A bütykök 28 nap alatt eltűnnek és vissza sem térnek!

hirdetés

Sokunk mindennapi problémájaként jelentkezik a nagylábujj alappercének kinövése, más néven bütyök. Ez a lábdeformáció hosszú távon igen kellemetlen hatásokkal járhat mind esztétikai, mind egészségügyi szempontokból, hiszen amellett, hogy nem túl szép látvány, meglehetősen fájdalmassá teheti mindennapi mozgásunkat is. Egy új termék azonban megoldást jelenthet a problémára.

Bütyök mentes női lábak

Forrás: pixabay.com; Fotó: tookapic; Módosította: Seres-Nagy Richárd; Licenc: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required); Link: https://pixabay.com/photos/feet-toes-woman-female-pedicure-931921/

Kialakulásának oka

Kialakulásának fő okaként a láb harántboltozatának süllyedését szokták megnevezni, amelyet a köznyelv egyszerűbben lúdtalpnak nevez. Ez a lábelváltozás főként annak köszönhetően jelenik meg, ha nem megfelelő cipőt viselünk, melynek hatására a talpat helytelen súlyeloszlás terheli. Amennyiben örököltük is a lúdtalp létrejöttének hajlamát, úgy lábunk fokozottabban kitett a rá nehezedő nyomás okozta bántalmaknak. A lúdtalp létrejötte után már csak karnyújtásnyira van a többi lábeldeformálódás, köztük a bütyök megjelenése is.

hirdetés

Amennyiben ekkor sem váltunk kényelmesebb, lábunk számára megfelelőbb cipőre, úgy fenntartjuk a lábfejünkre ható nyomást. Ekkor a nagyujj rendellenes elhajlása miatt az alapperc az ellentétes oldalon jellegzetesen kitüremkedik és csontkinövés jön létre.

Megelőzni jobb

Mint minden más betegség esetében, itt is sokkal egyszerűbb megelőzni a bajt. Amikor csak tehetjük, viseljünk kényelmes cipőt.

Figyeljünk lábunk jelzéseire és ne erőltessük túl, ha magas sarkú cipőt választottunk reggel, inkább vigyünk magunkkal egy lapos váltócipőt, hogy terhelés esetén azonnal meg tudjuk szűntetni a fennálló nyomást. Tornáztassuk lábfejünket, ezzel is segítve a változatos mozgatást.

Ha már megtörtént a baj

Sokszor már csak akkor figyelünk fel egy lábunkat érintő problémára, ha az látható, érezhető, tapintható. Ekkor a legjobb, amit tehetünk, hogy az elferdült lábujjat a lehető leginkább kíméljük a terheléstől. Ma már számos olyan eszköz kapható, ami megfelelően támogatja a bütyök helyreigazítását. Lúdtalpbetét használatával járás közben, egyenesítő sín segítségével pedig tévézés, vagy alvás közben is segíthetjük a deformálódás mértékének csökkenését.

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, csontozatunk állapotától függően, így nem mindenkinél hat ugyanúgy a termék.

hirdetés

Drasztikusabb módszer, műtét is rendelkezésre áll a súlyosabb esetek kezelésének esetében, azonban mielőtt egy komolyabb beavatkozás mellett döntenénk mindenképpen érdemes kipróbálni egy kevéssé fájdalmas terméket, jó minőségű korrektort, mely javulást hozhat, hiszen nem mindegy, hogy a műtéttel járó fájdalom és kellemetlenségek nélkül, vagy velük sikerül korrigálnunk lábujjunk ferdeségét.

Bütyök mentes női lábak

Forrás: pixabay.com; Fotó: ParoxDark; Módosította: Seres-Nagy Richárd; Licenc: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required)

A Hallu Forte egy természetes, biztonságos és könnyen használható motorikus módszer. Független vizsgálatok bizonyították, hogy ez az első olyan módszer, amely a degenerációt és a gyulladást nagyon gyorsan és hatékonyan szünteti meg, így megszünteti a fájdalmat, és helyreállítja a lábfej természetes formáját és mozgásképességét.

Három elemből áll, amelyek mindegyike más és más módon "javítja" a lábfejet. Először is: a lábujjat a megfelelő pozícióba kényszeríti. Másodszor: változó motorikus erőt fejt ki az ízületre és az ízület körüli területekre. Ily módon a szervezet kénytelen elkezdeni a gyulladás gyógyítását és az ízületek megfelelő helyzetének visszaállítását. Harmadszor: stabilizálja a lábujj megfelelő helyzetét valamint ellehetetleníti a bütyök újbóli kialakulását.

hirdetés

Vizsgálatok kimutatták, hogy a motorikus kezelés több mint 98%-ban hatékony. Ennek köszönhetően a 38-93 éveseknek mindössze 28 napra van szükségük a látványos hatás elérése érdekében függetlenül attól, hogy a bütykök kialakulását a gének, a túlsúly, az "álló" munka, a nem megfelelő lábbeli vagy más tényezők váltották ki.

Az emberek a készülék alkalmazása után szinte azonnal enyhítették a fájdalmat és visszanyerték a mozgás kényelmét. Néhány nap múlva megszabadultak a bőr kikezdett területeitől, a sebektől és a kiágazó csontoktól. A felmérésben résztvevők egy része, akik kezdeti lúdtalptól szenvedtek 89,7%-ban csökkentették azt. Minden válaszadó 4-szeresére erősítette lábfejének ízületeit, javította a vérkeringést a lábfejében és megszabadult a gyulladástól. A 28 napos kezelés után a bütyök eltűnt mindenki esetében, és a lábujj kiegyenesedett. A vizsgált személyek egyhangúan elismerték, hogy "lábfejük olyan, mintha új lenne"!

A motorikus eszközt alkalmazó kezelés dokumentált eredményei:

A motorikus eszközt alkalmazó kezelés dokumentált eredményei

A motorikus eszközt alkalmazó kezelés dokumentált eredményeinek grafikonja (Forrás: Hallu Forte)

1. hét - a fájdalom elmúlik, a mozgás újra könnyed, visszaszerzed teljes mozgásképességed;

2. hét - a sebek, kisebesedés és duzzanat elmúlik, a lúdtalp 89,7%-kal csökken;

3. hét - csökken a gyulladás, 4-szeresére erősödik a nagylábujj ízülete valamint javul a lábfej vérkeringése;

4. hét - a bütyök teljesen elmúlik és a nagylábujj 28 napon belül kiegyenesedik.

hirdetés

Szponzorált tartalom