Horoszkóp 2017 - Rák

Semmi kétség, a Rák szülötte 2017-ben teljes gőzzel indul neki az évnek. Bár munkahelyén nem tudja megfelelően alkalmazni diplomáciai készségeit, s kollégáival és főnökével többször összetűzésbe kerülhet, intuícióinak köszönhetően a felmerülő problémákat mégis gyorsan meg tudja oldani. Júniusra kaphat egy igazán testhezálló feladatot, aminek következménye képen szeptemberre beérhet a rég óta vágyott elismerés. Pénzügyeit tekintve a Ráknak különösen óvatosnak kell lennie befektetéseivel. Nyár közepén jöhet a fordulat, ahol merészebben is kezelheti megtakarításait. Az ősz folyamán plusz pénzre, esetleg jobb lakásra is szert tehet.

Rák karrier és egészség horoszkóp 2017

2017-ben a Ráknak sok teendője lesz, s csak októbertől fogja tudni igazán kipihenni magát. Február és március környékén legyen óvatos, különösen vigyázzon egészségére! Tavasszal kaphat egy nagyobb energialöketet, életmódváltásának és egy rövidebb pihenésnek köszönhetően, így fizikailag és szellemileg is friss maradhat az ezt követő hónapokban.

hirdetés

Rák szerelmi horoszkóp 2017

Rögtön az év kezdetén a Rák a fellegekben fogja érezni magát a szerelemtől, de a tél végére ez sajnos elmúlhat. Néhány dolgot nehezen ért meg partnere viselkedéséből, s ezért gyakran kritizálhatja őt. Figyeljen azonban arra, nehogy túlságosan megsértse kedvesét! Ez a periódus szerencsére nem tart majd sokáig, nyáron újra harmónia lesz kettejük között, s valódi szenvedélylavina árasztja el mindennapjaikat. A pár nélküli Rák ugyan szerencsés évkezdést tudhat magáénak, februárban azonban szerelmi téren csalhatnak a megérzései, s a nem megfelelő személlyel hozhatja össze a sors. A nyár viszont kárpótolja majd ezért, s megtalálhatja élete párját.

A Rák 2017-es magánéletéről bővebben itt: Rák szerelmi horoszkóp 2017