hirdetés

Horoszkóp 2017 - Vízöntő

A Vízöntő számára 2017 a nagy lehetőségek éve. Ebben az évben jöhet a nagy áttörés. Már februárban sziporkázni fog az ötletektől, s munkahelyén júniusig magasra érhet a ranglétrán. A különösen kreatív júniusi hónap után augusztusban végre kipihenheti magát, hogy aztán ősszel feltöltve energiával megmutathassa vezetői képességeit. A Vízöntő számára 2017 a pénzügyekben is szerencsét hoz, s jelentős nyereség ütheti a markát. Ennek ellenére ügyeljen arra, hogy mire ad ki pénzt! Április, május és június hónapjaiban bármihez hozzáér, arannyá változik.

Vízöntő karrier és egészség horoszkóp 2017

Az új év elején különösen figyeljen magára! Előfordulhat, hogy meghúzza valamelyik végtagját. A tavasz és a nyár egészségben telik majd, jól fogja érezni magát a bőrében. A táplálkozását azonban tartsa kontroll alatt, az össze-vissza habzsolás nem tesz jót az emésztésnek. Június és július a legjobb időpont a Vízöntő nyaralására, ahol felkészítheti magát az őszre, amikor is érdemes lenne diétát tartania.

hirdetés

Vízöntő szerelmi horoszkóp 2017

A Vízöntő és párja március közepéig sok intim örömnek néz elébe. Egy nyugodtabb tavasz után újra szenvedélyes időszak fog beköszönteni. Bár a nyár végén számítani lehet némi feszültségre, a párkapcsolatban élő Vízöntő magánélete 2017-ben mindent összevetve harmonikus lesz. Az egyedülállók számára sem lesz unalmas az év, élvezni fogják a szabadságukat, februártól viszont többre is számíthatnak. Kisebb bizonytalankodás után július végre tisztán látják majd, mire is vágynak igazán. Ne hagyják magukat elbizonytalanítani, hiszen a tél rendkívül romantikus és szenvedélyes pillanatokat tartogathat.

A Vízöntő 2017-es magánéletéről bővebben itt: Vízöntő szerelmi horoszkóp 2017