Őszinte visszajelzés: ciszták és vesekövek. Hogyan kezelhetőek műtét nélkül


2017-ben történt. Teljesen megborzongok, amikor eszembe jut! :(

Minden akkor kezdődött, amikor WC-re mentem, de egy cseppet sem tudtam kicsikarni magamból. A derekam úgy fájt, mint amikor hólyaggyulladásom van, görcsoldót szedtem, és nem tudtam megmozdulni a férjem segítsége nélkül...

Otthonról kezdtem el dolgozni, a kanapén ülve. Azt hittem, hogy a fájdalom idegi alapú, de semmilyen kenőcs vagy borogatás nem segített. A fájdalom csak idővel, az injekciók után csillapodott.

A férjem időpontot foglalt egy orvosnál, de nem mentem el, addig húztam, amíg a fájdalom ki nem sugárzott a gerincembe, a lábamba és a petefészkembe. Egyszer, amikor WC-re akartam menni, nem tudtam felkelni... Addig ordítottam, amíg a férjem meg nem hallott. Egyenesen a kórházba vitt.

Kórházi bentfekvés

A vizsgálat során kiderült, hogy nem hólyaggyulladásom és idegfájdalmam, hanem vesekövem és cisztám van. Az orvos különböző gyógyszereket írt fel a gyulladás enyhítésére, és azt mondta, maradjak bent megfigyelésre. A probléma súlyosbodása esetén sürgős műtétre lett volna szükségem. Hála istennek, a kezelés segített. Nem tudtam megszabadulni a gondolattól, hogy ilyen új képződményeim alakultak ki. "Mi van, ha ez rák?" - gondoltam.

- Elkezdtem olyan módszerek után kutatni, melyek segítségével eltávolíthatók a ciszták. Még ájurvédát is tanultam. Aztán egy fórumon rábukkantam a Nefro Aktiv-ra.

Nefro aktív vesetisztító tea

A Nefro Aktiv az én megmentőm! Először kételkedtem, de beszéltem az orvosommal, és ő is megengedte, hogy szedjem. A készítmény összetétele teljesen természetes, a következő gyógynövénykivonatokból áll: csalán, kamilla, cickafark és áfonya. Az alkotóelemek a megfelelő adagban kerültek kiválasztásra, összetetten fejtik ki hatásukat, megtisztítják a különböző kövektől és homokszemcsétől a vesét és a májat, valamint a cisztákat is le képesek bontani.

A betegségem előrehaladott stádiumban volt, a műtétet pedig el akartam kerülni, ezért elkezdtem szedni a Nefro Aktiv terméket, de nem a használati utasításokban is ajánlott napi 3-szor, hanem 5-6-szor.

Nefro aktív vesetisztító tea csészébe töltve

Egy hónappal később az ultrahangból kiderült, hogy a cisztám a kétszeresére zsugorodott - 20 mm-ből 10 mm lett. A három kőből pedig kettő teljesen lebomlott és távozott belőlem. Emlékszem, mennyire fájt a vizelés pár nappal előtte… Ezt követően átálltam az előírt adagra. Egy hónappal később az orvos döbbenten állt az ultrahangom felett. A vesém teljesen kitisztult!

Vese ultrahang

Tehát, ha nálatok is ehhez hasonló szörnyűséget diagnosztizáltak, ne essetek kétségbe! Néhány orvos kifejezetten várja, hogy használhassa a szikéjét, a műtét utáni gyógyulás azonban mindig hosszadalmas és fájdalmas. Különben is... Miért kellene szenvednünk, ha ma már létezik egy biztonságos kezelési módszer, a Nefro Aktiv.

Fiatal lány vesetisztító teát iszik

A Nefro Aktiv termék azonban nem kapható gyógyszertárakban. A hamisítványok elkerülése érdekében a gyártó csak a hivatalos weboldalon árulja a készítményt.

Szponzorált tartalom