Horoszkóp 2017 - Ikrek

Az év első felében az Ikrek munkaügyei remekül alakulnak, kreatív és jól sikerült feladatokat adhat ki a kezéből. Különösen júliusban érheti nagyobb siker. Pozitív eredményei ellenére hallgasson a jó tanácsokra, hiszen még jól jöhetnek! Ősztől több diplomáciai érzékre lehet szüksége egyes problémák megoldásához, de ne aggódjon, végül minden jól alakul. Pénzügyi kérdésekben azonban legyen óvatos, ne bízzon meg akárkiben! Nyáron szép nyereségre tehet szert, de ingatlannal kapcsolatos ügyletekben továbbra is legyen rendkívül körültekintő.

Ikrek karrier és egészség horoszkóp 2017

Januárban érdemes jobban odafigyelnie egészségére, de alapvetően az Ikrek szülötte egész évben elemében lesz. Ha mégis adódna valami, forduljon orvoshoz, jobb előbb, mint utóbb! A helyes táplálkozás sokat segíthet a problémák megelőzésében. A legjobb időszak a feltöltődésre az Ikreknek a szeptember lehet 2017-ben.

hirdetés

Ikrek szerelmi horoszkóp 2017

A szerelem tekintetében kissé göröngyösen alakulhat az év. Sok vitára számíthatnak az Ikrek szülöttei, főként az anyagi, vagy a családi ügyeket érintően, ám tavaszra fordul a kocka, s a nyár beköszöntével ismét zökkenőmentes lehet párkapcsolatuk. Ahhoz, hogy magánélete rendben legyen, fontos, hogy önmagára is fordítson időt, sőt nem árthat egy kis magány sem. Rövid távollét után jobban érezheti majd a másik hiányát, s ez újabb lendületet adhat kapcsolatuknak. Az egyedülálló Ikrek valójában soha sincsenek egyedül, szívesen vannak emberek között, de mégis felvetődhet a kérdés, hiányzik-e valami az életükből. Nagy valószínűséggel valóban hiányolnak valamit, ezt az űrt azonban májustól betöltheti valami, vagy inkább valaki. A nyár igencsak forrónak ígérkezik a szingli Ikrek számára, aki nagyon is élvezi ezt a fajta függetlenséget és pezsgést.

Az Ikrek 2017-es magánéletéről bővebben itt: Ikrek szerelmi horoszkóp 2017