Éves horoszkóp 2020

A 2020-as évet leginkább a felfrissülés és megújulás jellemzi majd, sok-sok minden zárul le eddigre sikerrel vagy sikertelenül, de bárhogyan legyen is, új távlatok nyílnak meg, amelyek lehetőséget adnak majd vagy arra, hogy végre sikert érjenek el a csillagjegyek, vagy pedig arra, hogy tovább gyarapítsák az életükben már meglévő pozitívumokat egészen új lehetőségek révén. Érdemes tehát nyílt elmével és szívvel nézni ennek az évnek az elébe, hiszen nagyon sok minden múlik azon, hogy mennyire lesz befogadó egy-egy új lehetőségre valaki!

Horoszkóp 2020

Forrás: pixabay.com; Fotó: spirit111; Módosította (vágta): Seres-Nagy Richárd; Licenc: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required); Link: https://pixabay.com/photos/galaxy-fog-kosmus-universe-2357502/

hirdetés

A 2020-as év nagyon nagy érdekessége, hogy voltaképpen semmi sem garantált, és semmi sem változtathatatlan. Meglehet, hogy az elmúlt időszak valakinek például jó eredményeket hozott, ám ha most nem fedezi fel időben a változás szelét, csalódás éri, de ugyanígy előfordulhat az is, hogy valaki másnak az elmúlt években szegényes eredményeket sikerült csak elérnie, de most a változás olyan szellőjét csípi el, amely egészen a magasba röpíti. Összességében tehát nagyon fontos az éberség és a kíváncsiság, amely óriási segítséget jelenthet szinte végig a boldogulásban.

Ebben az évben a növekedés és a szellemi, mentális, érzelmi gyarapodás is nagy hangsúlyt kaphat, hiszen nem elég megrekedni egy olyan helyen, amelyet ideálisnak tartunk - ahhoz, hogy tartósan boldogok legyünk, folyvást úton kell lenni a célok felé. Az elkövetkező hónapok újdonságai pedig újabb és újabb remek célokkal kecsegtetnek majd.

A szerelmet illetően a jelenleg egyedülállók számára új remény csillanhat fel egy váratlanul szép kapcsolat iránt, és ha eléggé motiváltak, őszinték, s persze ravaszak, hamar megtalálhatják azt, akit kerestek. A tartós kapcsolatban élőknek sem kell mindazonáltal aggódniuk, hiszen a megannyi új élmény és friss, újszerű tapasztalat tovább lendítheti a már így is stabil kapcsolatokat. Igaz, a sok változás a labilisabb lábon álló kapcsolatoknak viszont terhére lehet, így érdemes mindenek előtt a kötődést, bizalmat erősíteni.

hirdetés

A pénzügyeket és karriert tekintve is remek kilátásokkal nézünk szembe, de persze kockázatoktól sem lesz mentes ez az év. Mindenek előtt az jelenthet problémát, hogy a sok új lehetőség közt néha alig jut idő a megalapozott, logikus döntésekre és választásokra.

Az életnek ezen a területén is igaz, hogy a stabilitás nagyon nagy előnyt jelent - gondoljunk csak arra, honnan lehet céltudatosabban, biztos lábakkal elrugaszkodni, egy vízen lebegő csónakról, vagy a szilárd földről? Nos, nyilván valóban a pénzügyeket és a munkát tekintve is így van ez - ha szilárd a lábunk alatt a talaj, akkor nagyobb eséllyel érjük el a kitűzött célokat.

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Gerd Altmann, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/geralt-9301/

hirdetés
december 22. - január 19. - Bak január 20. - február 18. - Vízöntő február 19. - március 20. - Halak március 21. - április 19. - Kos április 20. - május 20. - Bika május 21. - június 21. - Ikrek június 22. - július 22. - Rák július 23. - augusztus 22. - Oroszlán augusztus 23. - szeptember 22. - Szűz szeptember 23. - október 22. - Mérleg október 23. - november 21. - Skorpió november 22. - december 21. - Nyilas