hirdetés

Horoszkóp 2017 - Skorpió

A Skorpió az év első felét hullámvasútként éli majd meg, de októbertől a helyzet jobbra fordul. Ez a jegy nem szereti, ha unatkozik, munkáját is jobban élvezi, ha van tennivalója. Alapvetően szívesebben dolgozik egyedül, de 2017-ben rájön, hogy csapatban is lehet eredményesen dolgozni. Ebben az évben az emberi kapcsolatok nagyon fontosak lesznek számára. A nyár első hónapjai különösen sikeresnek bizonyulhatnak karrierje szempontjából. Tele lesz ötletekkel, s mielőtt nyaralni menne, kiélheti kreativitását is. Nemcsak a munkájában, hanem pénzügyeiben is sikerek várják 2017-ben. Kiválóan ráérez, hogy melyik üzletet szabad megkötni és melyiket nem. Ennek köszönhetően pénz áll majd a házhoz, de áprilistól takarékosabban kell bánnia a pénzzel, hogy addigi megtakarításai ne vesszenek kárba.

Skorpió karrier és egészség horoszkóp 2017

A Skorpiónak lételeme a versenyszellem, s ezt a sportban is kamatoztatni tudja. Ez az egészségére is jó hatással lesz az év során. Ne feledje azonban, hogy nemcsak testi, hanem lelki és szellemi tréningre is szüksége lehet.

hirdetés

Skorpió szerelmi horoszkóp 2017

A párkapcsolatban élő Skorpió az év elején sok időt tölt párjával. A köztük lévő harmónia azonban a tavaszi hónapokban kisebb veszekedésekkel szakadhat meg. A május ismét visszahozza a nagy érzelmeket, s a korábbi vitáknak is nyoma vész. Azoknak a Skorpióknak, akik még keresik párjukat, az évkezdet sűrűnek bizonyulhat. Újabb és újabb kalandokba keveredhetnek az év során, de októberre már nyugalomra és tartós kapcsolatra vágynak majd, melynek megvalósulására novemberben nagy esélyük lehet.

A Skorpió 2017-es magánéletéről bővebben itt: Skorpió szerelmi horoszkóp 2017