Főorvos: "A körömgomba megfertőzi a vért és nekrózist idéz elő. Van megoldás, de nem mindenki számára."


"Garantálom, hogy mindenki, aki meg szeretne szabadulni a körömgombától, kedvezményt kap gombaellenes készítményünkre, hogy megakadályozzuk a vérmérgezést."

Körömgomba ellen

Egy főorvos sajtótájékoztatójából idézünk: "A körömgomba behatol a vérbe és a szervekbe, ezzel beindítja a szepszis folyamatát és elpusztítja a szervezetet. Nálunk az egyik legmagasabb a körömgomba miatti halálozások száma. Egyetlen fertőzött beteg sem él 10-14 évnél tovább."

Miért okozhat halált a körömgomba és hogyan menthetjük meg az életünket, ha gombás fertőzés áldozatává váltunk és a köröm már elsárgult?

Gyermekeim vannak, és legalább értük egészséges akarok lenni! Sajnáltam egy vagyont költeni zsírleszívásra, ezért úgy döntöttem, hogy keresek egy hatékony módszert a fogyásra. Többször kipróbáltam a tévében reklámozott termékeket, de nem segítettek. Sok gyártó ezeknek a termékeknek az üres ígéreteivel etet minket, és ennek eredményeként a fogyás alig látható...

hirdetés

Miért tartja veszélyes betegségnek a körömgombát?? Tudja, hány ember vesztette életét körömgomba miatt az elmúlt évben? Csak 2018-ban 55 ezer ember halt meg. Ezek közül több mint 31 ezer haláleset a körömgombához fűződik. Ez több mint az esetek fele. A körömgomba nemcsak a körmöt érinti. A lábszöveteken keresztül bekerül a véráramba és elkezd szaporodni az egész szervezetben. A gomba szó szerint belülről pusztítja el a szervezetet, és az egész testet jelentősen megterheli. A spórák letelepednek a belső szervekben és ott fokozatosan szaporodni kezdenek, jelentős károkat okozva ezzel. Megkezdődik a belső szervek mikózisa. Ez azt jelenti, hogy a fertőzött személy lényegében belülről rothad. A szív bármikor leállhat, az agyban lévő erek elpattanhatnak, májrák vagy veseelégtelenség jelentkezhet. Valamennyi gombás fertőzést hordozó ember veszélyben van. Az immunrendszer gyengesége, egy esetleges megfázás, a túlzott munka vagy stressz miatt könnyen bekövetkezhet a halál.?Ezért mondtam azt, hogy a körömgomba kifejezetten veszélyes betegség, amely jelenleg vezető szerepet tölt be a halálozási statisztikákban Magyarországon. Mindenki rákról meg onkológiáról beszél, de itt az idő, hogy szembenézzünk az igazsággal: míg a rákos megbetegedések az emberek 3-4%-át érintik, a körömgomba gyakorlatilag valamennyi 40-45 éves korú embernél jelen van.

hirdetés

Akkor az orvosok miért nem tudják legyőzni ezt a problémát? Meg kellene menteni az embereket. Előszöris az emberek nem mindig fordulnak orvoshoz körömgombával, mivel nem tartják veszélyes problémának. Csak a legvégső esetben kérnek orvosi segítséget, amikor már nagyon kellemetlenné válik, például külső problémák jelentkeznek a lábujjakon vagy a lábakon. Valamit felírnak nekik, amitől a helyzetük javul, azután a gomba nem jön elő újra, csak ha valami rendkívül negatív hatás éri őket. De ahhoz, hogy eltávolítsuk a körömgombát, a kezelést folyamatosan kell végezni. Ráadásul kevesen vannak tisztában azzal, milyen súlyos következményekhez vezethet a gombás fertőzés és miket képes művelni a belső szervekkel. Száznál is több esetről tudnék beszámolni, de talán maradok azoknál, akik a legvilágosabban szemléltetik a gombás fertőzés veszélyeit.? A gombás fertőzés egyik legismertebb külső megnyilvánulása a körömgomba:

A külső tünetek kezelése persze szép dolog, de ez egy jottányit sem változtat a helyzet végzetes kimenetelén. A halál így is bármelyik pillanatban bekövetkezhet. ?Másodszor, a kórházakban jelenleg óriási munkaerőhiánnyal küzdünk. Mit tegyünk, ha az egész megyére egyetlen mikológus jut és a bőrgyógyászok hiánya több mint 37%-ra tehető? Még az újoncok közül is sokan az ecseri piacon szerzett oklevéllel érkeznek hozzánk. Ezeket nem is szabadna beengedni a rendelőbe. Időnként olyan kezelést írnak elő, hogy a beteg jobban tette volna, ha el sem megy orvoshoz és otthon marad. Sajnos az ilyen esetekkel nem mindig tudunk mit kezdeni: nagyon kevés az orvos. Mindenkinek van diplomája, egyesek kitűnő eredménnyel végeztek az orvosi egyetemen. Hiába, ha nem értenek a munkájukhoz. A régi vágású orvosok, akik még valóban kitanulták a szakmát, egyre inkább kihalnak. Helyüket olyanok veszik át, akik azt sem tudják, mit írjanak fel a betegnek, egyáltalán nincsenek képben. Annak örülnék a leginkább, ha ezeket az orvosokat egytől egyik elbocsátanák és végre normális személyzetet vennének fel. De honnan szerezzünk ilyen embereket??

hirdetés

Ezek szerint a nagy szaktudású orvosok hiánya miatt ilyen magas a körömgomba okozta elhalálozások száma? Nem csak ezért. Gyógyszerből is nagy a hiány. A gyógyszertárakban bármit eladnak, kivéve azt, ami valóban használ. A gyógyszerek nagy része mára elavult, vagy éppen olyan hamisítványok, amelyeket mindenhol hirdetnek, drágák, de valójában kevés érdemi hatással bírnak. A mai orvosok sok mindenre képesek. Gyakran olyan gyógyszereket is felírnak, amelyek átmenetileg ugyan segítenek, de annyira kikészítik a májat vagy a gyomrot, hogy a következmények rendkívül súlyosak lehetnek. Azonkívül a legtöbb gyógyszer nem a gomba valódi kezelésére irányul, csak nagyon lassan veszik fel a harcot a gombával és csak a fertőzés külső megnyilvánulásainak eltávolítására alkalmasak. Ezen tényezők miatt a következő helyzettel állunk szemben: a betegek nem kapják meg a szükséges ellátást és az egyszerű körömgombától a vérbe, illetve a belső szervekbe bejutó fertőzés miatt ezek az emberek meghalnak. Persze el lehet menni magánklinikára, de ott ugyanazok az orvosok dolgoznak, mint egy átlagos kórházban. Sokan közülük friss diplomás orvosok, akik mit sem értenek az emberek gyógyításához. A magánklinikán betöltött egyetlen szerepük az, hogy minél több pénzt facsarjanak ki a betegből. Nem feladatuk a gyógyítás.

hirdetés

Akkor mihez kezdjenek azok, akiknek körömgombájuk van? Várják amíg a halál eléri őket? Ön orvos, ha egyszer tudomása van a problémáról, miért nem tesz ellene semmit?? Természetesen nem ülök ölbe tett kézzel, de a személyzeti problémákkal mi sem tudunk mit kezdeni. Ez nem csak rajtam múlik, az orvosi egyetemekre is nagy feladat hárul. Nem képezhetek önállóan új orvosokat. Ezért aligha várhatunk gyors megoldást. Ráadásul nem mi vagyunk az egyetlenek, akik ezzel a problémával élünk együtt. Más régiókban vagy országokban sem jobb a helyzet. Majdnem mindenhol ugyanazok a problémák.Nemrégen viszont mégiscsak megláttuk a fényt az alagút végén. Sikerült beszereznem egy új készítményt, amely képes megszüntetni a körömgomba tüneteit és eltávolítani a szervezetből a fertőzést. A teljeskörű program 2020-ban kerül bevezetésre, de a betegek már most hozzájuthatnak, mielőtt a szélesebb közönség számára is elérhető lesz.

Miért gondolja azt, hogy ez a készítmény változtatni fog a helyzeten? A készítmény képes megszüntetni a körömgomba tüneteit. Nem csak a külső tüneteket enyhíti, de a szervezet egészét is megtisztítja a baktériumoktól. Már az első néhány nap folyamán a krém használatával az életveszély gyakorlatilag teljesen elhárul. Elég csak megkezdeni a kezelést és a beteg azonnal kikerül a rizikófaktor alól. A krém kitűnően megtisztítja a szöveteket a gombától és leállítja azokat a folyamatokat, amelyek önt belülről pusztítják. Azt gondolom, hogy ez a készítmény tízezrek életét mentheti meg. Ezért minden erőmmel azon voltam, hogy megszerezzem az engedélyt és kivívjam kedvezményes terjesztését.

hirdetés

Pontosan melyik készítményről van szó? Minek köszönhető a hatékonysága?? Ez a krém jelenleg az elsők között van a gombás fertőzések kezelésére használt készítmények között, a neve . Sok más készítménnyel ellentétben nem kereskedelmi célú cégek hanem állami intézmények által került kifejlesztésre. A készítmény létrehozásán Magyarország legkiválóbb orvosainak és kutatóinak egy osztályközi csoportja dolgozott. A hatékonyság szempontjából tízszeresen meghaladja az összes ismert hagyományos orvosi és kozmetikai kezelést. Emellett nincs mellékhatása és nem okoz függőséget, hanem egyszerűen megöli a gombás sejteket. Hatékonysága az emberi testre gyakorolt kombinált hatásában rejlik. A körömgombát rendkívül nehéz megsemmisíteni, ezért sok esetben a szervezetben marad. Leggyakrabban a lábat és a belső szerveket érinti és a köröm kezelése után újból visszatér. A test immunrendszere önmagában nem képes megbirkózni a fertőzéssel. Legfeljebb a gombás fertőzés kialakulásának megakadályozására, illetve visszatartására alkalmas, az immunitás bármilyen gyengülése azonban a gomba gyors növekedéséhez, az ún. mycosis kialakulásához, később pedig halálhoz vezet. A Keramin a gombára fejti ki hatását, elpusztítva őket az egész testben. Ennek köszönhetően a szervezet megtisztul a gombától. Azonkívül serkenti a baktériumellenes hatást a jövőben is. A készítmény alkalmazásával a szervezet ellenálló képességét a tízszeresére növelheti. Ezért gyakorlatilag nincs esélye az újbóli megfertőződésre. A Keramin egyetlen kezelés alatt kellően megtisztítja a szervezetet a gombás fertőzéstől, megelőzve bármilyen szövődmény kialakulását.

hirdetés

Miért hatékonyabb a Keramin más, ismert gombaellenes szerekkel összehasonlítva, amelyeket a gyógyszertárban forgalmaznak? Tudjuk, hogy a gombás fertőzéseket élő organizmusok alkotják, amelyek ugyanúgy képesek alkalmazkodni a külvilághoz, mint bármely élőlények. A gombaellenes szerek nagy többsége 20-30 évvel ezelőtt került piacra, és ez idő alatt a gombás fertőzések immunitást hoztak létre a legtöbb ilyen szer ellen. A Keramin azonban egy teljesen új eszköz, melynek kifejlesztésekor a tudósok több mint 6000, különböző gombatörzs által okozott patológiát vizsgáltak meg. Egyedülálló új receptúrájának köszönhetően megszünteti a gomba külső tüneteit – a köröm- és bőrgombát – csakúgy, mint a szövetek belsejét és megtisztítja tőle a szervezetet. A krém hatékonyságát kutatóközpontunk által, önkéntesek részvételével végzett kísérletek bizonyították, amelyek során különféle gombás fertőzések kezelésére használt szereket vetettünk össze. Az eredmények a Keramin magas hatékonyságát igazolták: A Keramin semlegesíti a fertőzést, ezzel egyidejűleg támadást indít a vérben és a belső szervekben található gomba részecskéivel szemben. Ez lehetővé teszi, hogy megállítsuk a gomba terjedését és a szervezet felemésztését és lehetőséget kapunk annak helyreállítására. A szervezetben lévő valamennyi fertőzés eredetű gócot megszünteti. Ennek eredményeként az ember megtisztul a gombás fertőzéstől és egészséges állapotához tér vissza. Azonkívül a készítmény használatának megkezdésével az gyorsan behatol a fertőzés középpontjába és kifejezetten gátolja a szterin bioszintézisének korai stádiumát a gombás sejtmembránban.

hirdetés

A készítmény sokoldalú hatást fejt ki a szervezetre:

1. Fertőtlenít és megsemmisíti a gombás fertőzést

2. Gyulladásgátló hatású

3. Eltávolítja a bőrpírt

4. Hámlasztó hatású

5. Leállítja a gombás fertőzések növekedését / szaporodását

6. Csökkenti a gombás fertőzések által okozott bőrgyulladásokat

7. A kén antiszeptikus tulajdonságai segítenek legyőzni a gombát, baktériumokat, vírusokat

Körömgomba lábon

A Keramin 30 gr tubus formájában kapható, amely lehetővé teszi a kényelmes használatot. Egy kis mennyiségű krémet elegendő felvinni a sérült bőr, illetve köröm megtisztított területére 2 alkalommal naponta. A kezelés befejezésével megelőzhető a gomba és a fertőzés újbóli megjelenése az egészséges bőrön.

hirdetés

Szponzorált tartalom