FELFEDEZÉS: 10 éves szenvedés a fülzúgás miatt. Olyan hangokat hallott, amik nem voltak ott. Nem fogja elhinni, mi segített neki


Fodor Lídia (68) története sokak története lehetne. Elég, ha csak annyit mondunk, hogy évről évre egyre több embernek, még a fiatalabbaknak is gondot okoz a fülzúgás. Az okok különbözőek lehetnek - pajzsmirigy-túlműködés, tachycardia, hosszan tartó antibiotikum-kezelés, érelmeszesedés. Gyakran azonban az ok ismeretlen marad, és téves diagnózis születik. Ez volt a helyzet Lídia esetében is, aki beleegyezett, hogy megossza velünk a betegséggel kapcsolatos tapasztalatait.

Idős hölgy olvas a kanapén

Zúgást hallottam a fülemben

Jól emlékszem az első látogatásomra a specialistánál. Ez több mint 10 évvel ezelőtt volt. Nagyon stresszesnek éreztem magam, és aggódtam a hallásom és a pszichém miatt. Már egy ideje furcsa sziszegő és csengő hangokat hallok. Folyamatosan, éjjel-nappal. Megakadályozták, hogy normális életet éljek. Azt hittem, ezek a hangok az őrületbe kergetnek. Nem tudtam megbirkózni ezzel az egésszel. És ami még rosszabb, ez kihatott a szeretteimmel való kapcsolataimra is - egyre inkább visszahúzódtam.

"Az állandó zaj a fülemben folyamatos fejfájást okozott. Nem beszéltem többet a barátaimmal és a családommal."

Beutaltak vizsgálatokra, de az eredmények nem voltak egyértelműek. Az ítélet: nem tudjuk az okát, nem lehet vele mit kezdeni, meg kell tanulnia együtt élni vele. Aztán sok szakembert felkerestem, és mind egyformán tanácstalanok voltak. Végül feladtam.

hirdetés

Csak rosszabb lett

A fülzúgással kapcsolatos problémáim súlyosbodtak. Különösen akkor, amikor csend volt, és amikor elaludtam. Vagy inkább, amikor megpróbáltam elaludni -gyakran előfordult, hogy ezek a hangok megakadályozták, hogy sikerüljön. Állandóan fáradt voltam és visszahúzódtam mindezek miatt. Nem tudtam koncentrálni, és a memóriám is romlott. A szeretteim próbáltak segíteni nekem, de nehezen értették meg, hogyan tegyék ezt. Én voltam az egyetlen, aki hallotta ezeket a hangokat. Néha azt hittem, hogy az emberek őrültnek tartanak. A szomszéd gyerekei nevettek, hogy "itt jön az a vénasszony, aki hangokat hall".

"Miután sikertelenül jártam a szakembereknél, már beletörődtem abba, hogy a fülzúgás most már örökké fog tartani..."

Sok éve együtt éltem ezzel az állapottal, és elfogadtam, hogy ez mindig így lesz. Egy kis mértékben, de még mindig csak valamennyire, még azt is megtanultam, hogyan irányítsam a reakciómat erre a zajra. Állandó társam lett az életben. Egészen addig az emlékezetes keddig.

hirdetés

Fény az alagút végén

Kiderült, hogy a lányom megszervezett egy találkát olyan emberekkel, akiknek ugyanolyan problémájuk volt, mint nekem. Kicsit tétovázva mentem oda. Már annyi szakembernél jártam, annyi cikket olvastam, hogy tényleg... nem áltattam magam. A találkozón megtudtam, hogy hazánkban van egy új fülzúgás elleni módszer és sikerült átmennem egy előválogatáson, hogy önkéntesként kipróbálhassam. Szkeptikus voltam, de a lányom meggyőzött. Azt mondta: ettől nem lesz rosszabb. Szóval megpróbáltam. Az a tény, hogy teljesen természetes módszer volt, műtéti beavatkozások nélkül, megnyugtatott.

Idős hölgyek találkozója

Fotó a találkozóról, ahol megismertem ezzel a hallásjavító készítménnyel és megörökítésre került a kutatásban való részvételem

A hatás meghaladta az elvárásaimat

A kúra megkezdését követő egy héten belül pszichésen sokkal jobban éreztem magam. A nyolcadik napon először aludtam át az éjszakát azok nélkül a szörnyű zavaró zajok nélkül. Amikor reggel felébredtem, megdöbbentem, hogy ilyen jól aludtam, és semmi sem zavart az éjszaka folyamán. Telt-múlt az idő, és a hangok csendesebbek lettek. Fokozatosan új erőre kaptam. Napközben sokkal jobban tudtam koncentrálni a napi teendőimre, és már nem felejtettem el, hol vannak a lakáskulcsaim. Elkezdtem többet kommunikálni a szeretteimmel. Tisztábban hallottam őket, és már nem aggódtam azon, hogy olyasmit mondanak, amit én nem hallottam. Több emberrel mertem találkozni, és már nem féltem attól, hogy az emberek őrültnek tartanak.

hirdetés

"Egy ilyen hallásjavító kúra után a fülzúgás eltűnt! Először el sem tudtam hinni, hogy megszabadultam egy olyan problémától, ami évek óta gyötört...".

Idős hölgyek találkozója

Ez a hallásjavító formula jelentősen javította a hallásomat. Korábban halláskárosodást diagnosztizáltak nálam, különösen a magas hangoknál (bal oldali kép). Miután elvégeztem egy kapszulás kúrát, minden visszatért a normális kerékvágásba.

A hallás helyreállításának úttörő módszere

- A fülzúgás nagyon megnehezíti a mindennapi életet. Ön képtelen normálisan működni és a mindennapi tevékenységeit végezni. A probléma alulértékelése vagy félrediagnosztizálása miatt egyre gyakoribb a fülzúgás, amely rossz hangulattal, növekvő fizikai és szellemi kimerültséggel, sőt egyes esetekben depresszióval és öngyilkossági gondolatokkal is jár.

hirdetés

Egészen a közelmúltig nehéz volt olyan természetes módszert találni, amely átfogóan megoldaná ezt a problémát. Ez most megváltozott ezen új, hallásjavító készítménynek köszönhetően. Ez a termék segít megoldani a hallással kapcsolatos problémák egész sorát:

  • Segít megszüntetni a fülzúgást
  • Segít javítani a hallás minőségét
  • Segít megvédeni a hallást a környezetből származó zajoktól
  • Segít javítani az alvás minőségét és erősíti az idegrendszert

"Úgy vélem, hogy ez igazi áttörést jelent a probléma nem invazív kezelésében."

Ez a kapszula természetes növényi kivonatokat, nyomelemeket és vitaminokat tartalmaz. Segítenek csökkenteni vagy megszüntetni a fülzúgást, és segítenek a valódi, normális intenzitású hangok hallásában. A termék azt jelenti, hogy a hallószerv a nap 24 órájában folyamatosan ellenőrzés alatt van. A módszer 100%-ban természetes, és hatékonyságát már több mint 6000 nő és férfi igazolta Európa-szerte - ők teljesen megszabadultak a fülzúgás problémájától.

Ezt a formulát jelenleg csak a gyártó hivatalos weboldalán keresztül lehet megrendelni. Az Ön kényelme érdekében megadunk egy linket, ahol további információkat talál a termékről.

Szponzorált tartalom

hirdetés