hirdetés

Horoszkóp 2017 - Kos

A kedvező bolygóállásoknak köszönhetően ez az év sok sikerrel lepi meg a Kos szülöttét. Munkájában felülmúlhatja önmagát, s olyan lehetőségekbe keveredhet, melyek nemcsak rövid, de hosszú távon is megérik a fáradozást. Ha netán akadályba is ütközne, könnyedén áthidalja majd a problémákat, s eléri céljait.

Kos karrier és egészség horoszkóp 2017

Egészségi állapotát tekintve is szerencsés évet tudhat magáénak a Kos. Az év első hónapjaiban kifejezetten sok időt szánhat a sportnak, de tavasszal egy hosszabb pihenőidő következhet életében. Élvezze ki ezt az időszakot, de ügyeljen a táplálkozásra, ugyanis hamar felszaladhat pár nem kívánt kiló! Nyáron újra belevetheti magát a sürgés-forgásba, aktív hónapoknak nézhet majd elébe, ősszel pedig ismét a harmónia és a nyugalom lesz életének fő irányadója. Minden esetre ügyeljen rá, hogy ne hajszolja túl magát!

hirdetés

Kos szerelmi horoszkóp 2017

2017-ben a párkapcsolatban élő Kos csodálatos intimitást és bizalmat tapasztalhat meg partnerével. Ennek ellenére nem kell tartania attól, hogy kapcsolatuk ellaposodna, sőt ebben az évben sok izgalomra számíthat, s meglepetésként érkezhet szerelmük gyümölcse is. Az egyedülálló Kos magánélete flörtökkel lesz teli, s könnyedén szerelembe is eshet, különösen a tavaszi és nyári hónapokban.

A Kos 2017-es magánéletéről bővebben itt: Kos szerelmi horoszkóp 2017