hirdetés

Horoszkóp 2017 - Halak

A Halak az év kezdetén, sokat küzdhet, hogy elérjen valamit, s úgy tűnik valóban produktív lesz ez az időszak. Májusban jobb lesz, ha a Halak távol tartja magát az új feladatoktól, s azokra a dolgokra szorítkozik, melyekről tudja, jó bennük. Augusztusban kiélvezheti kapcsolati hálójának előnyeit, de ne bízzon meg feltétlenül akárkiben. Maradjon realista, s novemberben már élvezheti is kemény munkája jutalmát. Ami a pénzt illeti, 2017 egy rendkívül kedvező év a befektetésekre és üzleti tevékenységre nézve. Ez már márciusban plusz jövedelmet hozhat a Halaknak. Nyár közepén azonban legyen óvatos, különösen, ha szerződéskötésről van szó! Az ősz már jobban kedvez az új üzleteknek, nem kell veszteségtől tartania.

Halak karrier és egészség horoszkóp 2017

A legjobb tanács 2017-re a Halak egészségét illetően az, hogy maradjon ésszerű. Ne vegyen be olyan sok gyógyszert, ne vigye túlzásba az élvezeti cikkeket és ügyeljen a táplálkozására. Ha ezeket a tanácsokat megfogadja, áprilisban már láthatja is önmegtartóztatásának eredményét. Az aktívan lezajlott tavasz után pedig a májust már lazítással töltheti. Bár nyáron sokat fog sportolni, mégsem tud lemondani az édességekről. Novembertől viszont sikerül legyőznie ezt a kísértést, így az év végéig mindenképpen fitt maradhat.

hirdetés

Halak szerelmi horoszkóp 2017

A párban élő Halak februárig élvezi kedvese társaságát, sokat szeretgetik egymást, nem tudnak meglenni a másik nélkül, olyannyira, hogy már babatervezésbe is kezdhetnek. Szerelmük forró és tüzes, s ez az év folyamán sem fog változni, éppen ezért érdemes lenne kapcsolatukat egy újabb szintre emelni. Az egyedülálló Halakat az új év már januárban meglepheti egy sorsszerű találkozással, ennek ellenére a februárt a Halak szeretné mégis egyedül tölteni. Csak áprilisban lángolnak fel ismét a korábbi érzései, s újra keresheti kiszemeltje társaságát. A tavasz vége és a nyár szenvedélyt ígér, élvezze! Ősszel a vágyakozás ugyan kissé alábbhagy, de az év vége újra heves érzelmekkel lepheti meg.

A Halak 2017-es magánéletéről bővebben itt: Halak szerelmi horoszkóp 2017