Hogyan lehet megszabadulni az aranyértől 2 hét alatt


István vagyok. Azok közé a férfiak közé tartozom, akik szeretnek letölteni a telefonra játékokat és sokáig a WC-én ülni, minél távolabb a feleségtől és a problémáktól távol. Mindemellett, nem elég, hogy az élet arra kényszerít, hogy állandóan kocsiban üljek, még a munkám is ülő.

Az aranyér sajnos jött és lekorlátozta a WC-ben tartózkodásomat, a komfortos utazásokról és nyugodt munkáról pedig már csak álmodozok. Őszintén bevallom, a problémám miatt nem szexelek egyáltalán. Mindemelett, egy jó saslik melletti ivászat után is reggel pokoli fájdalmaim vannak, a vérzésről nem is beszélve!

Az aranyér kinézete

Először nem foglalkoztam az aranyérrel. Úgy véltem, hogy ez csak egy ideiglenes probléma és magától elmúlik majd. Piszkálni a saját ülepemet, kenegetni valamivel, vagy éppen mindenféle kúpolat dugdosni bele, gondoltam fúj. Na és főleg ilyen problémával orvoshoz menni, mutogatni másnak a szőrős, s így korántsem impozáns fenekemet, aztán ott felhelyeznek oda valamit... Szóval inkább hagytam a dolgot és ez viszont idővel ellenem játszott...

Egyszer a munkahelyemen a fájdalom váratlanul ért. Az anális nyílásom lüktetett a fájdalomtól és mindezt kísérte egy szörnyű viszketés és égő érzés is. Annyira erős volt a fájdalom, hogy még a torkomban és éreztem, pedig a két hely szerencsére elég messze van egymástól.

Amint lehetett, szaladtam a WC-re és magammal vittem egy kis jeget is a hűtőből. Még erre visszaemlékezni is fájdalmas, de akkor készen álltam bedugni magamnak egy egész zacskó jeget is, ha kell, csak szűnjön már meg végre az az iszonyatos fájdalom.

És aztán így ment ez majdnem minden nap. Fájdalom, vérzés és jegelés.

A nadrágomon vér foltok jelentek meg, melyeket otthon kézzel mostam ki, hogy a feleségemnek ne kelljen látnia mindezt. Úgy tudtam aztán elkerülni ezeket a foltokat, hogy oda tettem magamnak száraz szalvétákat. Igaz, még ezeket is cserélni kellett naponta legalább ötször. Borzasztó időszak volt.

A vérzés, a fájdalom és a diszkomfort érzés annyira zavartak már engem, hogy rá adtam a fejem a legbizarabb dologra is, mint amilyen a népi gyógyászat.

Aranyeres férfi a kanapén

Elmondom röviden, hogy is nézett ez ki: mivel különféle keverékeket készíteni növényekből nem volt kedvem, így a krumpli és a lavór hideg víz tűnt még a legvonzóbbnak. Szóval jött a víz és beleültem. Ahogy kezdtem érezni a lehűlést és már éppen jó lett volna... belépett a feleségem.

És éppen ő vetett véget a szenvedéseimnek. Először is jól beolvasott nekem a viselkedésem miatt és emlékeztetett arra, hány éves is vagyok. Aztán még a magyarázatig sem igazán jutottam el, a feleségem oda ment a laptophoz. Azt mondta, hogy legyek néhány napot türelemmel és elkezdünk valami értelmes kezelést.

Aztán három nap múlva oda adta a kezembe a Gelarex-et és arra kért, hogy erőltessem egy kicsit meg magam és kenegessem az aranyeremet a mellékelt utasítás szerint, mely benne volt a krém csomagjában.

Aranyér ellen

Már a kenőcs első alkalmazása után a hűsítő hatásától végre tudtam egy kicsit másra koncentrálni, kikapcsolódni és éreztem, hogy ez megszabadít ettől a szörnyűségtől. Így hát megbarátkoztam a kenegetés gondolatával és használni kezdtem a megjelölt időközönként, azaz naponta háromszor és nem hagytam ki egy alkalmat sem.

Aztán pár hét elteltével eljött az a nap, amikor megértettem - szabad vagyok! Akkor bele merültem a munkámba, amit észre sem vettem - és szinte az egész nap eltelt a legkisebb díszkomfort nélkül. Este, amikor a dugóban araszoltam hazafelé, leesett, hogy voltaképpen az egész nap folyamán egyszer sem éreztem már fájdalmat!

Annak ellenére, hogy megkönnyebbültem, nem hagytam abban a kezelést, végig csináltam az egészet az ajánlottak szerint. Orvosok és műtét nélkül!

Boldog férfi az irodában

A Gelarex segített elkerülni a megalázó orvosi vizsgálatokat. A feleségem nagyon talpraesett volt, hogy beolvasott egy felnőtt férfinak és egy klikkel megoldotta a problémámat. Ma már szégyenlem si egy kicsit, ahogy akkor viselkedtem a feleségem előtt. Már látom, hogy minden megoldódott volna ezek nélkül a nevetséges jelenetek nélkül is és ráadásul sokkal korábban.

Ha ön is a sorstársam, azaz aranyérrel küzködik - van megoldás! Vagy orvoshoz kell menni és jöhet a műtő asztal, vagy tehet egy próbát ezzel a kenőccsel! Sajnos, több gyógyulási módszert én egyelőre nem ismerek, így nem is tudok ajánlani... A linket, melyen keresztül a feleségem is megrendelte a Gelarex-et, ide alább linkeltem.

Aranyér ellen
Boldog férfi az irodában