Horoszkóp 2017 - Bak

Az év első felében a Bak nehezen találhatja helyét a világban, nyugtalan lesz, de mindemellett sok örömben is része lehet. Csak októberre sikerülhet ismét egyenesbe jönnie, de a viszonylag hosszú bizonytalan időszak sem fogja nagyon megviselni, mert természetének és realizmusának köszönhetően jól viseli ezt, a megpróbáltatásokkal teli életszakaszt. Mindennek ellenére a munkájában sikeres és kreatív lehet, októbertől pedig nagyobb felelősséggel járó pozíciót bízhatnak önre. Pénzügyeit is kuszaság jellemezheti, ezért még inkább vigyázzon a megtakarításaira! Mivel váratlan kiadások érhetik, különösen ügyeljen arra, hogy ne költekezzen túlságosan. Októbertől ezen a téren is jobbra fordul a helyzet, s kifejezetten jó anyagi körülményekkel zárhatja majd az évet.

Bak karrier és egészség horoszkóp 2017

A Bak szülötte sok célt tűz ki maga elé ebben az évben, de ne feledje, az egészség a legfontosabb. Januárban még fittnek érezheti magát, de ezt az állapotot megfázások zavarhatják meg. Kímélje magát, s tavasszal újra ereje teljében lesz! A nyarat szentelje a pihenésnek, s ősszel, már megerősödve nézhet szembe ismét a hűvös idővel!

hirdetés

Bak szerelmi horoszkóp 2017

A párban élő Bak nyugtalansága magánéletére is kihathat, s lehetséges, hogy gyengéd érzelmeket táplálhat majd egy másik személy iránt. Mégis néhány vita és hosszas beszélgetés után szeptemberben újra egymásra találnak eddigi párjával, s kapcsolatuk ismét szilárd talajra kerül. Az egyedülálló Bak őszig biztosan nem akarja majd lekötni magát. Élvezi a flörtöt és a könnyű kalandokat. Szeptemberre viszont alábbhagynak ezek a szeszélyes időszakok, s nagy esélye lesz a Bak jegyében született személynek arra, hogy megtalálják életük párját.

A Bak 2017-es magánéletéről bővebben itt: Bak szerelmi horoszkóp 2017