődményekhez vezethet, egészen a rákig. Milyen gyakran fordul ez elő?"

Józsa Lajos: Vessünk egy pillantást a szövődményekre, amelyeket a körömgomba okozhat. A leggyakoribbak a következők:

  • Szövődmény: Vérmérgezés, a vér fertőzése a gomba által bevitt toxinokkal - Számos szerv- és rendszerváltozás, szív-, légzőszervi, vese-, mellékveseelégtelenség stb. Szeptikus sokk. A halálozás valószínűsége magas.

  • Lyell-szindróma: Akut, életveszélyes allergiás jellegű betegség - Az átlagos halálozási arány 25-30%, súlyos esetekben akár 65-70% is lehet.

  • Toxidermia: Gombák által okozott akut gyulladásos bőrbetegség - Az életkilátások és a gyógyulás prognózisa megkérdőjelezhető. Társbetegségek és súlyos szomatikus állapotok fennállása esetén a prognózis kedvezőtlen.

  • Üszkösödés: A testszövetek elhalása, bomlással együtt - Nagyon gyakran az üszkösödés előrehalad, és a létfontosságú szervek (vese, tüdő, máj és szív) halálos szövődményeihez vezet. Nedves és gázos üszkösödés esetén a betegség gyorsan kifejlődik, és sürgős amputációt vagy nekrektómiát igényel

  • Vérrák: A vérképzőrendszer rosszindulatú betegségei - A betegség gyorsan előrehalad és rövid időn belül végzetes.

Mint látható, a körömgomba gyakran vezet súlyos szövődményekhez, amelyek rokkantsághoz vagy halálhoz vezetnek. Az elmúlt 100 évben a különböző fajú gombák koncentrációja az emberi környezetben folyamatosan nőtt.

hirdetés

Ennek eredményeként szinte minden 25 éves fiatal körme már korai stádiumban gombával fertőzött. Mire elérik a 35-40 éves kort, a betegség már olyan stádiumban van, hogy súlyos szövődmények léphetnek fel. Vizuális illusztrációként nézze meg ezeket a magánklinikákon készült fotókat:

Az elhanyagolt nagylábujj körömgomba következményei.

38 éves nő Lyell-szindrómával.

Az üszkösödés a lábujjakat érinti. A lábfejet amputálni kellett.

Tudósító: "Vissza a pozitívumhoz. Hogyan lehet megszabadulni a körömgombától?"

Józsa Lajos: Nagyon egyszerű. Az egyetlen dolog, amire valóban szükség van, és amit a régi készítmények nem tudnak biztosítani, az az, hogy teljesen megakadályozzák a gomba osztódási képességét. Csak olyan környezetet kell biztosítania, amelyben megáll a szaporodásuk, megáll a nekrózis és a gyulladás, és ezzel egyidejűleg elindítja az érintett köröm vagy láb regenerációs folyamatát. A probléma az, hogy ez egyszerűen hangzik, de a gyakorlatban a létező módszerek közül eddig egyik sem volt képes erre.

hirdetés

Mielőtt a terméket kiválasztották volna a promóciós program keretében történő forgalmazásra, széles körű kísérleteket végeztek. Összesen 10 120, különböző korosztályú és különböző fokú mikózisban szenvedő ember vett részt benne. A résztvevők 93,8%-a teljesen megszabadult a gombától. A résztvevők 5,6%-ánál maradtak utóhatások. Ezeknél a pácienseknél általában a betegség súlyos formája volt megfigyelhető. Mindössze 0,6%-uknál volt olyan javulás, bár jelentős, de nem elégséges ahhoz, hogy kielégítő eredménynek minősüljön.

Tudósító: "Tudna pontosítani, milyen készítményről van szó?"

Józsa Lajos: A Keramin speciális kiadásáról beszélek. Ez egy olyan termék, amely lehetővé teszi, hogy a lehető legrövidebb idő alatt, szó szerint 4 nap alatt elfelejtse a gomba külső megnyilvánulásait, és még nagyon súlyos esetekben is megszabadulhat tőle néhány hónap alatt.

hirdetés

Kizárólag hazánkban állítják elő, és körülbelül 2 évig tartott a fejlesztése, 8 millió eurós költségvetéssel. A kedvezményes programra pedig 1 millió eurót különítettek el. Ezért tudjuk a Keramint csomagonként akár 50%-os kedvezménnyel értékesíteni.

Tudósító: "Elmondaná, hogyan működik ez a csodatermék?"

Józsa Lajos: Itt nincsenek csodák, itt száraz tudományról van szó. A fő összetevők a TEAFA ÉS A CITRONELLA ILLÓOLAJOK: ezek pusztító hatással vannak a gombasejtek membránszerkezetére és működésére, aminek következtében a gomba elpusztul. El tudja képzelni, hogy egy ilyen mechanizmusnak milyen biológiai ereje van? Ennél hatékonyabb módszert még senki sem talált a gomba növekedésének megakadályozására és elpusztítására. Ezenkívül a szalicilsav, amely gátolja a mikroorganizmusok tevékenységét, segít a körömlemez puhításában és az egészséges körömnövekedés elősegítésében. Szárító és gyulladáscsökkentő hatású.

hirdetés

Egyetlen alkalmazással mintegy 930 000 sejt aktiválását serkenti, amelyek egy idegen fertőzést támadnak: a gombasejteket. Így működik a módszer. A lényeg itt a rendszeres alkalmazás.

Tudósító: "Hihetetlen! Elmagyarázná egyszerűbben, hogy mit jelent ez a hétköznapi betegek számára?"

Józsa Lajos: Ez azt jelenti, hogy a modern magyar tudomány belépett a jövőbe, és akár egy-két hónap alatt otthon is megszabadulhat egészségügyi problémáitól. A Keramin nem gátolja a folyamatot, nem okoz fájdalmat, segít a szervezet "újraindításában" sejtszinten. Megszünteti a betegség okát, serkenti a bőr és a köröm tisztulását, és segít megelőzni a kiújulást. A beteg nemcsak a tünetektől szabadul meg, hanem el is felejti a gombás fertőzést.

A Keramin segít beindítani a szervezet regenerációs rendszerét az első naptól kezdve. Néhány nap múlva az érintett körmök megjelenése javulni fog. A teljes kúra elvégzése után megelőzi a mikózis kiújulásának kockázatát.

hirdetés

Tudósító: "A Keramin valóban segít megszabadulni a gombától, és nem csak elfedni a tüneteket?"

Józsa Lajos: A Keramin segít megszüntetni a tüneteket (a használat kezdeti szakaszában), majd ezt követően segít megtisztítani az egész szervezetet a gombától. Természetesen vannak más lehetőségek is a gomba kezelésére, de ezek általában mind műtéttel járnak, és nagyon veszélyesek az illetőre nézve. Arról nem is beszélve, hogy a műtét költsége sokkal drágább, mint a Keramin megvásárlása.

Tudósító: "Hogyan juthatnak az emberek akár 50%-os kedvezménnyel a Keraminhoz? Ki vehet részt a programban?"

Józsa Lajos: Igen, abszolút bárki. Csak egy "de" van - a kis gyártási mennyiség miatt a program szelektíven működik. Jelenleg bárki megvásárolhatja a Keramint akár 50%-os kedvezménnyel. Mindössze annyit kell tennie, hogy időben benevez a termék sorsolására, hogy megkapja a kedvezményt (akár 50%-ot), és meghagyja nevét és telefonszámát, amelyen a kedvezményprogram tanácsadó központjának munkatársai felvehetik Önnel a kapcsolatot.

hirdetés

Tudósító: "Meddig tart a program?"

Amíg a jelenlegi készlet tart, addig biztosítjuk a lehetőséget a még élő kedvezményre. Elég gyorsan fogy a Keramin, így azt tanácsolom annak, aki még nem rendelt, hogy siessen, mert különben nem kaphatja meg a Keramint 50%-os kedvezménnyel. Ugyanakkor személyesen garantálom, hogy addig viszont a benyújtott összes kérelmet feldolgozzuk, és az emberek kedvezményesen kapják meg a terméket.

Szeretném felhívni a figyelmet egy felmérésre, amelyet az Alapítvány támogatásával végeztek. A tesztcsoportot különböző súlyosságú körömgombás emberek alkották.

Szerkesztői megjegyzés: Józsa Lajos kérésére kedvezményes nyereményjátékot szervezünk, amelyen keresztül közvetlenül lehet kedvezményt kapni és igényelni a Keramint.

Tudósító: "Józsa Lajos, köszönöm az interjút! Szeretne még valamit mondani az olvasóinknak búcsúzóul?"

Józsa Lajos: Igen, természetesen. Szeretném felhívni az olvasók figyelmét arra, hogy a betegség évről évre "fiatalodik", és a gomba enyhe formája is ok arra, hogy odafigyeljünk a problémára. Önön kívül senkinek sem kötelessége vigyáznia az egészségére - ez csak Önön múlik.

hirdetés

És ne feledje: a körömgomba nem kozmetikai hiba. A betegség rendkívül alattomos, és bármikor megölheti.

Fontos: Arra a következtetésre jutottak, hogy a jelenlegi időszak a legjobb arra, hogy elkezdjünk megszabadulni a körömgombától. Az átlaghőmérséklet stabilizálásával felgyorsul az anyagcsere, fokozódik a vérkeringés a szervezetben, a belső szervek vér- és oxigénellátása, továbbá növekszik a készítmény hatása. A köröm- és lábgomba, valamint a kapcsolódó betegségek 67%-kal gyorsabban gyógyulnak, mint az év más időszakaiban. A testfunkciók akár 50%-kal gyorsabban helyreállnak.

FIGYELEM! Óvakodjanak a hamisítványoktól!

Magyarország területén a "Keramin" terméket csak itt szerezheti be.

A gyártó egy különleges program keretein belül, most 50% kedvezménnyel árulja a terméket!

Az Akció csak korlátozott ideig tart. Az eredeti Keramin 50% KEDVEZMÉNNYEL KAPHATÓ!

Szponzorált tartalom