hirdetés

Horoszkóp 2017 - Bika

A Bika számára a 2017-es év sikere a részletekben rejlik. Éppen ezért tartsa egyik szemét mindig nyitva az apróságokra, az olyan dolgokra, melyek első látásra talán fel sem tűnnek! Ne hozzon meggondolatlan döntéseket, hiszen itt is a részleteken lehet a hangsúly! Március és április hónapban különösen fontos a koncentráció, mely a későbbiekben ugyan megerőltető lehet, de mindenképp megéri, hogy elkerülje a rossz döntéseket. A Bika rendkívüli érzékkel kezeli pénzét, s e tekintetben 2017-ben különösen jól gazdálkodik. Figyelje megérzéseit, mert még a legkisebb dolgokban is hasznára lehetnek!

Bika karrier és egészség horoszkóp 2017

Ebben az évben sok energiával láthatja el a természet a Bikát. Ügyeljen azonban arra, hogy életerejét ne csak munkájában használja el, fordítson nagy hangsúly egészségének megőrzésére, valamint rendszeres testmozgásra. Sok energiája ellenére önnek is szüksége van időnként egy kis kikapcsolódásra. A nyár utolsó hónapja kiváló alkalom a Bika számára a nyaralásra és a feltöltődésre. Novembertől érdemes jobban odafigyelnie szervezete jelzéseire. Ezek nem biztos, hogy betegségre utalnak, de vegye őket komolyan, egy orvosi kivizsgálás sohasem árthat és utána tisztább képet kaphat állapotáról.

hirdetés

Bika szerelmi horoszkóp 2017

A párkapcsolatban élő Bika számára a 2017-es év egyszerűen csodálatos lesz. Azoknak, akik régóta vágynak kisbabára, januárban nagy esélyük lehet rá, hogy teljesül a kívánságuk. A házasulandóknak a nyár eleje a legalkalmasabb időpont a nagy esemény megtartására. Bár ősszel kis féltékenykedés ronthatja el a jó hangulatot, szerencsére, ez hamar elszáll. A szingli Bika az év folyamán sok flörtre számíthat, igazán kitombolhatja magát. Egy esetleges komoly kapcsolat az ősz kezdetén köszönthet be, de addig is a szenvedély folyamatosan jelen lesz magánéletében.

A Bika 2017-es magánéletéről bővebben itt: Bika szerelmi horoszkóp 2017