Hogyan jutottam túl a cukorbetegségemen 28 nap alattNő hintában

Személyes történeteimet és tapasztalataimat soha nem osztottam meg nyilvánosan. De ezúttal nem tudok csendben maradni! Egy időben én is, mint sok cukorbeteg, pénzt és időt pazaroltam haszontalan készítményekre. Eh, bárcsak valaki a helyes útra terelt volna...! Már majdnem egy éve nem emelkedett a cukorszintem 5,8 mmol/l fölé, míg korábban 8,2 mmol/l volt a minimum. Akarják tudni, hogyan csináltam? Olvasson tovább!

Készen áll? Akkor kezdjük!

Még 2019 júniusában észrevettem, hogy valami nem stimmel. Állandóan vizet ittam, és nagy energiahiányt éreztem. De mindezt a hőségnek tulajdonítottam.

hirdetés

A nyár elmúlt, de a szomjúság és a gyengeség érzése nem tűnt el. A gyakori WC-re járás általában nem volt meglepő, de amikor a késztetés elkezdett felébreszteni éjjelente 2-3 alkalommal, aggódni kezdtem. Általában szeretek jókat enni, de ekkor már egyáltalán nem volt kedvem enni. 3 hónap alatt 7 kg-ot fogytam. Plusz viszketés jelent meg az ágyék területén, fájdalom és zsibbadás jelent meg a lábaimban, romlott a memóriám és szédültem.

Rájöttem, hogy az orvoslátogatást nem halogathatom tovább. Elmentem az egészségügyi központba, a háziorvos elküldött vizsgálatokra, és ekkor kezdődött a borzalom. Kiderült, hogy a glikémiás szintem 12 mmol/l-re emelkedett, és aceton volt a vizeletemben. II-es típusú cukorbetegséget diagnosztizáltak!

Gyógyszert kaptam, és azt tanácsolták, hogy drasztikusan változtassam meg az étrendemet. Először sokkos és depressziós állapotban voltam, de igyekeztem betartani a szakértők ajánlásait. Folyton abban reménykedtem, hogy a betegség elmúlik. De csak rosszabb lett.

hirdetés

És ami a legrosszabb, a cukorbetegséghez egy egész sor kapcsolódó állapot társult: a pajzsmirigyem elkezdett rosszul működni, bár korábban soha nem panaszkodtam rá. Szív- és szemproblémák jelentkeztek. Volt néhány retinavérzésem, még attól is féltem, hogy megvakulok. A vesekárosodás krónikus veseelégtelenséghez vezetett. Teljesen összetörtnek, gyengének és fáradékonynak éreztem magam. Úgy éreztem magam, mint egy 80 éves öregasszony.

Azt mondták, hogy ez a cukorbetegek velejárója, és csak új készítményeket írtak fel. Csak költöttem és költöttem a pénzt, de mindez a semmiért volt!

hirdetés

Ha nem a hagyományos orvoslás, akkor mi?

Mivel elvesztettem a hagyományos orvoslásba vetett hitemet, elkezdtem keresni a lehetséges nem hagyományos gyógymódokat:

  • Népi recepteket kerestem, és leveleket áfonya, dió, csalán, bojtorjángyökér és más növények leveleit gyűjtöttem. Szárítottam, összekevertem és oldatot főztem belőlük - nem segített!
  • Gyógyítókhoz jártam, hallgattam mindenféle igézeteket, és különböző rituálékat végeztem - hiába!
  • Vettem olyan táplálékkiegészítőket, amelyeket a TV-ben reklámoztak, gyógyulást ígérve - és megint csak kidobtam a pénzt a kukába!
  • Próbálkoztam varázslókkal, médiumokkal - és mi haszna volt? Így van - mínusz néhány tízezer forint a pénztárcámból, és ennyi. Néhányan közülük még arra sem emlékeztek, hogy milyen betegséggel fordultam hozzájuk.
  • Elmentem egy speciális szanatóriumba, ahol akupunktúrás kúrában részesültem. Kipróbáltam a belső szervek zsigeri kiropraktikus terápiáját is. Nem segített.

Csak nem minden elveszett?

Minden egyes kudarccal egyre kevesebb remény volt arra, hogy az állapotom javulni fog Még az is megfordult a fejemben, hogy feladom a próbálkozást, és addig élem az életemet, amíg csak lehet. Gondolatban megígértem magamnak, hogy még három hónapig mindent megteszek azért, hogy a cukorszintem normalizálódjon. Ha ez idő alatt nem jön össze, akkor ez a sorsom.

hirdetés

Aztán egy nap rábukkantam egy fórumra az interneten, ahol egy II-es típusú cukorbetegségben szenvedő nő azt állította, hogy elfelejtette a vércukormérőt, és hónapok óta nem gondolt a magas vércukorszintre. És hagyott egy linket egy weboldalra, ahol van egy készítmény, ami segített neki.

Érdeklődésből felmentem arra a honlapra. Kiderült, hogy ez az Európai Molekuláris Biológiai Központ fejlesztése, amely egy diabétesz elleni programon alapul. A program lényege, hogy eltávolítsa a méreganyagokat a szervezetből, és ezáltal csökkentse a cukorszintet.

Állítólag a toxinok fokozatosan felhalmozódnak az emberi szervezetben, és idővel ellenállóvá teszik a szervezetet az inzulinnal szemben. Csak a méreganyagoktól való megszabadulással normalizálható a vércukorszint.

hirdetés

Különösen megdöbbentett, hogy nem kell állandóan szedni. Eltávolítja a méreganyagokat, megszünteti a cukorbetegség súlyos tüneteit, elindítja a szervezet helyreállítási folyamatát - és kész. Mindössze 1 kúrával tartósan ellenőrzés alá vonhatja a cukorszintjét.

De én már "rég ebben a cipőben jártam", ahogy mondani szokták. Azt hittem, hogy ez is csak egy újabb pénzlehúzás. Úgy döntöttem, hogy alaposabban tanulmányozom a Diaform+ készítményt.

Főbb hatóanyagai és hatásuk:

  • Olíva levél kivonat - segít csökkenteni a vércukorszintet és serkenti az inzulintermelést, amely képes elpusztítani a vérrendszerben lévő felesleges glükózt.
  • Az L-arginin egy olyan aminosav, amely képes normalizálni a fehérjeszintézist, tágítani az ereket és javítani a szövetek táplálását. Fenntarthatja a vér normál koleszterinszintjét és növelheti a sejtek inzulinérzékenységét.
  • Króm - az egyik legfontosabb mikrotápanyag a 2-es típusú cukorbetegség terápiájában, mivel fokozza az inzulin hatását és "glükóztolerancia-tényezőként" működik.
  • Resveratrol - stabilizálja a vércukorszintet és véd a cukorszint hirtelen kiugrásai ellen. Gátolhatja a sejtek inzulinrezisztenciáját és megvédheti őket a krónikus károsodástól.

Amikor megláttam a termék árát, nem tűnt pénzlehúzásnak. Ezért úgy döntöttem, hogy megrendelem. Senkinek nem beszéltem a vásárlásomról. Féltem, hogy a férjem azt fogja mondani, hogy bedőlök egy újabb átverésnek. De amikor az eredmény egyértelművé vált, fel kellett fednem a titkomat. Amit boldogan meg is tettem!

Cukorbetegség ellen

Az eredményeim

Már az alkalmazás 7. napján jobban éreztem magam. Észrevettem, hogy kevésbé vagyok szomjas, és sokkal ritkábban megyek vécére. Már éjszaka is szinte alig ébredtem fel. Emellett már nem szédültem, és reggelente tele energiával ébredtem. És még este is maradt energiám a házimunkára, míg korábban alig bírtam haza vánszorogni a munkából.

A 10. napon megjött az étvágyam, és a végtagjaim már nem zsibbadtak. Kevesebb memóriaproblémám volt. A cukorszint lassan, de biztosan stabilizálódott.

További 28 nap után úgy éreztem, hogy a vércukormérőre egyhamar nem lesz szükségem! Minden tünet megszűnt.

A CUKORSZINT NORMÁLIS. Nem volt szükségem semmilyen vizsgálatra. Egyszerűen tudtam! De a fiam meggyőzött, hogy végeztessem el őket. Minden a normális határokon belül van! Egy hónappal később - ugyanaz az eredmény! Normális! Többé nincs semmilyen vércukorszint ingadozás!

Mi több, 10 évvel fiatalabbnak érzem magam. És a körülöttem lévő emberek azt mondják, olyan, mintha repülnék. És ez igaz - végre teljes értékű életet élek, és nem gondolok a diabéteszre!

Örömömben úgy döntöttem, hogy megosztom a sikertörténetemet mindenkivel. Hogy minél több cukorbeteg ember érezze magát olyan boldognak, mint én.

hirdetés

Diaform+ megrendelése

A Diaform+ terméket mindenki megrendelheti a hivatalos weboldalon a megrendelőlapon keresztül. Javaslom, hogy csak ott rendeljenek, mivel más weboldalak hamisítványokat terjeszthetnek. Ráadásul mostantól létezik a Szociális Támogatási Alap diabéteszmegelőzési programja, ahol 9900 Ft ért elérhető a Diaform+! A döntés az önöké.

Köszönöm mindenkinek a figyelmet! Barátaim, akik ismerik a Diaform+-t, írjátok meg a véleményeteket. Nagyon érdekes lenne tudni, hogy kinek segített még.

Szerkesztői megjegyzés: A termék iránti nagy kereslet miatt a Diaform+ gyorsan elfogy. Rendelje meg most, és kapja meg ajándékba a "Hogyan győzzük le a cukorbetegséget" naplót!

Cukorbetegség ellen

Cukorbetegség ellen

hirdetés

Szponzorált tartalom