Kupon ajánló

11 napos spanyolországi nyaralás, 73% kedvezménnyel!

Kupon ajánló

A "Napos partnak" nevezett spanyol üdülővidéken, a csodaszép Costa del Solon remek kikapcsolódás vár rátok, akármikor is utaztok oda! Az ajánlat megvásárlásával ezt most bármikor és bármilyen kezdőnappal megtehetitek a főszezonban szeptember 15-ig! A Costa del Sol az ország egyik legismertebb és leggyönyörűbb vidéke, ahol nemcsak a tenger lenyűgöző, hanem a közelben található természeti kincsek is megérnek egy-egy túrát.

A tengerparton kívül is milliónyi élmény vár rátok, amelyeket felsorolni is sok lenne! A vízi sportok mellett ellátogathattok delfináriumba, csúszdaparkba, kalandparkba vagy a számos állatkert egyikébe is. A városok közül feltétlenül érdemes megnézni Cordóbát, Sevillát vagy éppen a lenyűgöző Gibraltárt. Granadát is érdemes meglátogatni, ahol az Alhambra a magyar turisták egyik legkedveltebb úticélja.

Akármilyen programra esik is a választásotok, a Nolasol tapasztalt és kedves munkatársai segítenek nektek felkutatni a legkedvezőbb árú jegyeket, és magyar nyelvű idegenvezetéssel állnak rendelkezésetekre, hogy semmiben ne szenvedjetek hiányt és maradéktalanul jól érezzétek magatokat!

A kupon beváltható: 2013. szeptember 15-ig!

Jó szórakozást kívánunk!

2013