Élet "dudorok" nélkül: rendkívüli módszer, mely megszabadít a lábakon lévő bütyköktől 2 hónap alatt!


A nagylábujjon kitüremkedő csontocska sokak által ismert jelenség. A problémának nem csak esztétikai jellege van. A lábfej deformációja nem egyszerűen elrondítja a lábat, kellemetlen érzést, fájdalmat is okoz járás közben és a lábbeliválasztást is valóságos megpróbáltatássá teszi.

A sokszor szélsőséges és intenzív gyógymódokkel szemben a szakemberek kidolgoztak egy speciális zoknit, a "ValgoSocks"-ot. Ez a forradalmian új, mégis egyszerű eszköz lecsökkenteni a nagylábujj környékén történő traumatikus behatást, ezzel együtt segít megszüntetni a fájdalmat és a gyulladásos folyamatokat is, elindítva ezzel egy regenerációs folyamatot.

hirdetés

Ez a korrektor főleg abban különbözik más hasonló eszközöktől, hogy hatása nemcsak a nagyujj kiegyenesítésére irányul, hanem a harántsüllyedés elleni harcra is. Ily módon a ValgoSocks zokni nemcsak a bütyökkel küzd meg, hanem a megjelenését kiváltó okokat is megszünteti.

Lábbütyök

KÍSÉRLETILEG BIZONYÍTOTT! A valgusos deformáció (azaz a lábbütyök) teljes eltűnése 1 hónap elteltével a megfigyeltek 97%-a esetében bekövetkezett.

Dr. Afanaszjev A. N., sebész, traumatológus főorvos

Afanaszjev A. N.

Minden évben százával keresnek fel páciensek ugyanazzal a diagnózissal - a nagylábujj ízületének deformációjával, avagy, mint ahogy azt a népnyelv nevezi: "bütyökkel". Nálam ritkán hagyatkozott a kezelés csak és kizárólag a fizioterápiára. 10-ből 8 esetben sajnos sebészi beavatkozás volt szükséges. A "ValgoSocks" megjelenésével a műtétek szükségessége hetedére csökkent. Ez komoly eredmény.

hirdetés

Pácienseim tapasztalata alapján elmondhatom, hogy jelen pillanatban ez a rögzítő minősül a valgusos deformáció elleni küzdelem leghatékonyabb módszerének. Mindenkinek javaslom a "ValgoSocks" alkalmazását a betegség valamennyi stádiumában, avagy megelőző minőségben is.

FIGYELEM! A lábfej deformációja örökletes probléma. Amennyiben rokonai szenvednek ilyen típusú elváltozásban, a valgusos deformáció megjelenésének valószínűsége megnő. A betegség megnyilvánulásának első jelei esetén megelőzés céljából a "ValgoSocks" használata javallott.

Bütyök ellen

Szerkesztői megjegyzés: A termék iránti nagy kereslet miatt a ValgoSocks gyorsan elfogy. Rendelje meg most, hogy le ne maradjon róla!

Bütyök ellen

hirdetés

Szponzorált tartalom