Horoszkóp 2017 - Mérleg

2017 biztonságot és elégedettséget hoz a Mérleg számára. Ambícióinak köszönhetően ebben az évben sok mindent elérhet, ehhez azonban feltétlenül szüksége lesz egy kis plusz erőbedobásra és diplomáciai érzékre, ami hosszú távon nagyon meg fogja érni. Ősszel beérik kemény munkájának gyümölcse. Pénzügyi szempontból az év kissé kellemetlenül indulhat a sok számla következtében, de februárban jobbra fordul a helyzet, s váratlan jövedelemre tehet szert. Jobb, ha tavasszal csökkenti a kiadásait, hogy a későbbiekben is biztos lábakon állhasson. Nem kell sokáig meghúzni a nadrágszíjat, júliustól újabb bevétel kerülhet kilátásba.

Mérleg karrier és egészség horoszkóp 2017

A Mérleg egészségének legnagyobb ellensége a stressz. Ügyeljen rá, hogy eleget pihenjen és tanuljon meg nemet mondani! Lehet, hogy most úgy érzi, mindent egy szuszra el tud intézni, de ne feledje, a testnek és léleknek akkor is szüksége van pihenésre, ha még nem jelzi, hogy fáradt. Ha sikerül kipihennie magát, teljes erőbedobással folytathatja teendőit.

hirdetés

Mérleg szerelmi horoszkóp 2017

A párkapcsolatban élő Mérleg számára az év első hónapjai feszültséget hozhatnak, de április végétől újra örülhet a párjával eltöltött szenvedélyes pillanatoknak. A nyarat is romantikus napokkal töltik, de ez idő alatt is szánjon magára időt, hiszen az egyedüllét néha csodákra képes. A szingli Mérleg 2017-ben nem menekülhet az új ismeretségek elől. Új barátságokat köthet, melyek hosszabb távra szólnak, ennek ellenére azonban ne hamarkodja el az ismerkedés, kellemetlen pillanatoktól óvhatja meg magát!

A Mérleg 2017-es magánéletéről bővebben itt: Mérleg szerelmi horoszkóp 2017