Mit tegyél, ha a barátod horkol éjszaka?


Lévai Liza blogja

Sziasztok, Liza vagyok, 22 éves. Egészen a közelmúltig szenvedtem attól, hogy nem volt barátom. De végre találkoztam VELE – egy jóképű, okos és vicces sráccal, mindenféle hátrány nélkül! De ez csak egy pillanatnyi boldogság volt. Kiderült, hogy ennek a tökéletes srácnak egy nagy problémája van...

Bencével a diákmenzán találkoztam. Új diák volt, egy másik intézményből jött. Az összes ottani lány felfigyelt rá, de ő az én asztalomhoz ült. Elkezdtünk randizni.

Elkezdtünk randizni.

A lányok irigyeltek – nem csoda, nagy szerencse, hogy „elkaptam” egy ilyen jóképű srácot! A csoporttársaink semmirekellők, csúnyák és lusták voltak. Minden túl simán ment, tudat alatt arra számítottam, hogy valami rossz fog történni. Mint kiderült, igazam volt.

Egy hét múlva egy csoportunk elment a városon kívüli hétvégi kirándulásra. Ez volt az első közös éjszakánk Bencével. 30 perccel azután, hogy elaludtunk, szörnyű hangokra ébredtem.

Az első benyomásom az volt, hogy valami vadállat kószál a házunk közelében, de valójában Bence horkolt!

Horkolás

Soha életemben nem hallottam még ilyen dörgést. Még amikor a nagybátyám túl sokat ivott, akkor sem horkolt ilyen hangosan. Egy órán át forgolódtam az ágyamban, és időnként belerúgtam. De ő nem reagált. Az idegeim nem bírták, és kimentem. Kiderült, nem én voltam az egyetlen áldozat. A két szomszédos házban alvó srác is felébredt a szörnyű horkolás miatt.

Idővel megfeledkeztem erről. Egészen addig a napig, Aerflow egy szájon át alkalmazandó spray,

Amint lefeküdtünk aludni, hallottam UGYANAZT a horkolást.

Az én lakásom kicsi, amitől a hang még hangosabb lett. Aznap éjjel egy percet sem aludtam. Reggel szörnyen éreztem magam, és bementem az intézetbe. Megértettem, hogy a horkolás pocsék indok a szakításra, de nem voltam különösebben elragadtatva a gondolattól, hogy nem tudok aludni.

Rengeteg különböző eszközt kipróbáltunk: az orrnyeregre helyezendő cövekeket, tágítókat, speciális orrcseppeket, sőt még gyógynövényes infúziókat is, amelyek a nagymamám szerint teljesen megszüntetik a horkolást. De semmi sem segített!

Nem töltöttük többé együtt az éjszakákat.

Megharagudott rám emiatt, a kapcsolatunk elindult lefelé a lejtőn. De épp azon a ponton, amikor már kész voltam beismerni, hogy itt a vége, rábukkantam egy vadonatúj horkolás elleni gyógymódra. Aerflow egy szájon át alkalmazandó spray, amely kizárólag természetes összetevőkből áll.

Aerflow termék

Ezt a készítményt svájci tudósok tervezték. Rájöttek, hogy bizonyos összetevők képesek kisimítani az orrjáratokat.

Aerflow termék gomb

Lenyűgözött a pozitív vélemények száma. Az emberek azt írták, hogy sikerült megúszniuk a műtétet ennek a készítménynek hála: Aerflow. Néhányan még a házasságukat is megmentették vele. Pont erre volt szükségem, így azonnal megrendeltem a horkolásgátló orrcsipeszt.

Amikor megmutattam Bencének, sokáig nevetett, és azt mondta, nem érti, hogyan segíthet ez neki megszabadulni a horkolástól. De belefáradt a sikertelen gyógyítási kísérletekbe, ezért beleegyezett, hogy kipróbálja.

Vártam, hogy elaludjon.

Eltelt egy óra, és Bence egy hangot sem szólt.

Szólongattam, de nem jött reakció – mélyen aludt! Először fordult elő, hogy jól aludtam, miközben együtt aludtam a barátommal. Sokan nem fognak megérteni, de számomra ez igazi boldogság volt.

Horkolás

Reggel megkérdeztem tőle, hogy kényelmes volt-e, azt mondta, hogy nem is érzi a csipeszt.

Azóta is együtt élünk. Tegnap Bence megkérte a kezemet. Habozás nélkül igent mondtam, mert ő a legjobb férfi a világon.

Ha bármelyikőtöknek hasonló problémája van, ne gondoljon arra, hogy szakítania kell a szerelmével, mert könnyen megszabadulhattok a horkolástól . Az alábbiakban találtok egy linket az oldalra, ahonnan megrendelhetitek ezt a terméket: Aerflow.

Aerflow termék rendelés gomb