hirdetés

Horoszkóp 2017 - Nyilas

2017 a Nyilas számára sok szórakozást hoz, ennek ellenére e jegy szülötte mégis realista marad, s a megálmodott útvonalon halad tovább. Munkahelyén is megtervezi a teendőket, ami a Nyilas legfőbb erőssége. Ebben az évben gyorsan fel fogja ismerni a jó lehetőségeket, melyeket ki is tud majd használni, ennek köszönhetően maga mögött hagyhatja kollégáit és csak úgy szárnyal. Lehetséges, hogy időközben porszem kerülhet a gépezetbe, de ne aggódjon, mindent vissza tud majd zökkenteni a régi kerékvágásba. Anyagi helyzete januárban még nem lesz rózsás, de a február megkönnyebbülést hozhat e téren. A nyári hónapok pedig lehetővé teszik, hogy többet költsön, mint amennyit szükséges, különösebb anyagi megterhelés nélkül.

Nyilas karrier és egészség horoszkóp 2017

A Nyilas ebben az évben talán úgy érzi, hogy egészségesebb életmódot kellene folytatnia, vitaminokra lenne szüksége. E megérzése nem csal, valóban jobban figyelnie kellene táplálkozására és a testmozgásra. A 2017-es év tökéletes a változtatásra, a körülmények a Nyilasnak kedveznek.

hirdetés

Nyilas szerelmi horoszkóp 2017

Bár a Nyilas magánélete 2016-ban kissé feszültebb volt, 2017-ben ez az idegesség feloldódik. Nagyobb veszekedésektől mentes évet remélhet, s a csillagok állása kedvezően hat magánéletére, melynek hatására újra beleszerethet kedvesébe. A szingli Nyilas számára ez az év különösen kedvező lesz. Vonzza magához a szerelmet, s kifejezetten hamar megtalálja a megfelelő partnert is, azonban ne kapkodja el döntéseit, gondolja végig, mit is szeretne valójában. Decemberben már biztos lesz a dolgában.

A Nyilas 2017-es magánéletéről bővebben itt: Nyilas szerelmi horoszkóp 2017