Szeretne megszabadulni a ráncoktól? Olvassa végig!


A szerkesztőségi irodából: Dr. Pallagi A. olyan információt tett közzé, amely a másvilágra küldi a kozmetikai ipart. Meglepő módon jelentősen helyreállíthatja a bőr védő tulajdonságait és megfiatalíthatja azt még fojtogatóeljárások és esztétikai műtétek nélkül is. Tehát, mi a titka a jövő kozmetikai szereinek? Hogyan működik? Megengedheti-e magának egy egyszerű magyar polgár?

Arckrém

A kép csak illusztráció. - A kép forrás: pixabay.com; Fotó: Inactive account – ID 1871454; Licenc: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required); Link: https://pixabay.com/photos/beauty-outdoor-woman-face-portrait-1132641/)

Riporter: Üdvözlöm, Dr. Pallagi A.! Kezdjük a legaktuálisabb problémával - igaz-e, hogy egészen mostanáig az orvosok úgy gondolták, hogy a fiatalítás csak marketing fogás és valójában ez nem lehetséges?

Dr. Pallagi A.: Igen. Még most is száz százalékban biztosíthatom önt, hogy minden kozmetikum, mind a nemzetközi, mind a helyi piacon, csak kis mértékben javíthatja a bőrt. Ez még csak nem is a fiatalítás kérdése.

hirdetés

Riporter: Mit gondol az esztétikai eljárásokról és műtétekről?

Dr. Pallagi A.: Mindkettő jó, az esztétikai műtétek különösen lenyűgöző eredményeket adnak. Ha van elég pénze egy ilyen drága eljárásra és nézzünk szembe az igazsággal, ha kockáztat, akkor kipróbálhatja! Az eredmények nagyon jók lesznek! De ez az eljárás se jelent teljes fiatalodást. A bőr nem fogja visszaállítani azon tulajdonságait, amelyekkel 10-20 évvel ezelőtt rendelkezett, valamint regeneráló és védő tulajdonságai sem javulnak. Ugyanez vonatkozik a bőr zsír és víz egyensúlyára. Ez teljesen más! Személy szerint nem vagyok az esztétikai műtétek mellett és megpróbálom meggyőzni a pácienseimet, hogy ne vessék alá magukat, amíg nem használják ki az összes többi lehetőséget. Ez napjainkban különösen aktuális, amikor a tudomány kiugró fejlődésen ment át és az arc kozmetikai változtatásai elavultak.

hirdetés

Riporter: Szeretnénk kicsit többet tudni erről a témáról. A legfrissebb kutatásokra gondol?

Dr. Pallagi A.: Pontosan. Néhány évvel ezelőtt, amikor elkezdtem tanulmányozni a Beauty Age Complex terméket, senki sem tudott a speciális tulajdonságairól. De amint észrevettük, hogy a Beauty Age Complex az arcszövetek nagyon gyors regenerációjához vezet, elkezdtük részletesebben tanulmányozni. Kiderült, hogy közvetlenül az alkalmazás után a Beauty Age Complex elkezdi helyreállítani az emberi sejteket. Tehát, amint az várható volt, állandó használat esetén szinte teljes helyreállítást és fiatalítást lehet elérni.

hirdetés

Riporter: Milyen problémákat tud megoldani a Beauty Age Complex?

Dr. Pallagi A.: Nem túlzok, amikor azt mondom, hogy szinte minden bőrproblémára megoldást jelent! A tinédzserkori pattanásoktól az öregedéssel kapcsolatos bőrváltozásokig, mind a finom ráncok, mind a szem alatti táskák, a bőr rugalmasságának és az arc formájának elvesztése esetén. Az intracelluláris hatásnak köszönhetően a bőr szinte teljes helyreállítást, regenerációt kap és extrém változásokon megy keresztül.

hirdetés

Riporter: Kinek készült ez a termék?

Dr. Pallagi A.: Biztos vagyok benne, hogy a megelőzés a legfontosabb lépés. Ezért ez a termék nincs korhatárhoz kötve - sem minimálishoz, sem maximálishoz. Tapasztalatból tudom, hogy a Beauty Age Complex kisimíthatja mind az első ráncokat 30 éves kortól, mind a jelentős változásokat, amelyek körülbelül 75 éves korban zajlanak. De nem kell sokat beszélnünk. Elég megnézni pácienseim fényképeit:

Középkorú hölgy
Idős hölgy
Koros hölgy

Riporter: Lenyűgöző! Azt hiszem olvasóink szeretnék tudni, hol vásárolható meg a Beauty Age Complex.

Dr. Pallagi A.: Pillanatnyilag a "Beauty Age Complex" csak projektünk oldalán rendelhető meg. Megpróbáltuk terjeszteni a terméket gyógyszertárakban és kiskereskedelmi láncokban, valamint megpróbáltunk befektetőket találni, ám ők ragaszkodtak ahhoz, hogy a terméket a tervezettnél sokkal magasabb áron értékesítsék.

hirdetés

Remélem, hogy a jövőben meg tudunk egyezni és árusíthatjuk a gyógyszertárakban a Beauty Age Complex terméket ugyanilyen áron. Addig is megrendelhető online a gyártó weboldaláról. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy mindent a lehető legegyszerűbbé és kényelmesebbé tegyünk - a terméket postán vagy futárral szállítják ki, akkor fizet, amikor a csomagot kézbesítik és mindent ellenőrizhet. Nem kell erőfeszítéseket tennie.

Riporter: Van még valami, amit el szeretne mondani olvasóinak, mielőtt befejezzük ezt az interjút?

Dr. Pallagi A.: Szeretném azt kívánni minden nőnek, hogy maradjanak fiatalok, nem csak tesben, de lélekben is. Legyenek nyíltak az új dolgok iránt, amelyek boldogságot és egészséget hoznak! Férfiak, önöknek mindig segíteniük kell a hölgyeknek megőrizni fiatalságukat! Úgy gondolom, hogy találmányunk egyúttal a nők fontos álmának megvalósítását is szolgálja - gyönyörűnek és kívánatosnak maradni egész életükben.

hirdetés

Szponzorált tartalom