hirdetés

Horoszkóp 2017 - Oroszlán

2017-ben az oroszlán szülött számára minden a tervek szerint fog haladni. Ez az év munkája minden területén segíteni fogja, különösen a nyár végi hetekben lesz rendkívül produktív. Még a kifejezetten megerőltető feladatok sem állhatják útját. Ha azt tervezi, hogy végre a saját lábára áll, a 2017-es év a megfelelő időpont erre a lépésre. Pénzügyeit tekintve nagyon lelkiismeretesen jár el, de vigyázzon, előrelátása ellenére is akadhatnak buktatók. Júliusban határozottan jól alakulnak anyagi dolgai, s ősszel akár saját ház vásárlására is sor kerülhet.

Oroszlán karrier és egészség horoszkóp 2017

Márciusig sok energiával lesz feltöltve, viszont utána egy rövidebb pihenőszakaszra lehet majd szüksége, hogy ne terhelje túl magát. A nyugodt pihenés után teljes erővel lendülhet neki teendőinek, olyannyira, hogy még a korábban nehézkesnek tűnő dolgokat is könnyedén és gyorsan el tudja intézni. Ősszel érdemes lehet egy kis nyaralást betervezni és élvezni munkája gyümölcsét.

hirdetés

Oroszlán szerelmi horoszkóp 2017

Nagyobb lendület a kapcsolatban, szenvedélyes magánélet, intim pillanatok kettesben – ezek lesznek az Oroszlán magánéletének 2017-es jellemzői. Augusztus és szeptember havában érhetik a legszebb pillanatok, habár karácsony előtt egy stresszesebb időszak töri meg a harmóniát. Ennek ellenére nincs ok aggodalomra, az ünnepekre minden rendeződik. A szingli Oroszlánra forró bizsergés és huncut flörtök várnak a nyár folyamán. Ősszel azonban bizonytalanság ütheti fel a fejét, ugyanis nehezen tudja eldönteni mire, vagy éppen kire is vágyik pontosan.

Az Oroszlán 2017-es magánéletéről bővebben itt: Oroszlán szerelmi horoszkóp 2017