Egy 72 éves magyar nő elmesélte nekünk, hogyan szabadult meg az ízületi fájdalmaitól, és hogyan futott le ezután egy 42 km-es maratont.


Az orvosok még mindig nem tudják, hogyan lehet kezelni a sérült ízületeket, a gyógyszertárak pedig gyönyörűen csomagolt gyógyszereket árulnak, üres ígéretekkel, de valójában csak a lehető legtöbb pénzt akarják kivenni a fogyatékkal élők zsebéből.

Irén a trófeájával

Irén két év alatt 11 maratonon vett részt, és két trófeát és nyolc érmet nyert a nemzetközi futóversenyeken

72 évesen Irén hatalmas kitartással, sok energiával és jó egészséggel rendelkezik, amelyet a 40-es éveiben járó nők és férfiak is megirigyelnének tőle, de ez nem mindig volt így.

Egész életemben Budapesten éltem. 40 év elteltével fájni kezdtek az ízületeim. 42 éves korában már osteochondrosisa, isiásza és ízületi gyulladása volt. 68 éves korában fogyatékos lett, csípőízületi problémákkal küszködött, coxarthrosist diagnosztizáltak nála Az ízületei szinte teljesen megkoptak, alig tudott mozogni, és csak bottal tudott járni, egy évvel később pedig kerekesszékbe került.

Porc probléma térden

A kutatók szerint a különféle megbetegedések - teljesen a gyomor- és bélrendszer betegségeitől a látásromlásig - kialakulásának egyik fő oka 91%-ban az erek szennyeződése.

A nyugdíja soha nem volt elég ahhoz, hogy drága gyógyszereket vásároljon. Idős korára tekintettel úgy döntött, hogy elkezd jobban gondoskodni az ízületeiről és a hátfájásáról. Ennek eredményeként két évvel később legyőzte fogyatékosságát. 70 éves korában az őt vizsgáló orvos megdöbbent, hogy mennyire egészséges: "Ha holnap részt venne egy futóversenyen, akkor biztosan nyerne - mondták neki viccelődve."

De a legmeglepőbb dolog az volt, hogy 72 évesen Irén tényleg lefutotta a maratont, vagyis több mint 42 km-t, és elnyert egy tiszteletbeli nemzetközi trófeát.

Hogyan gyógyította meg teljesen fájó ízületeit és hogyan sikerült tiszteletbeli nemzetközi trófeát nyernie és a magyarok csodálatát elnyernie egy ilyen komoly korban?

Riporter: Irén, az első kérdésünk a következő: honnan van ennyi energiája, hogyan tartja karban magát és az egészségét, valamint hogyan tudja megőrizni a lelkesedését, ráadásul még trófeákat is nyerni ilyen korban? Mi a titka?

Őszintén szólva, én sem voltam mindig ilyen. Egész életében egy gyárban dolgozott, 25 éven át napi nyolc órát terheltem a hátamat. 42 éves koromban annyira rossz állapotban voltam már, hogy nem tudtam kiegyenesedni.Több mint két hétig feküdtem a kórházban, és osteochondrosist diagnosztizáltak nálam, annak is a 4. stádiumát. Akkoriban már tudtam, hogy ízületi gyulladásom van, és rendszeresen fájt a csípőízületem. Egy év elteltével már bottal kellett járnom, és néhány hónappal ezután pedig kerültem.

Az orvos sok gyógyszert írt fel nekem. Most nem is emlékszem a nevükre, túl sokféle volt. A tabletták hatottak, de nem sokáig. És ha elfelejtettem bevenni egy tablettát, néhány órával később már súlyos fájdalmakkal küszködtem, és könnyen eszméletemet vesztettem. Elmondhatom, hogy évtizedekig semmi sem változott az ízületeimben. Az orvosok még mindig nem tudják, hogyan lehet kezelni a sérült ízületeket, a gyógyszertárak pedig gyönyörűen csomagolt gyógyszereket árulnak, üres ígéretekkel, de valójában csak a lehető legtöbb pénzt akarják kivenni a fogyatékkal élők zsebéből.

Amikor ez volt, már nem tudtam dolgozni. Folyton ülnöm kellett, vagy pedig feküdnöm. Naponta egy maroknyi tablettát szedtem, és minden pénzemet ott hagytam a gyógyszertárakban, mindazt a pénzt, amit 25 év kemény munkája során megkerestem.

20 év munkaképtelenség

20 évig voltam mozgáskorlátozott. Képzeljék csak el, milyen gyötrelmeket éltem át! És ez alatt a 20 év alatt egyetlen orvos sem tudott segíteni nekem. Miután betöltöttem a 70. életévemet, rájöttem, hogy még három-négy, talán öt évem van hátra, és ennyi volt. Rosszul éreztem magam. Ha jól, fájdalom nélkül ébredtem volna, nem lettem volna meglepve, ha az már a menny lett volna.

Talán meg is haltam volna, ha nem lett volna a csodálatos unokám. A férje a budapesti Reumatológiai Kutatóközpontban dolgozik. Azt mondta nekem, hogy ha rendbe akarom tenni a sérült ízületeimet, először is normalizálnom kell az ízületi folyadék egyensúlyát, és ehhez meg kell tisztítanom a nyirokcsomókat. És ha sikerül megtisztítanom a nyirokcsomókat, tovább is fogok élni. Ezt egy egyszerű példával magyarázta el nekem.

Mi lesz az autóval, ha nem cseréled az olajat, amely az autó alkatrészeit keni, olajozza? Hát persze! Elromlik. Az alkatrészek tönkremennek, és nem fogod tudni használni az autót.

Ugyanez a helyzet a nyirokfolyadékkal is. Tápanyagokat szállít minden szervbe, és eltávolítja a hulladékot a szervezetből. A nyirokrendszerben évek óta felhalmozódó hulladéktermékek és toxinok mérgezik a testet és az egész szervezetet. Mind az ízületeket, mind a gerincet, mert a porc is rendkívül érzékeny a nyirokrendszer szennyeződéseire.

A szennyezett nyirokfolyadék nemcsak ízületi betegségeket okoz, hanem az az 50, a 60 és a 70 év alatt előforduló betegségek több mint 87% -át is ez okozza.

Az unokám férje világos utasításokat adott nekem:

 • Tisztítsam meg a nyirokfolyadékot!
 • Állítsam helyre a szinoviális folyadék egyensúlyát!
 • Állítsam helyre a már megtisztított ízületeket kálcium és kondroitin segítségével, hogy rendben működjenek!

Csak 3 szakaszból áll az egész.

Miután meghallgattam a tanácsait, nagyon meglepődtem. 20 ÉVE EGYETLEN ORVOS SEM MAGYARÁZTA EL EZT NEKEM!

Emberi szennyezett nyirokrendszer

Így néz ki a nyirokszennyezés. Ha nem kezelik időben ezt a problémát, súlyos betegségek alakulnak ki, és az ízületek szenvedni fognak.

Azonnal megfogadtam a kapott tanácsokat. És tudja, mi történt ezután? Hat hónappal később felálltam a kerekesszékből, és egy évvel később teljesen egészséges lettem! Azt is javasolta, hogy sportoljak, ha már képes vagyok rá. 70 évesen kezdtem el futni, idén 72 évesen pedig a legnagyobb nemzetközi maraton is részt vettem, több mint 40 km-t futottam le, és nyertem egy trófeát.

Nem is olyan régen még kerekesszékben ültem és a halálra készültem, és mindössze két év után több száz ember csodáló szeme irányul rám, hogy futhatok és megnyertem egy trófeát. Ez valóban csoda lenne?

Irén futóversenyen

Riporter: A története egy igazi csoda! És én személy szerint csodálom Önt. Ön egy nagyon erős ember. Mit gondol, miért beszélnek olyan keveset az orvosok az ízületek helyreállításának és az élet meghosszabbításának a módszereiről? Miféle összeesküvés ez? Miért van ez?

Mondja csak, mégis kinek kellenek az idős emberek? Az öregek mindenki számára csak terhet jelentenek. Nem nyereséges gondoskodni róluk és meghosszabbítani az életüket, mert minél tovább élnek, annál tovább kell fizetni a nyugdíjukat, szóval az idősek minden gazdaság számára terhet jelentenek. Ezért senki sem dolgozik azon, hogy meghosszabbítsa számukra az életet.

Ezenkívül a betegségek (különösen az izom- és csontrendszer betegségei) kezelése ma egy milliárd dolláros üzlet. Számolja csak ki, mennyit költenek az emberek tablettákra és orvosokra. Ezután gondolja át, hány olyan beteg van, mint én, aki fizet a tablettákért és az orvosokért. Ezért a gyógyszerészek számára nem nyereséges az emberek egészségének megőrzése. Sokkal jövedelmezőbb, ha hatástalan gyógyszereket adnak el nekik, amelyek csak ideiglenesen segítenek.

Csak mi akarunk tovább élni, senki más nem akarja ezt, ezért kénytelenek vagyunk magunkra támaszkodnunk a gyógyulásban. Az orvosa által felírt tabletták szedése biztosan nem megoldás. Ha tovább akar élni és élvezni szeretné az életet, csak egy út van.

Riporter: Mondja el nekünk, hogy pontosan hogyan állította helyre az ízületeit?

Valójában most ez már egy sokkal könnyebb dolog, és egész egyszerű ez már manapság. Korábban speciális gyógynövényeket kellett gyűjteni vagy meg kellett rendelni a krémekhez a hozzávalókat, gyógyszereket kellett készíteni belőlük, és több hónapig tisztítani kellett a nyirokcsomót (az első tisztítás körülbelül hat hónapig tartott!). Ezután meg kellett rendelni más speciális gyógynövényeket is a szinoviális folyadék egyensúlyának helyreállításához. És csak ezután lehetett elkezdeni a kálcium és a kondroitin szedését. Általában ez a folyamat több mint egy évig tartott.

De most már nem kell ezt a procedúrát elvégezni. Már csak egy procedúrát kell elvégezni. És két hónap múlva olyan lesz, mintha újjászületett volna!

Van egy nagyon jó krém, amely már egyesíti az összes elemet a teljes gyógyulás érdekében, Hondrostrong a neve. Nyomelemeket tartalmaz a gyógyulás mindhárom szakaszához: a nyiroktisztításhoz, az ízületi folyadék egyensúlyának helyreállításához, valamint a kalcium és a kondroitin felszívódásához. Glükózamint is tartalmaz. De a legfontosabb dolog az, hogy ez a három szakasz párhuzamosan megy végbe, és legfeljebb két-három hónapig tart maga a kezelés. Csak vigye fel ezt a krémet naponta kétszer, és ennyi.

Azt javaslom mindannyiuknak, hogy két-három évente végezzenek kel egy ilyen kúrát. 80-100 évet is megélhet, talán még 120-at is, ha gondoskodni fog magáról. Megszűnik a fájdalom az ízületekben, aktív és vidám lesz. Higgyék el nekem, mint egy roncshalmaznak érezni magunkat és várni a véget öregségünkre, nem egy felemelő dolog.

Úgy tűnik, hogy a módszer, amelyről a maratoni futó mesélt nekünk, működik és nagyon hatékony. De tényleg így van ez? Mielőtt közzétennénk és elérhetővé tennénk a készítményt az olvasók számára, úgy döntöttünk, hogy konzultálunk egy ismert magyar tudóssal, az Európai Biotechnológiai Fejlesztési Központ vezető szakemberével, Dr. Hobán Péterrel.

Az orvosnál

A kép csak illusztráció! - Forrás: pixabay.com; Fotó: Fernando Zhiminaicela; Módosította: Seres-Nagy Richárd; Licenc: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required); Licenc link: https://pixabay.com/service/license/; Link: https://pixabay.com/photos/treatment-hospital-clinic-medicine-4099432/

Riporter: Doktor Úr, mit gondol, egy ilyen háromlépcsős módszer valóban helyreállíthatja az ízületeket?

Igen. A tiszta nyirokrendszer elengedhetetlen az egészséghez. Az ízületi folyadék helyreállítása elegendő védelmet nyújt az ízületi lemez korai roncsolódása ellen. Természetesen Irén egyszerű szavakkal írja le a testben végbemenő összes folyamatot, de általában nagyon jól elmagyarázta.

Jelenleg egyre több orvos gondolja úgy, hogy a szinoviális folyadék egyensúlyának helyreállítását minden 40 év feletti ember számára kötelezővé kell tenni. És ha az ember fizikai munkát végez, akkor ezeket az eljárásokat korábban kell elvégezni. Ha 30 év felett egyszer elvégzi ezt az eljárást, akkor garantáltan további 10 évig védve lesznek az ízületei a betegségek ellen.

Riporter: Mesélne részletesebben is a Hondrostrong készítményről? Miféle készítmény ez?

Hondrostrong krém

A Hondrostrong egy Magyarországon gyártott termék. Jelenleg ez a leghatékonyabb krém az ízületek kezelésére és azok helyreállítására.

A Hondrostrong két fő hatóanyagot tartalmaz: az alfa-tokoferolt a nyirok tisztításához, valamint hipoplazmát az ízületi folyadék egyensúlyának helyreállításához. A krém nagy mennyiségben tartalmaz még kálciumot, glükózamint és kondroitint is, amelyek fontos szerepet játszanak a regenerációban és az ízületek megerősödésében.

Laboratórius

Forrás: pixabay.com; Fotó: Michal Jarmoluk; Módosította: Seres-Nagy Richárd; Licenc: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required); Licenc link: https://pixabay.com/service/license/; Link: https://pixabay.com/photos/laboratory-analysis-chemistry-2815641/

A tudósok által kifejlesztett formulájának köszönhetően a Hondrostrong hatékonyan jár el a különböző ízületi betegségek kezelésében, mint a/az:

 • artritisz (ízületi gyulladás)
 • artzózis (ízületi kopás)
 • coxarthrosis (csípőízület kopása)
 • osteoarthritis
 • spondylosis
 • osteochondritis
 • csontritkulás
 • gonarthrosis

A Hondrostrong beindítja a természetes regenerálódási folyamatokat, a porcszövet új sejteket nyer és elkezd megújulni, több éven át támogatva a regenerációs folyamatokat.

Ennek a terméknek a hatását az Európai Biotechnológiai Fejlesztési Központban is tanulmányoztuk. Megmutatnám a kutatások eredményeit. Összesen 270 önkéntes vett részt a kutatásokban.

 • A nyirokból teljesen kiürül a méreganyag és egyéb szennyeződés: a vizsgálatban résztvevők 96%-ánál.
 • Az ízületi folyadék ismét elérte az izom- és a csontrendszer megfelelő működéséhez szükséges mennyiséget: a vizsgálatban résztvevők -98%-ánál.
 • A mozgásképesség visszatért: a résztvevők 94%-ánál.
 • A porcszövet növekedése fokozódott: a vizsgálatban résztvevők -74%-ánál.
 • A krónikus betegségek hatékony kezelése: a vizsgálatban résztvevők 99%-ánál.

Térdízület

1. Az ízület elégtelen táplálkozása. A porcszövet megsemmisül.

2. Az ízület porcszövetének regenerálódása 2 héttel a "Hondrostrong" alkalmazásának megkezdése után.

3. Az ízület porcszövetének regenerálása 3 héttel a "Hondrostrong" használatának megkezdése után.

4. Egészséges ízület a "Hondrostrong" használatának befejezése után.

- Az alábbi röntgenfelvétel a térdízületek regenerálódásának tipikus mintázatát mutatja.

Térdízület röntgenfelvétel

- A Hondrostrong-nak köszönhetően egy-két hónap alatt megszüntetheti problémáit otthon. A "Hondrostrong" nem csak hűsítő hatást fejt ki, hanem valóban csillapítja a fájdalmat és sejtszinten "indítja újra" a test érintett részét. Megszünteti a fájdalom okát, és visszaállítja az ízületeket eredeti, normál állapotukba.

Az alfa-tokoferol és a hipoplazma mellett a Hondrostrong további 50 makro- és mikrotápanyagot tartalmaz, amelyek hasznosak az ízületek és a gerinc számára. Nem sorolom fel mindet, de azt elmondhatom, hogy nagyon komplex összetevők, és céljuk a mozgásszervi rendszer teljes helyreállítása.

Fontos! A tudósok arra a következtetésre jutottak, hogy a őszősznyár az év legjobb időszak az ízületi betegségek kezelésének megkezdésére. Ugyanis az átlaghőmérséklet csökkenése következtében az anyagcsere felgyorsul, a vérkeringés fokozódik, a belső szervek vér- és oxigénáramlása nő, amely tovább fokozza a készítmény hatását. A kezelés 67%-kal hatékonyabb, mint az év más időszakaiban.

Riporter: Hol lehet megvásárolni a Hondrostrongot és mennyibe kerül?

A Hondrostrong ezen a weboldalon kedvezményes áron megrendelhető. Úgy gondolom, hogy a szájról szájra terjedő híre nagyon jelentős lesz, mert mindenki, akinek ilyen nagyszerű eredményekben lehet része, biztosan ajánlani fogja a terméket barátainak és ismerőseinek.

FIGYELEM! Óvakodjanak a hamisítványoktól!

Magyarország területén a Hondrostrong terméket csak úgy szerezheti be, ráadásul most a készlet erejéig 50%-os kedvezménnyel (a kedvezmény nélküli ára 19 800 Ft lenne), ha az alábbi weboldalon megrendeli:

Hondrostrong krém
Hondrostrong termék rendelés gomb

Szponzorált tartalom