hirdetés

Horoszkóp 2017 - Szűz

Bár mindig a tökéletességre törekszik, ez az év megmutatja, hogy ennek nem kell feltétlenül így lennie ahhoz, hogy boldog és elégedett legyen. Januárban a Szűz kevésbé motiváltan indítja az évet munkahelyén, de tavasszal már ismét örömmel fog dolgozni, akkor is, ha nem minden alakul menetrendszerűen. Anyagi helyzete eleinte egy kis odafigyelést és pontosságot igényel majd, de júniusban sikerül csökkentenie kiadásait, s új pénzforrásokat talál.

Szűz karrier és egészség horoszkóp 2017

Ne siesse el az év kezdetét, fogja vissza magát egy kicsit, és lazítson az ünnepek után is még egy keveset. Szüksége lesz a feltöltődésre, hogy márciustól újra visszanyerje kitartását, melynek köszönhetően a nyári hónapok energetikusan és magabiztosan telhetnek majd. Sajnos ez az energia nem tart örökké, ezért ősszel érdemes egy újabb pihenőt beiktatni, hogy kipihenten és nyugodtan búcsúztathassa el a 2017-es évet.

hirdetés

Szűz szerelmi horoszkóp 2017

A Szűz magánélete az év elején válságban lesz. Ennek egyik oka e jegy szülöttének perfekcionizmusa. Ne hagyja, hogy partnerének az az érzése támadjon, nem elég jó Önnek. Kényeztesse szerelmét és éreztesse vele, hogy megfelelőbb ember nem is létezik az Ön számára, csak ő. Ha sikerül erről meggyőznie partnerét, tavasztól szenvedélyes időszakban lehet részük. Az egyedülálló Szűz kicsit döcögve kezdi majd az évet, de magánélete hamar túljut az „állóvíz” szakaszon és verhetetlen csáberejével könnyen elcsavarhatja bárki fejét. Komoly kapcsolatra valószínűleg sokáig nem kerül sor, augusztusban viszont már erre is számíthatnak a szingli Szüzek.

A Szűz 2017-es magánéletéről bővebben itt: Szűz szerelmi horoszkóp 2017