Egy forradalmi módszer természetesen fiatalíthatja meg a bőrt


Vége a fájdalmas beavatkozások korának!

Egy olyan világban, ahol mindenki dehidratált, nincs idő a napi gondos bőrápolásra, 8 órás alvásra, ahol a városok szennyezett levegője egész nap roncsolja szervezetünk első védvonalát, a bőrünket, szinte mindenkinél idő előtt megjelennek a ráncok.

Bőrápolás

Forrás: pixabay.com; Fotó: patrushka; Módosította: Seres-Nagy Richárd; Licenc: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required); Link: https://pixabay.com/photos/beautiful-female-woman-portrait-2114449/

Először észre sem vesszük az apró mikrobarázdákat, melyek lassan alakulnak ki a szemünk, szánk körül, aztán egyszer csak, hirtelen, arra leszünk figyelmesek, hogy öregnek hat a kép, amit a tükörben látunk.

Ilyenkor a legtöbben hamar csodaszerek után kezdünk keresgélni, melyek segítenek visszanyerni szöveteink rugalmasságát, feszességét, fiatalságát.

hirdetés

A mai szépségiparban számtalan minőségi termék közül válogathatunk, hiszen kimondhatjuk, hogy a legegyszerűbb termék is tartalmazza azokat az anyagokat, melyek támogatják a bőr regenerálódását, emellett pedig még irritációmentes is. A különbség az ár növekedésével abban rejlik, hogy a krém, szérum mennyi olyan hasznos anyagot tartalmaz, milyen mennyiségben tartalmazza a ráncok eltűntetését elősegítő anyagokat.

Sokan ott követjük el a hibát, hogy kipróbálunk több olcsóbb, drágább szert, amikről egy-két hét használat után megállapítjuk, hogy nem használ. Ez azért is rossz, mert ha két-három anyagot is használunk, nem tudhatjuk, együttesen milyen hatást fejtenek ki a bennük lévő kémiai vegyületek, másrészt bármilyen terméknek kell hagyni időt, hogy az elkezdhesse kifejteni valódi hatását.

hirdetés

A plasztikai beavatkozások mára egyre természetesebbé váltak. Egy-egy apró tűszúrás már rutinnak számít nekünk, de bőrünknek igencsak megrázkódtató beavatkozás, pénztárcánknak pedig költséges móka. A sebészeti lifting ára 300 ezer és 600 ezer forint között van. Egy feltöltő injekció akár 35 ezer forintba is kerülhet. Ahhoz, hogy minden ráncot eltüntessünk, akár 350 ezer forintot is ki kell fizetni. Még ha meg is engedhetjük magunknak egy ekkora összeg kiadását, az ilyen jellegű kezelés többi veszélyét nem zárhatjuk ki.

Azonban egy igazán minőségi termék segítségével és megfelelő életmódbeli támogatással akár a ráncok 98%-tól is megszabadulhatunk bármiféle sebészeti beavatkozás nélkül.

hirdetés

A Lefery Age Controll Formula Plus for Day készítmény egy arckrém, amely minden bőrtípusra használható: normál, száraz, zsíros, allergiás vagy pattanásos. A lágy krémet az arcbőrre kell felvinni naponta egyszer. Minden bőrtípusra alkalmas: normál, száraz, zsíros, allergiás, pattanásos. Használatának semmilyen mellékhatása nincsen.

A kezelés teljesen biztonságos a bőr számára, melyet számos kutatás is bizonyított már. A 26-94 év közötti nők 28 nap alatt látványos hatást értek el az öregedés jeleinek eltüntetésében (mimikai ráncok, mély barázdák, a bőr fakulása, a feszesség és a hidratáltság elvesztése, az elszíneződések ellen stb.) életkortól és a bőr típusától, valamint a bőr egyedi jellemzőitől függetlenül.

Természetesen az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, a használó szervezetének hatóanyag felhasználásától függően, tehát a krém nem minden bőrtípusra bír azonos hatással.

Az első használat után megkezdi a bőr hidratáltsági szintjének növelését, amely visszafordítja a hámsejtek biológiai életkorát - kitölti a ráncokat, és hatásosan feszesíti a bőrt. Ennek köszönhetően az első héten a nők megszabadulnak a kis ráncaiktól. A második héten a szarkalábak tűnnek el a szem alól, és a függőleges ráncok a száj környékéről. Akár 47%-kal is feszesítheti a bőrt, és az elszíneződéseknek sem maradt nyoma, így nem kell alapozót, vagy sminket használniuk a továbbiakban.

hirdetés

A következő héten az orr és a száj környéki mély barázdákat feltöltötték, a homlok ráncaival egyetemben. A legmélyebb barázdákat is csökkentették, eltüntették a hajszálereket, a hámló foltokat, a miteszereket valamint a bőr pórusait is összehúzták. A nyaki bőr jobban táplált lesz, és ez még nem minden! A 28 napos kezelést követően a kutatók megmérték az egyes résztvevők bőrének életkorát. A legmerészebb várakozásokat is felülmúlták az eredmények - akár 15 évet is sikerült fiatalítani a résztvevők bőrén.

A kúra dokumentált eredményei:

Lefery Age Controll Formula Plus for Day kúra grafikon

Forrás: http://dahit.co/N1wgiu?rpt=sp&aid=172953&token=4jtilnw7geDA10514DAHU&rfc=HU&custom1=bc_pr_face_lefery

1. hét - intenzív hidratáció és regeneráció, a bőr rugalmasságának növelése;

2. hét - a szarkalábak és a száj alatti ráncok kitöltése, a bőr mélységének és feszességének visszaállítása, az elszíneződések megszüntetése;

3. hét - a homlokon található ráncok kitöltése, a homlok és a száj körüli ráncok eltüntetése, a nyakbőr feszesítése, az egyenetlenségek kiegyenlítése;

4. hét - a ráncok 98%-nak eltüntetése, az arc- és a nyakbőr fiatalos feszességének visszaállítása, 15 évvel fiatalabb hatást keltve.

hirdetés

Szponzorált tartalom